שלמה!!!!

מיכל :)

New member
שלמה!!!!

היי קוראים לי מיכל אני קצת צעירה יחסית לכולכם, אני בת 13, אבל אני מתה על שלמה מגיל קטן... כל הזמן הייתי מזהה את השירים שלו בגיל קטן מאד ומאז הייתי שרה אותם..
אז... מה שבעצם רציתי להגיד... היום יש לדודה שלי יומולדת... וזאת לא סתם דודה - זאת הדודה הכי טובה בעולם... אני והכי חברות טובות.... ןהיא זאת שהביאה לי דיסקים וקלטות שלו!!!!!!! אז רציתי להגיד: מגי, מזל טוב!!!! אני אוהבת אותך כמו תמיד!!!!!!!!!!! תמשיכי להיות הדודה הכי טובה שיש!!!!!!!!!! תמשיכי לאהוב את הזמר הזה!!!!!
)))) מיכל

אהבתיה

New member
היי מיכל ../images/Emo13.gif

האמת היא שיש פה אנשים מכל הגילאים,גם צעירים כמוך (אפשר לחשוב איזו זקנה אני ! אני בסה"כ בת 18....
) ברוכה הבאה לפורום,מקווה לשמוע ממך בהמשך ו
לדודה שלך ממני !

../images/Emo79.gif הההההההההה.....

יום, יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת למגי!!! כולם ביחד!!!!!! היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת למגי!!! ו...... חג לה שמח וזר לה פורח
היו יום הולדת לממממגגגייי!!!!!!!!!!!!

מיכל :)

New member
תודהההההההההה

איזה נחמדים אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא מ-זה תשמח!!!!!!!!!!!!!!!! חכו חכו שהיא תראה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה יום הולדת לבן אדם...

שחיבר אותה לשלמה (אם הבנתי נכון...). אז מותר לה, גם מותר להגיד את זה פה, ותכף אני אתחיל עוד פעם לשיר, אז תיזהרו!!! (לא, רק לא זה, בבקשה..........
) יופי, לא מספיק שאני מדברת שטויות, עכשיו אני גם מדברת אל עצמי... התקדמתי בחיים.

למעלה