The Pinky And The Floyd
New member
שלמה ארצי, תפרוש (ביקורת הופעה)
הקדמה: בתור ילד קטן (עד גיל 15) הערצתי את שלמה ארצי. ממש אהבתי אותו .. הייתי חורט על השולחנות בכיתה "שלמה ארצי המלך" והייתי אוסף עליו חומר, ממש כמו שילדים יודעים להעריץ. באלבום שניים הרגשתי ירידה באיכות, ובאהבתיהם כבר איבדתי אותו לגמרי.
הגעתי לתיכון והתחלתי להיפתח למוזיקה אחרת. היום אני בן 30, לא כזה מת עליו, אבל עדיין יש לי סימפטיה אליו.
לפני חודש בערך חבר שלי התקשר אליי "בוא נלך להופעה שלו בקיסריה"
אמרתי לעצמי וואלה למה לא ? הוא ישיר את הלהיטים הישנים .. אני בטח לא אכיר את השירים החדשים, אבל נוסטלגיה זה תמיד כיף, וממה שאני זוכר, שלמה יודע להופיע.
שילמתי 200 שקל לכרטיס.
עכשיו, יכול להיות שתתעצבנו עליי, אז אני אשתדל לעדן את המילים.
ההופעה הזאת הייתה בפירוש ההופעה הכי גרועה שהייתי בה בחיים שלי, כולל הופעות של ילדים רוקיסטים בפאבים נידחים בת"א.
נכון, לא הכרתי איזה 5 שירים מהפלייליסט, שבשמיעה ראשונה הם גם ככה נשמעו לא משהו.
כשהוא שר את הלהיט "לב שבור לרסיסים" פשוט אף אחד בקהל לא ידע את המילים, שזה קצת הכניס אותי לשוק.
הוא הפסיק לא מעט שירים באמצע, הוא מרשה לעצמו לעשות מה שבא לו בהופעה, כולל להפסיק שיר באמצע ולהתבדח עם סינגולדה ש"הלך השיר" בגלל שהוא היה קצת לא מרוכז. אבל למה שלא ירשה לעצמו ? גם ככה אנשים ימשיכו להיות עיוורים וימשיכו למלא את קיסריה.
ההופעה הזאת הייתה עד כדי כך מביכה, שהרבה פעמים הקהל לא השלים אותו בכלל.
בנוסף, הזמרת שהוא הביא, כנראה כדי לתת לגרון שלו לנוח, לא יודעת לשיר.
ועם כל ההופעה המביכה הזאת, גם הסאונד היה ממש גרוע וספרתי לפחות 5 פעמים שהסאונד היה צורם באמצע השיר.
יכול להיות שזה היה חד פעמי, ובד"כ הוא מופיע יותר טוב. אבל יש לי הרגשה שלא ..
מרגיש שרימו אותי.
שלמה, תפרוש.
הקדמה: בתור ילד קטן (עד גיל 15) הערצתי את שלמה ארצי. ממש אהבתי אותו .. הייתי חורט על השולחנות בכיתה "שלמה ארצי המלך" והייתי אוסף עליו חומר, ממש כמו שילדים יודעים להעריץ. באלבום שניים הרגשתי ירידה באיכות, ובאהבתיהם כבר איבדתי אותו לגמרי.
הגעתי לתיכון והתחלתי להיפתח למוזיקה אחרת. היום אני בן 30, לא כזה מת עליו, אבל עדיין יש לי סימפטיה אליו.
לפני חודש בערך חבר שלי התקשר אליי "בוא נלך להופעה שלו בקיסריה"
אמרתי לעצמי וואלה למה לא ? הוא ישיר את הלהיטים הישנים .. אני בטח לא אכיר את השירים החדשים, אבל נוסטלגיה זה תמיד כיף, וממה שאני זוכר, שלמה יודע להופיע.
שילמתי 200 שקל לכרטיס.
עכשיו, יכול להיות שתתעצבנו עליי, אז אני אשתדל לעדן את המילים.
ההופעה הזאת הייתה בפירוש ההופעה הכי גרועה שהייתי בה בחיים שלי, כולל הופעות של ילדים רוקיסטים בפאבים נידחים בת"א.
נכון, לא הכרתי איזה 5 שירים מהפלייליסט, שבשמיעה ראשונה הם גם ככה נשמעו לא משהו.
כשהוא שר את הלהיט "לב שבור לרסיסים" פשוט אף אחד בקהל לא ידע את המילים, שזה קצת הכניס אותי לשוק.
הוא הפסיק לא מעט שירים באמצע, הוא מרשה לעצמו לעשות מה שבא לו בהופעה, כולל להפסיק שיר באמצע ולהתבדח עם סינגולדה ש"הלך השיר" בגלל שהוא היה קצת לא מרוכז. אבל למה שלא ירשה לעצמו ? גם ככה אנשים ימשיכו להיות עיוורים וימשיכו למלא את קיסריה.
ההופעה הזאת הייתה עד כדי כך מביכה, שהרבה פעמים הקהל לא השלים אותו בכלל.
בנוסף, הזמרת שהוא הביא, כנראה כדי לתת לגרון שלו לנוח, לא יודעת לשיר.
ועם כל ההופעה המביכה הזאת, גם הסאונד היה ממש גרוע וספרתי לפחות 5 פעמים שהסאונד היה צורם באמצע השיר.
יכול להיות שזה היה חד פעמי, ובד"כ הוא מופיע יותר טוב. אבל יש לי הרגשה שלא ..
מרגיש שרימו אותי.
שלמה, תפרוש.