שלללללום

שלללללום

הלללללו שוגרים קטנים שלי !!! מה שלומכם היום ?! אני הילה לה לה ומי שמכירי יודע שזה פשוט נפלא... (או שלא חיחחח) כשתרצו לכו לאכול- זה איחול מהלב אוהבת אותכם צ´או

StagaDish

New member
השרצות

חחחחח.. אנחנו פשוט מצטרפים בהמונינו היום.. זה משו.. משו אני אומר לכם... מ-ש-ה-ו!! הילה לה לה והילולה... מה קוריי?

היי הילונת

הילה את מזכירה לי את הפרק בסיינלפד.... שסיינפלד יצא עם מישהי שהיה לה פופיק מוזר והוא דמיין שהוא מדבר אליו.... והוא וג´ורג´ היו תמיד אומרים.... "הלווו......... לה לה לה....."

StagaDish

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סמכו על סיינפלד להמציר כאלה תסריטים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

StagaDish

New member
פחעע

לא, אבל רק מלשמוע את התקציר שלך.. התפוצצתי.. איזה חבורת משוגעים

שלום לך הילה!!! ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

ברוכה הבא לפורום, אני רק עכשיו באתי... אני ממש מצטער שהחמצתי אותך.. איך היה אתמול במסיבה? נהנת? להתראות שוגר... LOVE מרקו וזהו

למעלה