שלללוםם לכוללםםם

dominogrose

New member
שלללוםם לכוללםםם ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif

מה שלומכן , בננות??
מה קורה איתכן?? איך עבר עליכן היום?? אני די משועממת... ומאוודד עייפפהההההה!!!!!! יש פה מישהי.... ?
לכולן.... ***סיון***

dominogrose

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..............

אחלה.. אצלי הכל טוב....
בהצלחה לך בשיעור נהיגה... אני כבר הגעתי לקטע של הטסטים....
***סיון***

liran b

New member
ממממ תומר וסיון.......

אחד בקטע של לימוד.. ואחת בקטע של טסטים..... ואני בקטע האמיתי :) חצי שנה נוהג :)... אחח החיים יפים :)....... אני זוכר איך זה היה ללמוד נהיגה.. חחחח כמה בנות.. :).... אצלי הכל אחלה מה איתך????????????????

Sprite

New member
ואצלי זה שיעור מספר

שלוש! אני פשוט קורעת את הכבישים! או שלא
אוי הסמיילי הזה תמיד מזכיר לי את עומר.... רונה

Black Cat15

New member
היי סיווני!! ../images/Emo13.gif

רצית יחס? הנה קיבלת...
מה שלומך? עליי עבר יום לא רע... מבחן חוזר בפסקל שהלך לא רע (למרות שהיו כמה שאלות מופלצות מהת**) אח"כ שעתיים ביולוגיה היה מגניבבבבבבבבבבב
גידלנו חיידקים והיה מגעיל!!! אחר כך שעתיים מוסיקה... שיעמום אטומי
ואז שעה פילוסופיה ראינו את ההמשך של הסרט "12 המושבעים" אני ממליצה!
אחלה של סרט!! והוא חילק את הבחנים... קיבלתי 74!!!!!!!! איזה עצבים!!!!!!!!!
ואז עוד שעה של התמוטטות נפשית... כמעט נרדמתי מרוב השיעמום... ועכשיו אני פה... יש לי שיעורים ואין לי כוח לעשות אותם!!! מה איתך??

יחס.........

יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס יחס טוב נראה לי שהבנת את הנקודה
(כתבתי את זה כתגטבה להודעה הלא נכונה שלך)... איזה כיף לך, כמה יחס! גם אני רוצה...... מישהו רוצה להיות חבר שלי?
טוב נו, עזבי... נחספתי (אבל רק קצת) אני לא ידביק אותך בדיכי שלי... תמשיכי להיות חמודה

dominogrose

New member
וווואוווו , תודה לך.....

על היחס הרב שאת נותנות לי...
איזה מותק את!!! למה את צריכה להיות בדיכי , הא?
אוהבת המון המון!!
***סיון***

6MR. NICE GUY

New member
סיון!!!!!!!!!!

מה המצב?!!?!? אני חושב לארגן עצומה לכך שאת צריכה להתחבר יותר אחרי-הצהריים ערב ככה שיהיה אפשר לדבר איתך את לא חושבת.........?!?!? מממממממ.... התאכזבתי קשות! שלחת לי רק הודעה אחת היום לפלאפון!!!! איזה מבאס.... אבל אין לי טענות!
יש לך מחר מבחן בפסיכולוגיה WISH ME LUCK

dominogrose

New member
גגבבבבברררררררררררררררר!!!!!!!!

מה המצב?!?!?
אתה יודע למה שלחתי לך רק הודעה אחת... אמרתי לך , כל היום ניקיתי את הבית....
אז מה אתה מספר..?? תתחבר לאיי סי היום , הא ! 99% אני מתחברת היום!! האחוז אחד זה אם המחשב יתפוצץ או משהו כזה....
ביי בינתיים
***סיון***

למעלה