שלשה מארץ רחוקה אחרי הרבה זמן מה שלומכם ?
מ מישל בראונשטיין New member 15/4/17 #14 יווו!!! כמה מרגש!! מקווה שאגיע לזה גם ביחד עם סרדין ראן, אוואלי שואל וספארי באותה מדינה... עובד על זה!
יווו!!! כמה מרגש!! מקווה שאגיע לזה גם ביחד עם סרדין ראן, אוואלי שואל וספארי באותה מדינה... עובד על זה!
ה הבעל עם נסיון New member 15/4/17 #19 טווח ביטחון. זה הכי בריא עושה רושם שאתה חובב מים רק מרחוק. קפוץ למים נראה את הכרישים נהנים גם כן... שי שעכשיו בצרפת. כמה מאות קילומטרים מהים.... או ליתר דיוק. שי שמתגעגע למים העמוקים גם כן....
טווח ביטחון. זה הכי בריא עושה רושם שאתה חובב מים רק מרחוק. קפוץ למים נראה את הכרישים נהנים גם כן... שי שעכשיו בצרפת. כמה מאות קילומטרים מהים.... או ליתר דיוק. שי שמתגעגע למים העמוקים גם כן....
O ofleisher New member 14/4/17 #4 בונוס כבר כאן . צלילה בכלוב, לצערי לא מאפשרים כבר צלילות מים פתוחים שם. 13 מעלות, 7 מ"מ, קור כלבים והבונוס...סוכריה על מקל ביי
בונוס כבר כאן . צלילה בכלוב, לצערי לא מאפשרים כבר צלילות מים פתוחים שם. 13 מעלות, 7 מ"מ, קור כלבים והבונוס...סוכריה על מקל ביי
ת תומר07 New member 15/4/17 #17 יש פה אווירה טובה של צילום אהבתי את התמונה של הלהקה! אז גם אני אשתף תמונה, סוסון אילתי טרי (יותר סוס בגודל שלו) מה לדעתכם הייתי צריך לעשות אחרת ? (פלאש בודד)
יש פה אווירה טובה של צילום אהבתי את התמונה של הלהקה! אז גם אני אשתף תמונה, סוסון אילתי טרי (יותר סוס בגודל שלו) מה לדעתכם הייתי צריך לעשות אחרת ? (פלאש בודד)
M mares New member 14/4/17 #10 אורן יקירי, זה סוג של לצל"ר מהתמונות רואים שפחדת לרדת למים. או מהכרישים או מטמפ המים. תן תמונות של מתחת למים, זה פורום צלילה. מעבר לזה, זו בטח חוויה של אדרנלין!
אורן יקירי, זה סוג של לצל"ר מהתמונות רואים שפחדת לרדת למים. או מהכרישים או מטמפ המים. תן תמונות של מתחת למים, זה פורום צלילה. מעבר לזה, זו בטח חוויה של אדרנלין!
P pink goat New member 15/4/17 #15 ואגב פעם אחרונה שכתבתי כאן שאלתי שאלה ולא ענית לי ==================================================================== נשלח ע"י: תפוז אנשים אל: pink goat; נושא: העברה: קיבלת תגובה להודעתך בפורום צלילה תאריך: 22/11/2011 בשעה 19:59 שלום pink goat , ofleisher הגיב/ה להודעתך: "סליחה מה זה צלילה? " נושא התגובה: "עזוב אותך מצלילה..." לצפייה בתגובה לחצ/י: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=216&MessageId=157419202
ואגב פעם אחרונה שכתבתי כאן שאלתי שאלה ולא ענית לי ==================================================================== נשלח ע"י: תפוז אנשים אל: pink goat; נושא: העברה: קיבלת תגובה להודעתך בפורום צלילה תאריך: 22/11/2011 בשעה 19:59 שלום pink goat , ofleisher הגיב/ה להודעתך: "סליחה מה זה צלילה? " נושא התגובה: "עזוב אותך מצלילה..." לצפייה בתגובה לחצ/י: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=216&MessageId=157419202