שלמלום אנשים! חדש פה....

John Doe182

New member
שלמלום אנשים! חדש פה....

בכל מקרה... אני אלון ואני מאוד מתעניין ברייקי.. לצערי ההורים שלי החליטו לא לממן לי שיעורים ודברים כאלה לכן רציתי לדעת אם תוכלו לשרשר פה כל מיני מדיטציות שאתם עושים, איך לעשות אותם, חידוש אנרגיות וניקוי צ'אקרות כי אני דיי מתעניין גם במאגיה (לא שחורה) וצריכים לעשות מדיטציות לחדד את החושים! אנא עזרו...

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה, אלון!../images/Emo24.gif

ממ במדיטציות אני פחות בקיאה (בקיאה?)!) אבל אתה תמיד יכול לקרוא מאמרים, אמממ...ואני שמעתי רק על איזון צ'אקרות, שאותו עושים באמצעות הרייקי. בכל מקרה, אתה מוזמן לחכות עד ששאר חבריי הפורום (הקצת מת) שלנו יענו לך

280388

New member
יש כל מיני. ניסיתי לתאר אותן בכתב,

לא ממש יוצא לי. [ואם לי זה לא יוצא - זה לא יצא לרוב האנשים]. אתה יכול לקרוא ספרים בנושא בספריה (חפש מיסטיקה ורוחניות.) זה דיי קשה להתחיל לעשוק בזה ללא מדריך.

שלומללללום../images/Emo24.gif

שלומלום לך...מקווה שתעיר את הפורום הישנוני הזה... אני גם לא ממש בקיאה בכל הדברים אלה...אבל תחפש בספרים באמת

Anabel74

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא לפורום!

שעורי רייקי 1 אינם מאוד יקרים וניתן לחסוך ולממן אותם בעצמך. בלי קשר תוכל למצא המון מידע על רייקי בקישורים המומלצים של הפורום. בדף הראשי של הפורום יש גם קישורים למדיטציות שאתה יכל לנסות. יש גם פורום בנושא זה בתפוז שבו יוכלו אולי למקד אותך יותר בתחום. לגבי הצ'אקרות אם תוכל לקבל טיפול רייקי או הילינג אני מאמינה שזה יוכל לעזור גם. התחום הוא מאוד רחב ויש המון חומר על הנושאים הרבים הכלולים בו. החל מספרים ואינטרנט וכלה בתוכניות טלויזיה , סדנאות וקורסים. בהצלחה!!

sevitt

New member
היי אלון

אני שמח שאתה מתעניין ברייקי, זה נושא שיכול להוסיף לך המון! רציתי להגיד לך שמתוך מדיטציות רבות שקראתי עליהן ואת חלקן ניסתי, נדמה לי שהמדיטציה הטובה ביותר היא גם פשוטה מאוד, והיא הולכת בערך ככה: 1. הרפה את גופך ונשום נשימות עמוקות מהאף אל תוך הבטן, 2. דמיין אור קורן ויפהפה, כמו השמש שלנו אך יפה יותר וקורן יותר, וחוש את קרניו יוצרות מסביבך מעטפת של אור מקסים, אתה יכול לנשום את האור, לשלוח אותו לאחרים, לדמיין מפל שלו ממלא אותך, או פשוט להתמקד בשמש המקסימה, ככל שתחשוב יותר על האור כך תהיה מוקף בו בכל עת, מקווה שתהנה!

Anabel74

New member
נשמע כמו

מדיטצית האור שקישור אליה ניתן למצא בדף הראשי של הפורום וכעת גם כאן. בהצלחה זו מדיטציה שמאוד עשתה לי טוב!

למעלה