שלל..ל..ל..לל.לום

shuky63

New member
ההתלבטות הראשונה שלי

אשתף אותכם בהתלבטות הראשונה שלי כמנהל פורום גמגום.בשניה הראשונה שראיתי את הודעתו של מר ברווזי חשתי צורך עז למחוק אותה,אבל בשנייה השניה התחלתי לחשוב מיהו ברווזי בשבילי.בזכרונות שלי הוא מיצג את אותם ילדים שחיקו אותי בילדותי,והם מקור הפחדים שלי כיום למרות שעברו לפחות 20 שנה מהפעם האחרונה שמישהו חיקה אותי.אז אולי דוקא צריך להתמודד עם הדמות הזאת שמיצגת מיעוט שולי של ברווזים מצפצפים. מה דעתכם????
 
על מה ההתלבטות בכלל???

בטח למחוק!!! אין שום סיבה שתתן במה לאנשים כאלה ובניהול פורום צריך גם לדעת לפעמים לקחת אחריות והחלטות מסוג זה ופשוט להעיף אנשים שמנסים לעורר פה מהומות. אתה גם יכול במקרים קיצוניים לפנות להנהלת תפוז והם יחסמו את המשתמש. אני מקווה שהפורום הנוכחי לא יתדרדר למקום הנמוך שהפורום הקודם הגיע ושכאן נדע לעשות את הסלקציה.
 

shuky63

New member
מירב ההתלבטות שלי לא היתה אם ההודעה

גועלית או לא,אלא אם צריך להתמודד עם התחושות שהיא מעוררת בנו.להעלות לדיון לא את ההודעה שלו אלא את התחושות האלה.
 

bbhh

New member
שוקי , אין מה להתרגש

עברנו דרך ארוכה מידי כדי להבין שיש אנשים מהזן הזה , לא כדאי להתיחס בכלל וגם לא למחוק . . . שימשיך לנבוח
 

spidergirl

New member
תגידו

מה אתם טורחים בכלל להתיחס? שנית דבר, מישהו מוכן לתת לי רקע על הפורום הקודם ועל המקומות אליהם הוא הדרדר?
 
היי ספידי.

אז ככה , היה פורום גמגום באתר blabla4u. הוא היה קיים בערך שנה וחצי. ההתחלה היתה ממש טובה ויפה , היינו חבורה מגובשת , שפכנו את הלב , התייעצנו , סיפרנו , חלקנו והיתה אווירה משפחתית ממש. לאחר כמה חודשים התחילו להיכנס לפורום כל מיני דמויות מפוקפקות , בהתחלה נכנסה אשה שטענה שהיא עורכת דין מגמגמת עם בעל נכה , מהר מאוד היא התחילה להעביר ביקורת על אנשים מהפורום ולרדת עליהם אבל בצורה ממש גועלית ולא חברית. לאחר החלטה משותפת של כמה חברים החלטנו לא להתייחס אליה יותר והיא נעלמה . לאחר זמן מה שוב נכנסו כל מיני אנשים שבהתחלה הציגו את עצמם בצורה נעימה ואז הפכו לתוקפניים וגועליים. היה אחד שקרא לעצמו אורי ואף טען שהוא סובל מפיצול אישיות. כל הזמן נכנסו דמויות חדשות ולבסוף התחלנו לחשוד שמדובר באותו אדם. (שמתי לב שסגנון הכתיבה הוא זהה.) מנהל הפורום בדק וגילה שכל האנשים השונים האלה החל מאותה עורכת דין כביכול הם אותו אדם. לאחר שעלינו עליו הוא התחיל ממש להתנהג בצורה מכוערת , קילל ואיים על חברי הפורום. אי אפשר היה לכתוב הודעה מבלי שהוא יגיב וילכלך , הוא הציף את הפורום ונהייה ממש לא נעים להיכנס לשם. אנשים פשוט הפסיקו לכתוב ומנהל הפורום החליט שהוא לא מוחק את ההודעות של אותו אדם. לבסוף אחרי תקופה די עלובה גם נדרש מאיתנו לשלם על מנת שהפורום ימשיך להתקיים , כמובן שאף אחד לא עשה את זה והפורום פשוט נסגר.
 
