שלמה ארצי בצוותא במרץ2013

שלמה ארצי בצוותא במרץ2013

יקרים ראיתי עכשיו בחוברת של צוותא שהם עושים פסטיבל 55 שנה לצוותא
ויש הופעה של שלמה ארצי חד פעמית ב12.3 שעה 21:00
אחרי שהמון שנים לא היה בצוותא יש הופעה אחת מלאה של שלמה ארצי אז צילצתי לקופות צוותא ואכן יש הופעה של שלמה ארצי זה נכון המכירה טרם החלה רק עוד שבוע בערך אבל אפשר להירשם בקופה ומי שנרשם יצלצלו לו מהקופה שהמכירה תחל...

:)

290 ש"ח. יותר יקר מזאפה

zwzwzw1

New member
גם בזאפה עלה המחיר ל-270 ש״ח

יש כרטיסים , לא !! נגמר תוך שלוש שעות .. גם ב400 לכרטיס לא היה נשאר כרטיס

mirand

New member
הביקוש לשלמה/כסף לא מסתיים אפעם..

הכל ביקוש והיצע ושיש דרישה שהעדר רוצה לינוק יותר מהאמא שרוצה להניק
אז המחיר עולה.. ולכל דבר יש תג מחיר גם ב 300 היתה היסטריה
בסדר? לא בסדר? גם המים עלו והחשמל והעגבניות וכבר אין מחאה חברתית
והקילרים של המחאה הפכו לפולטיקאים חלקלקים..
חוץ מזה יש צ'לנית וצ'לו בטח צריך משאית להעמיס את הצ'לו
בהצלחה למלך העולם בסיבוב החורף

זה מצב מורכב.

אפשר להבין מי שיגיד שיש משהו "מצחיק" בזה שהזמר שהופעה שלו עולה הכי הרבה כסף הופיע בהפגנה הכי גדולה שנאבקת להורדת מחירים. מצד שני אני לא יודע כמה זה תלוי בשלמה וכמה מדובר במערכות הרבה יותר גדולות כמו שכתבת.

mirand

New member
לחצו אותו לקיר עם ההפגנה

בשביל לצאת בלי נזקים תדמיתיים היה חייב להתגייס לצבא המהפכה
הוא ממש לא שייך לצדק חברתי
אפילו השיר קיץ בארץ לו דיבר על האהבות בזמן מחאה ולא ממש על המחאה
אם יהודה פוליקר לוקח לזאפה 220 ש"ח שלמה לא יקח פחות ממנו.
מבחינתו יש אותו ואת כל השאר ואם אתה רוצה לראות אותו באופן אינטימי יש לזה מחיר
ובשביל הצדק חברתי הוא מופיע בכרמיאל וכאלה וימי סטודנט

חן אדיב

New member
איזכור מצויין של ימי סטודנט!

אני כבר שנים אומר את זה, שמח שיש מישהו שרואה את הדברים כמות שהם, ולא סתם מתלונן על לא כלום כמו כולם.

שלמה לא מוכר קוטג', ולא דירות, ולא חשמל ומים - שלמה מוכר כרטיסים להופעה. נכון, מוזיקה זה גם חלק מהתרבות, וכולם צריכים תרבות - אז אם היוטיוב והרדיו חינם לא מספיקים, בדיוק כאן נכנס האזכור המצויין של ימי הסטודנט, ושאר הופעות חצי-חינם ששלמה מקיים פעמים רבות בשנה בכל רחבי הארץ.

לא רק ששלמה לא ראוי לגנאי, הוא ראוי לציון לשבח! - כרטיסים אינם מצרך בסיס, ושלמה לא חייב לאף אחד דין וחשבון - רוצה לראות הופעה, שלם. למרות זאת, ולמרות שהוא לא חייב לעשות כן, שלמה מקיים, כאמור, הופעות מסובסדות רבות בכל רחבי הארץ.

כמו שאמר שייקספיר,
much ado over nothing.

שלמה ימשיך לקחת כמה שהוא רוצה, ובצדק, להופעות בזאפה וקיסריה, וימשיך לקיים פעמים רבות בשנה הופעות בחצי חינם ואפילו חינם (אם אתם סטודנטים, שוטרים, או כל אוכלוסיה שזכתה לסיבסוד מלא באותה שנה) בכל רחבי הארץ. רק שלמה יכול גם להופיע במחירים הכי גבוהים בארץ, ובאותו זמן ממש להופיע מסובסד מספר פעמים רב בשנה. בגלל זה שלמה היה ויישאר ה

חן אדיב

New member
מצויין שהוא היה בהפגנה, אין מתאים ממנו

כמובן שזמר שמייצג את העם כמו שלמה, יהיה מסודר כלכלית. אי אפשר להביא אותו לשיר ואז לטעון נגדו במילכוד. מה גם שאת כל הכסף שלו, כל אגורה, הוא הרוויח ביושר, כי אנשים באו מרצונם הטוב והחופשי להופעה שלו כי הם אוהבים אותו.

