שלמה מאושפז בתה"ש

אסתרס

New member
שלמה מאושפז בתה"ש../images/Emo68.gif

ביום א" שלמה התמוטט כליל. בבקר רגליו קרסו והוא לא התעורר. עדיין חשבתי שזה מצב זמני, הזמנתי מטפלת מחברת סיעוד שתשמור עליול-3- שעות עד שנחזור מהברית. כשחזרתי ראיתי שהמצב לא השתפר , להפך שלמה לא פקח עינים, לא תקשר בכלל. החלטתי לפנות למיון. שם קבלו אותנו מאוד ברצינות, ערכו בדיקות שונות לכיוונים שונים, ולכאורה התשובות לא ספקו סיבה למצב, עד שהגיעה תשובת הסוכר בדם. נפלנו מהכסא, שלמה פתח סכרת, והערכים היו 1130 מ"ג סוכר בדם ! ! ! וזה הסביר את מצבו ההכרתי, את הירידה במשקל, את פצעי הלחץ. מיד החלו בטיפול אינטנסיבי והיום שלמה פקח עינים לראשונה והיתה סוג של תקשורת אתו. זהבה שחם החכמה שאלה אותי כבר לפני 3 שבועות כשדיווחתי על פצעי הלחץ "האם לשלמה יש סכרת" ואני עניתי לא. אני מורידה בפניך את הכובע. אני רצה בחזרה למחלקה . ערב טוב ביי

ענתי44

New member
החלמה מהירה לשלמה../images/Emo193.gif

אסתר היקרה, שלמה בידיים טובות. עכשיו כשידועה הבעייה הם יאזנו אותו ויתנו לו טיפול. מאחלת לשלמה בריאות ומזור ושיחזור במהרה הביתה. לטיפול המסור שלך. ולאהבה המשפחתית. ומזל טוב לכם על הברית של התאומים. שתזכו לחגוג איתם עוד הרבה ימי הולדת ולראותם גדלים והופכים לאנשים נפלאים כמו סבא וסבתא שלהם. מסתבר שלמחשב שלי היו 30 סוסים טרואייאנים. וצריך לעשות לו פירמוט.התפלאתי מה יש לנסות ולחדור למחשב שלי, הרי אין בו את סודות האטום. סתם מחשב של אדם פשוט. שיהיה. אז עכשיו אני צריכה לשמור על דברים חשובים לי ואז הטכנאי יבוא ויקח את המחשב לפירמוט.

zs1957

New member
ברוך שובך לפורום ענתי

מה ל-30 סוסים טרויאנים ולך? תפרמטי את המחשב. אנחנו זקוקים לך. ד"ש חם לאמא. חיבוק
זהבה שחם

ronnyw

New member
ענתי, ענתי - ברוכה השבה !!

ממש חסרת לנו ("לנו" ? ממתי אני מדברת על עצמי בלשון רבים? אבל נדמה לי שאני צודקת במקרה הפרטי הזה. אכן, לנו...) בריאות למחשב שלך, בריאות לשלמה של אסתר (להבדיל...), בריאות לכולנו !!

ענתי44

New member
תודה טובה ודרורה

גם אתם, חבריי בפורום חסרתם לי. לצערי, בעוד יום או יומיים המחשב היקר שלי ואני נפרד. הוא "מתאשפז" במעבדה ויעשו לו תיקון. כי אי אפשר למחוק את הווירוסים והנזק של מי שחדר למחשב. אבל אחרי אני אחזור.ובינתיים אני פה ומנסה להעלות תגובות. רוב הזמן זה נמחק לי.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif רפואה שלמה לשלמה

