שלמה גוברמן - מישהו מכיר?

דרורי30

New member
שלמה גוברמן - מישהו מכיר?

שלום לכל המשתתפים בפורום פעם ראשונה בשבילי פה, ואם להודות על האמת הייתי שמח לא להיכנס לפה בחיים (שום דבר אישי, אבל אתם יודעים...). לא מזמן גילו אצל אדם קרוב לי סרטן מח עצם, ובחיפושי באינטרנט אחר מידע נוסף הגעתי לאתר של שלמה גוברמן, ואף רכשתי ספר שהוא כתב בשם "סרטן אפשר לנצח". אני בהחלט מעוניין לבדוק אפשרויות של טיפול משלים מעבר לטיפול הקונבציונאלי, ומהתרשמות ראשונית שלי שלמה גוברמן עשוי להיות האדם המתאים לצורך כך. הבעיה היא שמדובר בתחום פרוץ יחסית, ולכן אשמח אם מישהו מבאי הפורום יוכל לספק לי יותר מידע על האיש. אם מישהו פה היה אצלו בטיפול, או מכיר מישהו שהיה אצלו בטיפול, אנא ספרו לי על כך. כל פריט מידע עשוי לעזור פה. תודה מראש, ושיהיה לכולנו רק בריאות.

night mistress

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo9.gif

על מנת לעזור לך אני אשמח לדעת יותר פרטים על החולה, כגון איזה סוג סרטן יש לו (יש כמה סוגים של מח עצם), גיל ומקורות תמיכה.. אני מאוד ממליצה על שילוב של רפואה אלטרנטיבית..אני מתחילת הדרך משלבת טיפולים לא קונבנציונלים, בעיקר להעצמת הנפש.. יש המון שיטות, אבל בסוף הכל תלוי בחיבור של המנצח..לאן הוא מתחבר. יש עמותה בשם לל"ב שעזרה לי להגיע למה שאני היום, אני ממליצה בחום לברר על הפרוייקטים שלה ולעשות מאמץ להיכנס..

דרורי30

New member
ברוכה הנמצאת

שלחתי לך הודעה. לגבי לל"ב (מצד שני פעם ראשונה שאני שומע על הרבה דברים). אשמח לקבל פרטים נוספים.

היי דרורי

שלמה גוברמן כתב כאן בפורום מספר פעמים, אני מקשרת לך את ההודעה שלו לגבי ספרו ועוד מידע. אני לא מכירה אותו אישית ואני מקווה שתמצא בשביל אותו אדם שקרוב אליך משהו שיוכל לעזור לו לעבור את התקופה הזו. לגבי רפואה משלימה בכלל - חשוב שהאדם שמקבל את הטיפול יתחבר לסוג הטיפול אותו הוא בוחר לקבל ויצור קשר טוב עם המטפל שלו. זו פריבילגיה מאד חשובה שלצערנו עדיין לא קיימת ברפואה הקונבנציונלית. רק בריאות גלי

דרורי30

New member
תודה, כבר ראיתי את ההודעה הזו

תודה, עשיתי כבר סריקה של כל מה שאפשר למצוא עליו דרך האינטרנט. מה שאני מנסה למצוא עכשיו זה מישהו/י שכבר טופל/ה אצלו על מנת לקבל התרשמות ממקור ראשון.

אוקיי

זה כל מה שאני יכולה לעזור בנושא. שיהיה לכם בהצלחה ורפואה שלמה!

דרורי30

New member
ציפור לילה, אני רואה שהשם מוצדק

חשבתי שאני בין הבודדים שמוותרים מרצון על שנת לילה

למעלה