שלפוחיות ):

שלפוחיות ):

כף הרגל שלי!! אייייייהה!!! הכל שם נראה כמו עיסה אחת גדולה של בשר ): שונא להתאמן על פרקט!! היה לנו סדנה (בקרוב בטיזאדו- בחינות במוצ"ש הבא) וכף הרגל שלי פשוט נחרכה. ולא הפסקתי אז השלפוחיות גם התפוצצו להם ): (לא יכול להיות זיהום נכון?) אבל האמת שזה כיף... זה נותן תחושה של- התאמנתי!!

ailag

New member
יש לכם בחינות לקראת חגורה ראשונה?

ותהיה בריא

אכן כמו שהבנתי יש לנו בחינות לחגורה ראשונה.

תגידו זה מפחיד הבטיזאדו? 0: תספרו איך זה..

את שואלת אותי? ):

אולי במחשבה שניה לא הבנתי נכון והבחינות הם רק למתקדמים? לא יודע ):

surpresa

New member
קודם כל מזל טוב

לא יהיו לך שום בחינות (על מה יבחנו אותך ? על 4 בעיטות בסיסיות ו4 התחמקויות בסיסיות ? ), הדבר היחיד שיהיה לך זה משחק עם מתקדם שבסופו תמצא את עצמך על הטוסיק (אל תדאג הם עדינים) , ועוד משחקים עם שאר חברי הקבוצה. בנוגע לבטיזדו זה אחד הארועים הכי כייפים שיש , אז אל תדאג , תבוא עם ראש נקי מדאגות ואל תשכח להביא מצלמה , אני שכחתי ... תזכיר לי להביא לעצמי מחטלו לפרצוף מתישהו... הדבר היחיד שתדאג לעשות זה לבוא עם מכנס לבן של הקבוצה , חולצה לבנה של הקבוצה ובקבוק מים . זהו

בקשר לטוסיק....

): היום היו אצלינו שני פרופסורים מברזיל. ): הם נכנסו לשחק בהודה אחד מול השני... זה כמו שני מאווררים ): לא רואים כלום. אני הולך לסבול ): אני מנסה לפנטז איך זה שהמסטרה בא להפיל אותי ואני עושה לו איזה קפיצה ואסטרה ומנחית אותו על הטוסיק *בוהה באוויר בחולמנות* אויי התשואות... טוב הגיע הזמן להתעורר. בהצלחה לכולם!!

tommiyBoy

New member
הבחינות כעיקרון רק מכתום-כתום כחול

ויש כאלה שמחמירים כמו עדנה לימה שהיא בוחנת מצהוב כתום בערך... והיא משאירה אנשים בלי חשבון

tommiyBoy

New member
וגם

זה לא ממש ''בחינות'' רואים את המשחק..את ההתנהלות בהודה..את הנגינה והשירה ואם את עונה על הקריטריונים מעלים אותך.. זה גם הרבה במאמן.. זה לא כמו בקארטה שאומרים תעשי ככה וככה.. אבל זה התקדמות ואם הרמה שלך מתאימה לחגורה גבוהה יותר

שלפוחיות ../images/Emo99.gif

או איך שאני מכנה אותן:"התפנצ'רויות". מידי פעם עוד צצה לי אחת מהן, מזכירה לי שהרגל שלי עדיין אנושית

למעלה