כל הטיעונים נגד הופעתו בהפגנה, או שאינם רלווטיים - וכמות הכסף בבנק שלו אכן לא רלוונטית, (ברור שהזמר של העם יהיה מסודר וזה בסדר), או שהם מתבררים כטיעוני קש (שלמה עושה יותר ימי סטודנט והופעות מסובסדות כל שנה מכל זמר אחר, לא למרות, אלא אולי דווקא בגלל שהוא כבר מסודר ויכול להרשות לעצמו להופיע בחצי חינם, וגם שמעתי שמועות ששלמה נשא בעלויות של הבמה שם...), או שהאלטרנטיבות לטיעונים מתבררים כמגוחכים בעליל (הרי לא יעלה על הדעת להביא להקת סטודנטים ענייה בתחילת דרכה, עם שירים לא מוכרים, כי הם "מייצגים את העם", זה פשוט לא מסתדר).

שלמה היה הבחירה הכי מתאימה לשיר לכל העם בהפגנה, ואין טיעון שמחזיק נגד זה. נראה לי שכל האנשים שדיברו על זה ברשת סתם אוהבים לעסוק בפורט הלאומי - לקטר...

(אגב, דגבא, ברור שכאן בפורום הנושא יעלה, ולא בתור קיטור, אלא בתור דיון רציני, ובגלל זה אני עונה ברצינות)

אכן הכוונה ליצור דיון רציני.

ההבדל ביני לבינך שאתה מגונן על שלמה משל היית עורך דין שלו ואני מצליח להבין גם את הטענה ההפוכה.
כפי שציינתי הנושא מורכב. ההופעה של שלמה בהפגנה תרמה בכך שהוא מהווה קונצנזוס תרבותי ובכך מקנה גם להפגנה איפיון דומה, הוא יצר אטרקטיביות להפגנה שהביאה עוד כמות אנשים מסויימת שאולי לא היו באים אם שלמה לא היה מופיע וכו' וכו'. לצד זה יש את התחושה החמצמצה כאשר שלמה עולה לשיר בהפגנה את "ירח" ומקשר משפט בשיר בהפגנה לרכישת דירה.
האם בשורה התחתונה מצויין ששלמה היה בהפגנה או לא? לא יודע. הוא היה, צריך לנסות לקחת בחיים את הדברים לכיוון חיובי כמה שאפשר וזהו.

חן אדיב

New member
אין צורך להתנצל, לא פגעת, כל עוד...

...מתדיינים בצורה מכובדת הכל בסדר, פשוט אין לי מה להוסיף על מה שכתבנו (אני לא טיפוס של "מילה אחרונה", אני פשוט כותב את מה שיש לי לומר, ומאמין שאנשים יסיקו מזה מה שצריך). מבחינתך הנושא יותר מורכב, בשבילי הוא פשוט. אתה רואה בעיות עם חלק מהדברים, אני לא.

לא חייבים להסכים על הכל, הכל בסדר. העיקר הוא ששניינו כתבנו את דעתינו, ושאר הגולשים יכולים להסיק את המסקנות של עצמם. בסופו של דבר זו מטרתו של כל דיון.

תודה.

למען האמת יכול להיות שגם לי במקרה הזה זה די פשוט וכמו שכתבת זה אחלה שהוא הופיע בהפגנה. באופן נקודתי יכול להיות שקצת צרם לי איך שהוא דחף בהופעה את רעיון המחאה לתוך שורה מהשיר ירח (שעל זה עשו את המערכון בארץ נהדרת).
באופן יותר כללי העניין הוא שאני מרגיש צורך תמיד להציג את הצד השני בדיונים שלי עם אנשים, כניראה שאני טיפוס שאוהב ליצור אמביוולנטיות וספקות, בחלק מהפעמים באופן מיותר.

lilon1

New member
שלמה ארצי..הופעה בצוותא אי שם ב- 2005

שורה ראשונה...190 ש"ח...
ואני חשבתי אז שזה יקר..
בושה..

למעלה