שלל מהרגע האחרון...

שלל מהרגע האחרון...

כן-בסוף הגעתי לשבוע הספר רק ברגע האחרון וחייבת לומר שבהתחלה צת התאכזבתי כי(בחיפה)זה איכשהו נראה עלוב ומסכן יחסית לשנים קודמות.אני מודה גם שבשנים האחרונות-מאז שגיליתי את העולם הקסום של משומשים-פגומים-מוזלים הפכתי לקצת סנובית כלפי מחירי שבוע הספר. אבל בכל זאת לא יצאתי בידיים ריקות-סיפורים רוקדים ברחובות ירושלים של יוסל בירשטין,"הכל מואר" שמתיימר להיות גרסא יהודית-מורבידית-מודרנית ל3 בסירה 1,מכשפה קטנה-ספר נוער שמצא חן בעיניי. היתה לי שליחות לקנות עד 100 שח ספרים לילדים של חברה טובה ויצאתי עם חולצת האריה(+חולצה...)לבן רבע לחמש ודניאלה,פתיתים וצמה לבת שש וחצי(ספר מאוד לא ערוץ הילדים למרות שכתבה אותו ליאת אחירון) בנוסף "שקרים קטנים"של אבידר-טשרנוביץ ובתה בשביל הילדה אבל במחשבה שניה הוא עוד גדול עליה כנראה. בדקה האחרונה קבלנו משימה מאמא של חברה שהיתה אצלי לדאוג לה למתנה עבור ילדה של חברים בת שנה שגרה בחו"ל.איזה כייף היה!התלבטנו והתלבטנו והלכנו על 5 בלונים,תירס חם.ברכבת יושבת ארנבת(אם לא טעיתי בשם) וניסע אל השדה. אולי מישהו ישלם לי כדי שאקנה עבורו ספרים?...זה כל-כך כיף!

sagiberg

New member
בואי נפתח חברה על בסיס הרעיון../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

הנהדר- גם משלמים לך וגם את עושה חיים משוגעים ואגב- בתור חיפאית לשעבר- יריד הספר עדיין מתקיים ברחבת התאטרון בהדר ?

סגרנו-יש לנו סטארט אפ...

אם יש למישהו קליינטים פוטנציאליים... ממש לא.מתי היה שם? בילדותי היה בגן הזיכרון בהדר והיה קסום. היה כמה שנים טובות בהיכל הספורט ברוממה ועכשיו כבר שנה שניה בקסטרא ואולי זה חלק מהבעייתיות-אמנם זה מקום עם סגנון אמנותי אבל בכל זאת קניון...

sagiberg

New member
לפני למעלה משלושים שנה.....אוי

הנוסטלגיה

למעלה