אסתר יקירתי, פצע שלא מתרפא מהווה בדרך כלל סימן לסכרת. כנראה ששלמה לא היה חולה סכרת עד כה ואם לא עשיתם בדיקת דם לאחרונה לא יכולתם לדעת, אבל פצע שלא מתרפא מעורר תמיד חשד לסכרת. אני מקווה שיאזנו אותו בבית החולים במהרה ושהוא יחזור בקרוב הביתה ויתפקד שוב כמו פעם. אני שולחת לך חיבוק חם ואמיץ ושיהיה לך הרבה כח וסבלנות לקבל את כל "ההפתעות" שהחיים מזמנים לנו חדשות לבקרים. אף פעם אי אפשר לדעת מה יצוץ פתאום... ושוב, מזל טוב לברית התאומים שתהיה לכם הרבה נחת מהם. שנשמע רק בשורות טובות.

zs1957

New member
רפואה שלמה לשלמה

היי אסתר יקירתי, השמחה והעצב שורים יחד בביתך.שלמה נמצא כעת בידיים טובות. בביה"ח יאזנו לו את הסוכר . 1130 מ"ג זה המון לכן זה מסביר הכל על ההתדרדרות במצבו, כולל הירידה במשקל ופצע הלחץ. אני בטוחה שכאשר ישוב הביתה את תטפלי בו כמו מלאך מהשמים וערכי הסוכר בדם ירדו. החלמה מהירה לשלמה. שולחת לך חיבוק גדול
. הרבה מזל טוב להכנסת התאומים בברית אברהם אבינו. אנא עדכני אותנו על מצבו של שלמה. שמרי על עצמך עד כמה שאפשר. זהבה שחם

אירילה

New member
לשלמה המתוק - החלמה מהירה ../images/Emo184.gif

מאחלים אמנון והניה ,גרשון ואורית. ולאסתר ,הרבה כח ובתקווה לשמוע ממך רק בשורות טובות.

ronnyw

New member
אוי, אסתר, אסתר

איזה טלטלות שאת עוברת !! אני רק חושבת עליך בשעת הברית, כששלמה שוכב ללא הכרה בבית, ואת נלחמת לשמור פאסון, כדי לא לקלקל את שמחת הצעירים.. מה אומר לך - כולך פלדה וברזל. שיהיה לך המון נחת מהקטנים, ושיוקל לך עם הגדול. כמו שאמרו חכמים ממני: מציאת שורש הבעיה הוא הצעד הגדול ביותר לפתרונה. נקווה שאתם אכן בדרך הנכונה.

אסתרס

New member
הערב שלמה זיהה את שירה../images/Emo68.gif

תוך כדי האכלתו, שירה דברה אתו ובקשה שיפקח עינים, שלמה פקח, הסתכל חייך וקרב את ידה של שירה לפיו ונישק, כמו תמיד. זה מרגש מאוד וגם מראה שהוא חוזר לעצמו בעקבות הטיפול הנכון והטוב. היו הערב מספר שניות של ערות, וזה מעודד, למרות שהרופאים לא מתלהבים, הם אומרים שהמצב מורכב ולא פשוט. תודה תודה לכל המברכים והמאחלים לשלמה בריאות, היו אתם ובני משפחתכם בריאים ושלמים, וניראה ביחד ימים יפים יותר, אמן. לילה טוב ושקט ומנוחה ליגעים. ביי אסתר.

ששלמה יחזור מהר הביתה

אסתר יקרה , כמה שכואב לשמוע מה שקרה אך מנחם שלפחות יודעים מה הסיבה ושלמה מטופל היטב. מרגש שהוא התעורר והגיב אל שירה , הלואי שימשיך כך וכולכם תהיו מאושרים. שוב מזל טוב לנכדים המתוקים , תזכו לגדל אותם בבריאות ואושר. שולחת לך חיבוק ועידוד ומתפללת ששלמה יגיע הביתה מהר ומאושש וערני כמו קודם. טובה

ענתי44

New member
חלמתי עליך ועל שלמה ../images/Emo199.gif

זה התערבב לי בחלום אחר אבל פגשתי אתכם וצעדתם לקראתי על המדרכה הולכים יד ביד ומחייכים אליי. וזה שימח אותי כי אמרתי למי שהיה בחלום שלי ולא קשור לפורום " איזה יופי שלמה בריא " מאחלת לך אסתר יקירה שחלומי יתממש מהר ותחזרו לשגרת היום הברוכה.

למעלה