שלמה שלמה

שלמה שלמה

טוב אז ככה סוף סוף משהו אל שלמה באינטרנט אני חושב התאהבתי בשלמה בגיל 10 ויש כל כך הרבה שירים טובים של שלמה שאי אפשר לספור האמת היא שאני אוהב את השירים שלא כל כך עשו שם כמו "ימים כאלה", "בלדה לירח"(שאף אחד לא מכיר), "ריקוד סוף המאה", "מגע אנושי" , ועוד.. טוב אז אני מציג שאלה ומעניין אותי התגובות אז ככה אני טוען שהדיסקים הטובים ביותר שלו הם: "ירח" ושניים" יש משהו שחולק עליי טוב רק שתדעו שההופעה של שניים הייתה יותר טובה ואין כמו היא לא יודעת מה עובר עליי בהופעה וגם שינוי מזג האוויר ענק אז הגיבו ומלאו את הפורם לשלמה כי מגיע לו ולמה אין לו אתר רשמי? ומשהו יודע אם יש לו את דיסק של הופעה (חוץ מסינגלים)?

למה לחלוק עליך ../images/Emo35.gif

נראה לך ששלמה ארצי היה מגיע ל"מעמדו" אם כולם היו חושבים אותו דבר
השירים שציינת בהחלט שירים מקסימים וגם הדיסקים "ירח" ו"שניים" משובחים. מודה שאיני מכיר שיר של שלמה שנקרא בלדה לירח, אלא אם התכוונת לשיר "שרות לירח" מתוך הדיסק "כרטיס ללונה פארק" שיר נוסף המכיל ירח נקרא "ערב בלי ירח" מתוך הדיסק "ירח" וכמובן השיר ירח עצמו על איזו בלדה אתה מדבר

ברק!

New member
ועוד שירי "ירח"

השיר סייסטה מקומית מן האלבום "לילה לא שקט" נפתח במילים: "ירח לא נופל סתם בלי סיבה..." ועוד שיר הוא "מול ירח ערפילי" - מהתקליט "רומנסה ופיוט"

אהבתיה

New member
שלמה......

הדיסק "ירח" הוא אכן דיסק נהדר...זה בעצם הדיסק שאני הכי אוהבת של שלמה נראה לי....שיר שגדלתי איתו בילדותי כשהבייבי סיטר שלי (שהיא משוגעת על שלמה עד היום...) שמעה אותו כל הזמן וככה ידעתי את כולו בע"פ עוד שהייתי קטנה קטנה....מאז גדלתי עם אהבה לשלמה עד היום...מעניין שאתה אוהב את השירים הפחות מוכרים אבל באמת כל אחד אוהב שיר אחר של שלמה ואכן יש לי המון יפים ...

למעלה