שלל משבוע הספר, מישהו?

שלל משבוע הספר, מישהו? ../images/Emo57.gif

אני קניתי היום את "המיתולוגיה היפנית", "פרשת ג'יין אייר", הגליון האחרון של חלומות באספמיה, "הוצא מהקשרו" של התקשורת הישראלית ו"אלים אמריקאיים" של ניל גיימן (למה בעצם קניתי את זה בעברית? אני תוהה עד מאוד. באנגלית זה הרבה יותר טוב, ויש לי אותו באנגלית כבר ממזמן). אה, ואת "הכובען המטורף ואייזיק ניוטון", אבל זה אצל אבא שלי

The Mad Hatter

New member
רשימת מלאי-

בביקור הראשון: ייסורי ורתר הצעיר/גתה יום הפטרון הקדוש/צ'כוב אלה תולדות/מורנטה בביקור השני- דון קיחוטה/סרוונטס סיפורים מן הפרובינציה/צ'כוב הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/קרול עשן ומראות/גיימן הסוד/אנקוויסט (וגם "כפר אשמדים" במסווה של ספר לאח שלי..^_^) "פרשת ג'יין אייר" ספר חמוד נורא. אני רוצה לקנות את ספר ההמשך, אבל אני מניחה שלא תרגמו וכבר אין לי כח לאנגלית יותר.. וכשאת מסיימת את אלים אמריקאים, תחזרי להודיע אם הוא מומלץ, כי אני פרשתי ממנו אחרי מאה עמודים, בערך, אבל אולי כדאי לתת לו עוד צ'אנס...

דפנה 4

New member
אני חגגתי בחנויות הספרים המשומשים

ביקרתי בכולן ביום שישי ויצאתי בשלל רב ונהניתי גם מהמחיר המוזל של המשומש וגם מהנחת שבוע הספר והשלל: שביל קליפות התפוזים בגירסה המחודשת אן מאבונלי בגירסה המקורית אן שרלי -מחודשת אי המטמון בהוצאת כתרי אורה הכפולה ילדי המסילה היורה השחורה הלקחנים בשדות פוליאנה עד כאן הרשימה היא לילדי המתוקים ואוהבי הספרים ולי , שזמן רב לצערי אין לי בימים אלו , קניתי את "המתופפת הקטנה" בקיצור מאוד נהניתי. ודרך אגב בכיכר דיזינגוף יש בכל יום ו' ו-ג' שוק פשפשים מקסים ובו מוכרים גם ספרים משומשים , נדירים יותר ונדירים פחות , מרתק ביותר לאוהבי המציאות...

Moondust

New member
או, בהחלט שלל../images/Emo41.gif

"אלים אמריקאים" (למעשה אחותי קנתה את זה, אבל גם אני מתה לקרוא אותו, אז זה אותו דבר) "הצל של ההגמון" (כבר מזמן לא קראתי אורסון סקוט קארד, הוא כותב כל כך טוב. אפילו התחלתי לחבב את פיטר), "אני רובוט" (היי, אני רוצה לקרוא יותר מד"ב וקלאסיקה זה קלאסיקה), "המיתולוגיה הקלטית" ו"פיטר פן" באנגלית. ויום אחר כך ראיתי בדוכן את "הסכין המעודן", אבל לא היה לי כסף... טוב נו, הוא עוד ימצא את דרכו למדף הספרים שלי. והיה בסטימצקי מישהו שחשב שאני עובדת שם, וביקש ממני למצוא לו ספרים על זוגיות או משהו בסגנון
. מה יש, אסור לילדה לשבת על רצפת החנות ולעיין בספר כשלצידה ערימה שלמה של ספרים אחרים?

sagiberg

New member
אני עוד בשלב התכנונים אבל../images/Emo9.gif

בינתיים - האיש הקטן והעלמה הקטנה מיו מיו שלי ולעצמי את צופן דה וינצ'י

אני כבר בשלב ההשלמות

אבל לעתעתה עלו בחכה "פו הדב" המחודש ו"נסיך קטן" ומקסים (שאבד לי לפני שנים) ו"מקס ומוריץ" ו"יהושוע פרוע" ו"חרוזים נלוזים" (שלושתם במחיר מדהים) בחנות עודפים של "מודן" שגיליתי בדרך לכאן... וכשכבר הגעתי למחוז חפצי זה היריד בפארק התל אביבי לא יכולתי לעמוד בפיתוי וגם לא עשיתי ל"רסלינג מנוי" אז רכשתי את "השימוש במילים" ספר חדש של נטלי סארוט בתקווה שמזה רק טוב יכולהיות אבל בעצם באתי לחפש את "פזמון ליקינתון" שיצא לפני שנים המון ואולי, אולי לא יותר מדי אבל הוא לא היה במלאי אז התנחמתי עם "מה עושות האיילות" ואולי סופסופ אוכל לגלות? לגלות? כלומר לפענח ביחד עם כריסטופר פרנסיס נער מופנם אך פיקח מה בדיוק קרה ב"מקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה" כן, היו לי עוד מספר ספרים ברשימה אבל רגע, בשביל זה קיימת ספריה וגם צריך להשאיר משהו ל"שבוע ה"-בא.. אז כפי שכבר נכתב בתחילה הגעתי לשלב שבו אני...משלימה...

רות.

New member
פרשת ג'יין אייר?

מזה????????????. שמישו יאיר את עיני ומהר. מה? מי? למי?

רות.

New member
פרשת ג'יין אייר?

מזה????????????. שמישו יאיר את עיני ומהר. מה? מי? למי?

Vivi Sparrow

New member
צ'רלי והשוקולדה ../images/Emo9.gif

אני פשוט אוהבת את הסיפור, ומי שרוצה יכול לומר לי שזה ספר לילדים קטנים, אבל אני לא חושבת כך, הספר מאוד יפה.

RainDrop

New member
ואני באיחור../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

רק היום אמא שלי נזכרה ששבוע הספר עומד להגמר, אז מיהרנו לחנות "צומת ספרים" הקרובה למקום מגורנו. השלל:
טרילוגיית שר הטבעות של טולקין- אמא שלי התאהבה בספר מאז שלקחתי אותו מהספריה (בסוף יצא שהיא כבר סיימה את כל השלושה ואני עוד תקועה בראשון
).
"סיפור על אהבה וחושך"/ עמוס עוז- שמענו המלצות רבות וחמות על הספר. קראתי את הפרק הראשון והוא ממש יפה (ועכשיו אני באמצע שלושה ספרים במקביל. אוף).
"אבק כוכבים"/ ניל גיימן- ש נ י ם שאני מנסה להשיג אותו.
"צופן דה וינצ'י/ דן בראון- ספר שהמוכר דחף לנו כי הוא היה במבצע וקיבלנו אותו ב- 20 שקל.
נשמע די מעניין. מישהו מכיר? פעמיים שאלו אותי אם אני מוכרת בחנות (למה?? למה??? מבוגרים חושבים שאין סיבה שבני נוער יעיינו בספרים אלה אם כן הם עובדים בחנות?). אגב, כמעט על כל הוצאות הספרים היו הנחות מיוחדות, מלבד "אופוס". משמע, יותר משני שליש מספרי הפנטסיה לא השתתפו במבצעים. מה גם שאף מוכר בחנות לא הכיר את ניל גיימן או הבין בספרי פנטסיה, ומדור הפנטסיה היה הכי בפינה בסוף החנות. איזה זלזול בפנטסיה

למעלה