שלמלום לכם אנשים חמודים

קרוקדיל

New member
שלמלום לכם אנשים חמודים

ראשית תנו לי לשתף את כולכם בשמחתי אני הולך להתחתן בעוד שלושה שבועות ומפה נובעת גם השאלה שלי אני מתחתן עם בחורה אמריקאית והחתונה תהיה בלוס אנג'לס עכשיו אני קצת לחוץ מכיוון שאין לי מושג לאן אני הולך ליפול (לא הייתי שם בחיים) וגם הרמה שלי באנגלית לא מיודע מה עכשיו חשבנו אני ואישתי לעתיד (איזה כייף לחשוב עליה בתור אישתי) להישאר שם עד אחרי החגים ואז לחזור לארץ לתקופה של בערך חצי שנה לסגור פה את הענינים ואז כנראה לחזור לשם השאלות שלי הן דבר ראשון אפשר להסתדר שם בלי הרבה ידע באנגלית? ושאלה שניה ויותר חשובה היא מה הפרוצדורה כשאני מתחתן עם נתינת ארה"ב? האם אני יוכל לקבל שם אזרחות או לפחות אשרת שהייה ועבודה? אני מודה לכם מראש על התשובות בתקווה שהן ירגיעו אותי

17205

New member
מה זה נקרא להסתדר?

בלוס אנגלס בפרט ובקליפורניה בכלל אפשר להסתדר מצוין בלי אנגלית אבל צריך לדעת ספרדית....לגבי כל האשרות והנירת תעשה חיפוש אחורה כי טחנו את זה המון בשבועות האחרונים, ויזת אירוסין וכד, בכל מקרה מזל טוב

doronf65

New member
מנהל
לא לדאוג...

קודם כל - אנגלית: אם תחיה שם אתה תשתפר מאוד, ואם יש לך אנגלית בסיסית עכשו, זו התחלה טובה. תבוא עם מוטיבציה ויהיה בסדר. לגבי הפרוצדורות: אם אתה כבר סגור שאתה מתחתן ב- LA, ואחר-כך חוזר לארץ, האופציה הטובה ביותר (וגם המהירה ביותר) היא שאשתך תגיש בקשה לגרין קארד עבורך. הבקשה מוגשת בשגרירות בת"א אם אשתך גרה בארץ בשנים האחרונות, או בארה"ב אם היא גרה שם. אתה בכל מקרה צריך להיות בארץ כי את התהליך תעבור בארץ. אני מציע באמת שתעבור על הפורום בשבועות האחרונים, הסברנו את זה המון פעמים. אם לא מצאת או יש לך עוד שאלות, נשמח לעזור. דבר נוסף: אחרי שהתחתנת וקיבלת תעודת נישואין, גש לשגרירות הישראלית ב- LA, הם יתנו לך הנחיה ללכת למין נוטריון שנקרא APOSTIL, ולהביא ממנו אישור, כך שתוכל להירשם בארץ כנשוי (אם אתה רוצה בכלל).

doronf65

New member
מנהל
קישור לתהליך גרין קארד מהארץ

קרוקודיל... שים לב לתשובה הקודמת שלי בשרשור הזה. בתשובה ההיא יעצתי לך לחפש בפורום אחורה, אבל בסוף החלטתי לחסוך לך, אז קח קישור מוכן. בהצלחה, ושאל עוד אם צריך. דורון

למעלה