שלמה עליכום....

שלמה עליכום....

נעביבסק .... הייי הייי זוז לעיניין דייאלי דמעות יש פורום מרוקאים ? פעם ראשונה נתקלתי בנו (בכם) בפורום ממש בא לי לפרוץ בשירה מרוב אושר "דורביה יא סיבני דורביה" איזה כיף......... בטח המשפחה פה .... ושוב שלום לכולם

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ביק יא לערוסה...

בברכת "שבוע טוב ומזל טוב, ליאהו הנביא זכור לטוב..." תתכבדי, יש פה המון נענע ושיבה ותה... ורג'יבאת...

שרונהה

New member
ברוך הבא ביק אחת ועוד אחד../images/Emo24.gif

מזל שמצאת אותנו מזל שמצאנו אותך פתחנו את הפורום בשביל כל המשפחה עפאק גלש הנא מעאנה חבתי קאש דאתי? וררEפה?

wan

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

ושבוע טוב לכולם.

עלמה 3

New member
../images/Emo124.gifברוך הנכנסת קולו לולו קוללול

אין אין עילנו....כמו שמחת החיים שלנו.... רק תיזהרי מאדון מינהר (WAN
) את צריכה להגות כמו הבידוואה.... ולא לפסייה........אה בססדררר, ברוך הבא ביק

אהלן וסהלן אהלן ביק אחת ועוד אחד1

נעים לנו מ'אד מ'אד להכיר אותך. הנה לך חתימה שלי פה..... ופה..... ופה
(יש לפתוח את התמונה
)

וואה עליקום .....

רבי יהודה עשיתם ממני נקבה ..... אני בעלה של האחת ..... נעבי בסק חברה אתם בסדר ... :)

amili1

New member
תראו!!!!

מה גדל לי בעץ האתרוג?
נכון לא יאומן? האתרוג ממש ענק... *כדי להמחיש את הגודל של האתרוג שמתי שני לימונים בצד.

אלמרה

New member
אני לעומת זאת אומר ../images/Emo140.gif ברוך הבא!!!

שלום לך המצטרף... אם תרצה לשאול שאלה אודות משהו או לספר לנו אודותיך מוצאך ובית הוריך בכאבוד... אל תתבייש לשאול.. יש כאן מומחים לשמות (גיניאולוגיה במרוקאית)...

היום בתפוז../images/Emo43.gif20.12.04

הערב ב-20:00 כל המתעניינים בכדורגל יוכלו לפגוש live ב- blogtv את יהודה ארם, פרשן ערוץ הספורט לכדורגל מדרום אמריקה ובעיקר ארגנטינה. האירוח יתבצע במסגרת רצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. השאירו ליהודה ארם שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש והיום בנושא הקריאה למרד של ולרשטיין.
לוח האירועים של תפוז אנשים עבר מתיחת פנים, ומהיום תוכלו להתעדכן באופן שוטף מי מגיע להתארח ומתי, איזה תחרות מתקיימת ובאיזה פורום, אילו פרסים אנחנו מחלקים לכם ומה השידור הקרוב ב- blogtv שבאמת יהיה שווה לראות. קליק אחד ואתם בעניינים!

היום בתפוז../images/Emo43.gif21.12.04

הערב ב-17:30 מגיעה אלמה בן זאב, מכוכבות הסדרה "ראש גדול" להתארח בפורום הסדרה. אפשר כבר להשאיר לה שאלות בפורום.
דודי אדלר, העוסק ברפואה משלימה, יענה לשאלות בפורום CP שיתוק מוחין, הערב ב-21:00. הכינו שאלות מראש.
מנענעים את הדירוגים למצעד השנתי עם סאקיס ומגלים מחדש את היהדות עם "אוי ואבוי" - בואו להכיר את האמנים הלא ידועים שמתמודדים ב"קופסא השנתית".

היום בתפוז../images/Emo43.gif 22.12.04

בשעה 10:00 תגיע אל פורום מתכונים קורין גורן, עורכת האפיה במגזין "על השולחן" ובעלת מדור שבועי במעריב, ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו

עוד היום בתפוז אנשים../images/Emo43.gif22.1.04

היום ב-17:30 , מיד לאחר שידור הפרק היומי של "ראש גדול" בערוץ "יסבבה", יגיע לכאן רועי ויינברג, מכוכבי הסדרה, ויענה לשאלותיכם ב-blogtv. שרשור השאלות נפתח.
אנחנו מזמינים אתכם להכיר את להקת NOVA , שמשדרת מידי יום חמישי ב-blogtv תוכנית ריאליטי מיוחדת הנקראת "הלהקה". היום עלה לאויר ארכיון התוכניות שהיו, ושני קטעי סאונד בעמוד המיוחד שהכנו להם. שווה שמיעה!
טפ"ה הזהב 2, הפרוייקט השנתי של פורום טלוויזיה לבחירת אנשי השנה בטלוויזיה נמצא בעיצומו. בואו להצביע ולהשפיע!
ואם בסיכומי שנה עסקינן, האם כבר הצבעתם לשיר השנה שלכם ב"קופסא השנתית"? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9

למעלה