חסד נעורים של הפורים הישן

הפורום הישן בתחילתו היה נהדר , נפגשנו שם לראשונה כל האנשים המגמגמים שלרוב לא דנו בנושא עם אף אחד. כל אחד סיפר את סיפור חיוו , לכולם היו סיפורים מדהימים , סיפורי השרדות ,סיפורי חיים והתמודדות. הפורום נתן לחבריו תמיכה רגשית חזקה ואפילו נוצרו חברויות יפות מכך . . . אני אישית קיבלתי הרבה מהפורום וחלקתי בו המון רגשות "וחוויות" , המון דברים מחדרי ליבי שלא סיפרתי אף פעם לאיש , וזה נתן לי המון כח ! כל הכבוד לשוקי על החזרת הרעיון
 
|חיבוקאני חושב שזה מאוד חכם להשאיר

את מר ברווז או מה שהוא לא היה ! אתם לא מבינים שהוא מייצג את כל אותם אנשים מעצבנים ,מגעילים חסרי שום טקט מינימלי אותם אנשים שחוזרים על עצמם בכל הגילים ,בי"הס יסודי ,חטיבה,תיכון,צבא,ובכלל ,בעבודה וכ"ו. אסור לפחד...משום דבר ...ולשוקי כל הכבוד...עשיתה את הדבר הנכון.
 

paraglider

New member
אין לי ספק ש .

אין לי ספק שכבר אפשר להעיף אותו. בלי שום קשר ניתן לפתח דיון על אותם ילדים שהיו מציקים לנו שהיינו קטנים. ברווזי אמנם רק מהווה דוגמא לכאלה שאינם יודעים להתמודד ולחזק ומעדיפים לרדות בחולשתם של אחרים. לא זכורים לי ילדים רבים כאלה למרות שהיו כמה שאני זוכר אותם עד היום. אולי הדחקתי את אותם מקרים והעדפתי לזכור איך נאמתי בגאווה לפני הכיתה או איך התרגשתי ועמדתי בגבורה בקטעים אחרים בבי"ס שנאלצתי לעמוד לפני כולם ולומר משהו , אפילו אם המשהו הזה הוא מילה אחת. היו קטעים שלא הצלחתי לקרוא קטע מספר ואז המורה הסבירה (שוב) למי שלא הבין שלמרחף לאיטו יש בעיה בלקרוא לפני כל כיתה כי הוא מתרגש . . . בסביבות כיתה ג' או ד' שכבר עמדתי על דעתי נגשתי למורות בתחילת השנה , הסברתי להן כי אני נתקל בקשיים בקריאה ושלא יבקשו ממני לקרוא לפני כל הכיתה. לא היתה ולו מורה אחת שלא הסכימה. וכך גדלתי לתוך בועה שאני לא קורא בפני אף אחד אלא רק לעצמי. באונ' זה כבר היה שונה כי היתה לי תכנית רדיו שהגשתי( הסיפור המלא בפעם אחרת)I ואיתה , כמו עם דברים רבים אחרים , גדל ותפח בטחוני העצמי. אשוב, ברשותכם , לברווזי. הבנו ת'קטע. אין לנו צורך להשאיר כאן את ה"צחוקים" האלה. אנו עורכים כאן דיונים רציניים בכדי לתת במה לאנשים כמותו. לפיכך :יוסר ברווזי לאלתר !!! באהבה מהמרחף לאיטו.
 

shuky63

New member
בעקבות התגובות מה שאני חושב זה

שההודעה הנוכחית תושאר כי אי אפשר להוריד אותה בלי להוריד את כל ההודעות האחרות שמשורשרות אליה.אם תהיינה הודעות נוספות באותה הרוח הן תימחקנה מיד.
 
למעלה