שלמה ארצי שלי

שלמה ארצי שלי

תאריך ושעת ההודעה: 26/08/01 11:30:37 שם הכותב: שועלת המדבר נושא ההודעה: מוקדש ולאוהבי שלמה ארצי תוכן ההודעה: שומעת שלמה ארצי.. לא מאמינה איך ישויות תמיד נפגשות... אבל מעולם לא חשבתי שאבין את היקום... ואולי גם איני רוצה להבין... מתמוגגת מהאיש ... מהנשמה... באמת איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא.. בערבות הבוכיות... האיש שהצליח לגרום לי להבין... שרומנטיקה.. שאהבה.. שנשיקה.. זה רק לשמוע את שלמה שר.. נבראתי לך .... והמילים נמסות בנשמתי... איך הוא זועק אלייה.. זועק מתוך נשמתו.. רק בשבילה... רק עבורה... נבראתי לךךךךךךךךךך זקוק לך רק לך ... ואני אוהב אותך עד סוף ימיי כי אני נועדתי לך בא לי לקחת תרמיל ולנסוע.. ברכבת שאין לה סוף אין לה תכלית רק לשמוע אותו שר.. לשמוע את הקול המדהים... לשמוע את הרומנטיקה לשמוע את האהבה מגרונו של אותו האיש ההוא מהערבות הבוכיות האיש שיודע לגעת בנשמה לגעת בכל אחד ואחת בליבו ובליבה שידע לשיר עבורנו בשבילנו כי נבראנו לעולם נבראנו לאהבה נבראנו בשבילה -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- אודות תפוז עזרה עברית פרסום דרושים הוסף אתר כתוב לנו אחלה פורטל לישראל בע"מ ,Copyright©1996-2001

צוחה

New member
תגידי......

כמה משועממת את צריכה להיות בשביל לכתוב שיר כזה ארוך לשלמה ? והא רק זמר עם שירים לא מובנים ! שלמה ארצי נחשב לזמר לשלמה יש בן גם הוא לא מוכשר כשהם שרים ראשי מתפוצץ מה שמוכיח שהתפוז לא נופל רחוק מהעץ (הרקוב)

מגיקל

New member
הממממ...

או שחלק גדול מאוד מהישראלים טועה, או ששלמה ארצי זמר מוכשר ביותר (והאפשרות השנייה סבירה יותר...) אז לכל המקנאים - פשוט תמשיכו לקנא!!!!!!!!!

כתבתי לעצמי כמה שאני אוהבת אותו שר ../images/Emo3.gif

תביט שוב במילים ותבין...כמה כיף לשמוע אותו כל פעם מחדש...

אהבה ישנה חדשה .. ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אהבה ישנה חדשה.. הוא הגיע משום מקום... והוא היה משוגע על שלמה... ואני נסחפתי אחריו.. בלי בושה... בלי להניד עפעף וכשהוא שם לי פה במחשב.. בצ´ט הקולי... נבראתי לך... ידעתי ... כבר הבנתי.. שאני ושלמה הולכים להיות יחד... בלי בושה... בלי שום הבנה... איך למה.. כיצד .... פשוט רק הוא מסוגל לגעת... רק הוא מסוגל לדעת... מה אני באמת חושבת.... מרגישה.. חשה.. ואז הוא לחש ככה בשקט.. אוהבת... ואני כותבת לו כןןןןן בטירוף... אוהבת משוגעת מוטרפת.. והוא אומר לשים עוד... ואני אומרת כן כבר בלחישה.. והרי השעה היתה כבר כמעט שחרית... והוא שר את סלאו בחמש ושלושים... ואני הייתי בעננים.. אתמול היה טוב... שלשום היה נהדר... לפני היה מקסים... ומחר יהיה עוד יותר טוב... כי כשנזכרת בתחושה.. כשנזכרת בך.. יודעת מה כל כך רוצה...... רוצה לשמוע את שלמה איתך......

למעלה