שלשולים לא מוסברים

שלשולים לא מוסברים

ביתי בת השנה ו- 4 חודשים סובלת מזה כ- 3 חודשים משלשולים ומידי פעם מעצירות (הבעיה המרכזית היא השלשולים ולא העצירות). בבדיקת צואה לא נמצא דבר מלבד YEAST. היא אוכלת אוכל מוצק רגיל ובהמלצת רופא כבר 3 שבועות בבוקר ובערב היא מקבלת איזומיל במקום סימילאק ואין שיפור. התופעה לא קיימת כל הזמן, היא באה והולכת. יש לציין שעד לפני כחודשיים-שלושה היו לה 2-3 יציאות תקינות ביום. בהתחלה הרופא קישר זאת לצמיחת שיניים, אחר כך לוירוס חולף, ועכשיו אני לא ממש מקבלת תשובות. אשמח לקבל עצה/רעיון כיצד לנהוג או למי לפנות.

עדי150

New member
שלשולים

שלום לך, כשאני שומעת על שלשולים אני ישר חושבת על צליאק (הרגישות לגלוטן). האם כבר הייתם עם הילדה אצל רופא גסטרו או רק רופא משפחה ? על כל מקרה הבן שלי הובחן כחולה צליאק בעקבות שלשולים שלא פסקו ושהתחילו כשהוא היה בן שנה וחצי. למרות שצליאק היא לא רגישות שקל לחיות איתה עדיף לדעת מה הגורם לשלשולים ואני מקווה שרופא גסטרו מומחה לילדים יעזור לכם בנושא. בהצלחה והמון בריאות לילדה בתקווה שהשלשולים שלה הם עניין חולף... אמא ל- 2 ילדים חולי צליאק... (אם יש שאלות אשמח לעזור)

שלשולים

לא לכל ילד עם שלשול יש צליאק אבל גם אני מציע לשלול מספר מצים וצילאק ביניהם יש לשלול זיהום בטפילים על ידי בדיקת צואה אני מציע לשקול הערכה של גסטרו ילדים אם תרצו אשמח לנסות לסייע

תודה גם לד"ר וסרמן

בדיקת צואה שללה זיהום בטפילים, וקבעתי תור לגסטרו ילדים. תודה

תודה על התגובה

קבעתי לה תור לרופא גסטרו ילדים וקיבלנו הפניה לעשות בדיקת דם לצליאק.

למעלה