שללום ל-כו--כווו---ל-ם!

דוריתי

כשאנחנו עושים פעילות לצעירים, מוזמנות משפחות של ילדים מגיל 3 עד 21, אז לשאלתך- כן, גם ילדי הגן משתתפים. להזמין אותך?
ספרי איפה אתם גרים

אתם מאשקלון?

יש שם אחלה סניף של אקים באשקלון. אם תרצי אקשר אותך לאשר היו"ר שם. למה אתם לא משתתפים בפעילויות שלהם ורק של קו לחיים? בכל אופן, אם יבוא לכם להגיע אלינו אתם תמיד מוזמנים שבת שלום, אורית

dandaa

New member
שללום ל-כו--כווו---ל-ם!

אני אמא לשני ילדים, הקטן שבהם הוא בן 13, פיגור קל או בינוני תלוי במצב רוח (שלו או של המאבחן)... הוא אובחן כסובל מתסמונת ניוון שרירים וחלק מהחבילה של המתנה הזו זה פיגור התפתחותי. הוא הולך,משחק במחשב, רואה המון טלויזיה, ומתפקד מצויין ברמה של ילד בן 5 בערך. (חוץ מהדיבור, שם הוא ברמה של עולה חדש יומיים בארץ). עד עכשיו היתי קצת בהכחשה כנראה לכן לא חיפשתי פורום כזה.(אל תבינו לא נכון הבן שלי הוא לא מפגר, הוא אוטוטו "מחלים" ונהיה "נורמלי". הטיפול הבא, התרופה הבאה. - בטוח מבריאים אותו...) בקיצור, במסגרת ההתמודדות בשנים האחרונות נוצר קשר במקרה עם משפחה שיש לה בן אוטיסט ובן בגיל של הבכור שלי, נעשינו חברים טובים. למדתי שיותר קל לי כרגע עם חברים שיש להם ילד חריג במשפחה, נכון שזה נשמע לא נחמד אך מקל מאוד כשיוצאים לבלות, לצימר וכ"ו. לא כל העולם מסתכל על הילד שלך ופתאום יש יותר מאחד שמתנהג מוזר... בקיצור צרת רבים אולי נחמת טפשים אך לפחות נחמה כלשהיא. לבן שלי אין כמעט חברים, למעט הילד האוטיסט ועוד בן של חברים טובים שלנו בן 7 שלעיתים מגיע עם משפחתו. מה עושים עם הבדידות הזו שלהם? קורע לי את הלב לשמוע ילדים בגילו מתרוצצים בחבורה בחוץ, כשהוא בוהה בטלויזיה (ערוץ הופ אלא מה?) כמה שעות טובות. אין לי כוח לצאת אתו החוצה ומי שרוצה לגנות אותי בבקשה , טוב בטח לא בפורום הזה.. בקיצור החלום שלי - שאני לא מתביישת לכתוב אותו פה - הוא גן שעשועים ענק שמי שמורשה לבוא אליו זה רק משפחות שאחד מילדיהם מיוחד. לא רק מפגרים גם נכים אחרים יתקבלו בברכה, אני יודעת שזה נשמע כמו גטו אך גם לרגשות שלנו ישנה חשיבות מה לעשות? אנחנו מלאכים זה נכון אך גם בני אדם... טוב נעזוב זה. אנחנו מאזור המרכז. הייתי שמחה שיתארגן איזה טיול או "על האש" כזה בחיק הטבע עם משפחות של ילדים עם פיגור ואז נוכל ללטוש עינים זה לזה ולגחך על איך הם פונים לזרים או חוטפים למישהו את האוכל, ולשם שינוי לא נתבייש בזה. מה אתם אומרים? יש למישהו דם/יוזמה לארגן?

מיריאל1

New member
../images/Emo9.gifלdanna

ערב טוב, קראתי בעיון, גיחכתי פה ושם והנהנתי בראשי. נעים מאוד, גם אני עברתי בדיוק את אותן שלבים: הכחשה, התאבלות ונסיון עד היום להתמודד אבל לא להשלים עם זה. אלא רק לדעת להתמודד. לנו שלושה ילדים והאמצעי בן 8 עם פיגור בינוני. ילד מתוק ומלאכי אבל... גם אני מתקשה מאוד מאוד לצאת איתו לטבע ולמקומות הומי אדם במיוחד בגלל חטיפות האוכל מאנשים זרים. אני חושבת שזה יהיה מושלם בשבילנו ובשבילך ובשביל ילדנו שנפגש. כבר נוצר קשר עם כמה מאנשי הפורום בעינין. ואני אשמח ואני בטוחה שגם הם ישמחו אם תצטרפו לפיקניק על האש באיזה יער ירוק ומקסים ובו מלאכנו השובבים והמתוקים יתרוצצו בלי נעיצת העינים והאי-נעימות שלנו. אז שמי מירי ואשמח לשמוע ממך בקרוב ברוכה הבאה למשפחה החמה הזו המשפחה של ההורים לילדים עם צרכים מיוחדים. חזקי ואימצי!! את ובני משפחתך.

