שלשום איתן נהרג...

shellydeez

New member
שלשום איתן נהרג...

שלשום הוא נהרג והודיעו לי רק באמצע הלילה... מרדף אחרי הסרטים שרצים בראש... מה עבר לו שם ברגעים האחרונים? אתמול הלכתי לצבא וכמו תוכי עבדתי במשך 10 שעות... לא יודעת איך לבכות... לא יודעת מה עושים.... עוד כמעט ארבע שעות ההלוויה.. כל כך עצוב לי... אני בת 19 עם 3 חברים כבר בתוך האדמה ועם עוד שלושה שעכשיו בבתי חולים.. מה יהיה? שלידיז

ה מוזה

New member
כשעצובים הולכים לים ..

לכן הים מלוח בוכים ..נותנים לדמעות להשתחרר כי לא נותרו מילים מחבקים את החברים שלצידך ומאפשרים להם לחבק אותך ועצובים ,המון וכואבים מאוד ומשתפים אם אפשר בכאב העמוק הנוראי הזה תרשי לי לשלוח לך חיבוק מנחם ולהקשיב ..
יהיה זכרו ברוך

DesertRose1

New member
לא יודעת מה לומר. }}../images/Emo11.gif

אני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה. לא, אני לא אומרת שהם היו צריכים למות, או להיפצע. אך, אני חושבת שמדברים כאלה רק מתחזקים. וחשוב להתמקד במה שיש. (בחברים האחרים, ובאלו שפצועים כרגע..) היי חזקה! משתתפת בצערך, ומקווה שתרגישי יותר טוב...

AndreaCorr ©

New member
קשה להתמודד.

קשה להתמודד וקשה להגיד משהו מנחם. וקשה להתעמת עם המצב הנורא הזה. חייבים להשאר חזקים. יהי זכרו ברוך

lollapalooza

New member
היי

איזו תחושה מוכרת... גם אני הייתי שם. גם אני הרגשתי שכל העולם מתמוטט. איזה מציאות מגעילה שככה החיים שלנו, כשחברים נפצעים ונהרגים ומגיעים למצב שכבר אי אפשר לתפקד באופן שפוי. זה אולי דבר קלישאתי וחסר רגישות להגיד עכשיו, אבל זה גם משהו שצריך לזכור. החיים חזקים יותר מהכל, מסתבר, ועם הזמן פשוט ממשיכים הלאה לא מתגברים, לא שוכחים, אבל לומדים לחיות עם זה. מציאות מעוותת, בכל מדינה נורמלית אנחנו אמורים להיות הכי מאושרים בעולם בגיל הזה... אבל לומדים לחיות עם זה. איכשהוא. אני אמנם לא מכירה אותך בכלל אבל אני מבינה את ההרגשה שלך ואני פה אם תרצי לדבר.

למעלה