שלל תהיות.

giraffeeeee

New member
שלל תהיות.

היי, אני טסה כנראה בסוף חודש הבא למסע והתחלתי לארגן כבר דברים מהיום, קודם כל בגלל שיש לי גם טיול שנתי שבוע הבא לחרמון אז גם צריך דברים מחממים כמו המעיל של סבתא וגם כי אני תמיד מחכה לדקה ה-90 ואז יוצא שאני מוציאה בערך 800 שקל על ביגוד הנעלה ושות'.. נעליים - סבתא שלי שיודעת מה זה חורף באירופה, היא גדלה שם וגם כי היא טסה תמיד לאירופה בחורף קיץ סתיו אביב, שאלה אותי היום איזה נעליים אני לוקחת איתי, אין לי מושג בכלל, חשבתי על ואנס כי אולסטאר זה לא טוב ובכלל לא לקחתי אותם כאופציה. חשבתי על מגפיים וסבתא אמרה שהם יירטבו. חשבתי על מגפי פלסטיק כמו של הילדים הקטנים ודוד שלי אמר שזה לא מחמם בכלל. אז מה לקחת? גרביים - אחותה של סבתא הציעה עיתונים, אמא אמרה גרביים תרמיות ואני בתור צופיפניקית שהייתה שנתיים בטיולים לדרום בחנוכה אמרתי לפחות 10 גרביים ביום אז מה לקחת? כפפות - כמובן שאין לי כפפות, כלומר, יש אבל כפפות "הומלס", דוד שלי וסבתא אמרו גרביים עם חורים לאצבעות. אז מה לקחת? תודה לכל העוזרים והעוזרות

שירנות

New member
היי:)

איזה כיף לך...התרגשות והכנות של לפני(:) טוב אז ככה- -נראה לי מבין כל מה שאמר הואנס יהיה לך הכי טוב,באמת חשבת על האפשרות של מגפי פלסטיק?!?לא קצת ילדותי?
.בכל מקרה לפי דעתי עדיף נעלים שהם סוג של נעלי ספורט,הולכים קצת במסע הזה ועדיף שיהיה משו שנוח ללכת איתו-בגלל זה הואנס נראה לי הכי טוב. -נראה לי גרביים רגילות..לא יודעת מה שבא לך מה שאני כן יכולה להגיד לך בקשר לגרביים וגם את חשבת על זה אבל אני יגיד בכל זאת זה לקחת יותר זוגות ולשים בתיק שיהיה להחלפה למקרה שנרטבו או משו כזה כי אז ממש קר... -לא נראה לי שזה כזה עקרוני העניין עם הכפפות תקחי מה שבא לך,אני בכל מקרה לקחתי כפפות רגילות-בלי חורים. מקווה שעזרתי לך:) שיהיה לך מסע מהנה מחכים ומשמעותי!

or1malka

New member
היי!

באמת שכיף לך שזה עוד לפניך! אז ככה אני גם הייתי בפולין בתקופה קרה שהיה שלג כל הזמן וקררררר מאוד! לגבי נעליים הכי טוב זה מגפיים שלא חדירות למים!אני לקחתי כאלו וזה היה באמת תענוג! או מעור אמיתי או מגומי, ילדותי או לא העיקר שיהיה נוח ולא חדיר למים!כשכל כך קר אף אחד לא שם לב מה את לובשת מתחת לנעליים אני הייתי שמה גרביונים ומעל זה עוד שתי זוגות גרביים מחממות, חברות שלי לקחו גרביים תרמיות וזה גם נראה לי רעיון טוב מאוד! לגבי כפפות,כפפות רגילות סגורות,תקני את הפשוטות הן לא יקרות! וכמובן כל שאר הדברים,צעיף,כובע,גופיות חמות.....בהצלחה! שיהיה לך מסע מוצלח!

SicPuPpy

New member
שמעי..

אני הייתי באוקטובר והייתי עם 5 זוגות גרביים ביום ועדיין היו קטעים שלא הרגשתי את הרגל מרוב קור. בנוסף הייתי עם כפפות סקי ועדיין קפאתי בתוכן באוקטובר! ואת נוסעת בפברואר-מרץ.. זה יותר קר אבל מצד שני אני סובלת מקור תלוי איך את בקטע הזה

למעלה