מעי רגיז
הטוב ביותר לטפל בבעיה על ידי התאמת התזונה - כדאי לבצע התאמה אישית בעזרת נטורופת, אפשר גם בבחינה עצמית לנסות לגלות איזה מאכלים גורמים לרגישות, גזים ועצירות ולהרחיק אותם מהתזונה (או לשלב עם גורמים מנטרלים. לכל אחד יש מזונות שלא מתאימים למערכת שלו - יכולים להיות לדוגמא : חלב, בשר, סוכרים, כרוב, קטניות מסויימות ועוד. יש גם אנשים שקשה להם עם המזון הטרי - והם יכולים לעכלו לאחר אידוי / בישול קל. לגבי גורמים מקלים: צמחים: תה קמומיל, תה שומר, תה מנטה בבישול: להוסיף זרעי קימל לבישול של ירקות יוצרי גזים (ינטרל את הגזים) שמנים: ברגמוט (למריחה על הבטן), מנטה, רוזמרין. במקרה הזה אני מעדיפה להשתמש בצמחי המרפא כתבלין או כתה ולא בשמן.