שלרגע לא תשכחו!!!
י ילדה בלבן New member 1/3/04 #3 ../images/Emo6.gif קמפיינים../images/Emo35.gif קטן עלינו [מי מתנדב לנהל את הקמפיין של פורום ASP עוד כמה ימים דעו במה מדובר ]
../images/Emo6.gif קמפיינים../images/Emo35.gif קטן עלינו [מי מתנדב לנהל את הקמפיין של פורום ASP עוד כמה ימים דעו במה מדובר ]
ח חוצפאי New member 1/3/04 #5 לייק, הלו כזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אין לי מושג במה מדובר אבל אוריקס ואני נטפל בענייים וננצח בקמפיין הזה, מה שהוא לא יהיה
לייק, הלו כזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אין לי מושג במה מדובר אבל אוריקס ואני נטפל בענייים וננצח בקמפיין הזה, מה שהוא לא יהיה
H havlaz New member 1/3/04 #8 אויש תשתקי אתם זוכים בקלי קלות אנחנו גם בקלי קלות אבל עדין צריך להשקיע קצת אני בעד קמפיין משותף.
D Deviation New member 1/3/04 #12 את טועה בהחלט אז מה אם אני מנהל אותו רק חודשיים אבל פורום אבטחת מידע זה ה-פורום. זה יותר בכיוון של: To be or not to beאם אתה לא שם, אתה לא קיים
את טועה בהחלט אז מה אם אני מנהל אותו רק חודשיים אבל פורום אבטחת מידע זה ה-פורום. זה יותר בכיוון של: To be or not to beאם אתה לא שם, אתה לא קיים
ו וינטרפרש New member 3/3/04 #14 רק פורום תה עם נענע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!