עמיקםרז

New member
ברוך בואך לפורום שלנו ../images/Emo140.gif

אני משוכנע שיש לך מה לתרום לאחרים בפורום הזה, ואני מקווה ומאמין שתצליחי להיתרם בו.

peri101

New member
דנה

נשמח להיפגש ולהצטרף. אם זה יהיה במקום מגודר איכשהו, זה יהיה עוד יותר טוב. גם אנחנו מחפשים חבר/ים לילד שלנו, שנוכל לבלות יחד בלי להרגיש לא נעים.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מקסימה..מאוד משעשעת..אהבתי את סגנון הכתיבה שלך.. אז קודם כל ברוכה הבאה לפורומינו החביב.. מאוד מזדהה עם מה שכתבת לגבי חיי החברה של הילד. האמת היא שהבת שלי היתה מסתדרת יופי באיזה אי בודד..ילדים וחברה לא ממש עושים לה את זה, אבל מזדהה עם ההרגשה הנוחה שלך בחברת משפחות של ילדים כמו שלנו. כל אחד תמיד מרגיש בנוח עם מישהו שיש לו איתו מכנה משותף וגם אני לא יוצאת מן הכלל בקטע הזה.. ראיתי בכרטיס שלך שאתם תל אביבים..עיר מקסימה..מין שילוב של פארקים ירוקים והמון פיח..
מה שעוד מקסים בעיר הזו זה הסניף המקומי של אקים (פחח..ממש אובייקטיבית אני)..במידה ועדיין לא עשית זאת, אני מזמינה אותך להירשם כחברה בסניף ולהנות ממגוון הפעילויות שאנו מציעים לאוכלוסייה המדהימה שלנו. דווקא בתחום מפגשי משפחות ופעילויות לילדים אנחנו עושים עבודה די טובה. אז אני אורית, אמא של שי- בת 10 ועפרי- בן 10, וגם אני באיזשהו מקום נשארתי בת 10
, אני פעילה באקים ת"א ואשמח, כמו כולנו פה, להמשיך לראות אותך בפורום.. לילה טוב

dandaa

New member
אורית אנ'לא יודעת למה כתוב תל אביב

כנראה חשבתי על העיר הזאת באותו רגע... בכל מקרה עכשיו אנחנו בפתח תקוה עיר נחמדה גם כן אך אם יש לה סניף פעיל של אקים אני לא שמעתי עליו. אז איך מצטרפים לפעילויות של תל אביב או שזה חסום לילידים ממלאבס?

מזתומרת חסום?

הפעילויות שלנו פתוחות גם לסניפים סמוכים ואנחנו בהחלט מזמינים גם משפחות בודדות שלא שייכות לסניף שלנו. נכון סיגל? נכון ויווש? נכון פרי?
לגבי סניף פ"ת..את יכולה לפנות ליו"ר הסניף. שמה מרים אמיגה בטל' 054-961445 ולברר איתה לגבי פעילויות הסניף שם..אין לי מושג האמת. בכל אופן- אשמח להזמין אותך לפעילות הקרובה. אשלח לך הודעה במסר להת', אורית

נכוןןן אוריתתתת...

ואני מוסיפה שאורית מארגנת אירועים מדהימים אני אחי מופתעים כל פעם מחדש ולא מפספים אף אירוע. אוריתתתתתת תודה ומי ייתן שתמשיכי להאיר בליבם עוד כוכבים
של אושר ושמחה.
סיגל

L o o K At Me

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
אני עדי ואני בת 18 ויש לי אח תאום שיש לו פיגור קשה עמוק או איך שלא יקראו לזה...... ההודעה שלך נורא שיעשעה אותי בשעה זאת של היום
.......בעצם בשעה זאת אפילו "כפית"" תצחיק אותי
אניווי חלום נחמד יש לך.....מי יודע אולי יום אחד..... חחחח בנוגע לאוכל אחי יוכל להסתדר עם הבן שלך הם בטח יחטפו אחד לשני
אבל אחי כמו שי של אורית ....אי בודד זה הדבר הכי טוב בשבילו נראה לי לילה טוב

למעלה