שלשום יומולדת לאיש הירקות

פוֹלי

New member
שלשום יומולדת לאיש הירקות

חברים, אמנם אחרנו בשלושה ימים, אבל זה לא סיבה לא לומר מזל טוב
יומולדת שמח
שרשרו עצמכם

avki

New member
מזל טוב,

תרגיש טוב, תעבור את תקופת המבחנים טוב, תמשיך לנהל את הפורום כל כך טוב, תמשיך לכתוב בכזאת חדות ועיניין, תמשיך להיות חבר שיחה לשעות התה האפלות של הנפש, תמשיך להזרים לי אקורדים לשירי פסנתר, ותתחיל להשתחרר קצת!!! ומזל טוב!! שיהיה לך את כל הברכות הרגילות ושיט, בברכת הליריקה של Lucky ויום עצמאות שמח!

lifahead

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo130.gif../images/Emo220.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif|

kittycatbone

New member
בדיוק עמדתי../images/Emo2.gif

לפתוח שרשור!!! כי שלשום לא יצא לי להית בפורום... אתמול לא הייתי בכלל במחשבXP והממ הממ ראיתי שאין הודעה ושזה חוצפה שלא מאחלים מזל טוב למנהל המעולה של הפורום המעולה הזה
כל מקרהההההההההה מזל טוב ווג'!!!!! שאת שמך האמיתי אני מקווה שביום מן הימים אדע
אתה מנהל מעולה, איש טוב ממה שיצא לי להכיר לא שזה כל כך הרבה
מי ייתן ותחיה עוד חיים מהנים ונהדרים!!!! ותמשיך להיות כזה מנהל טוב! אהה ושלא תשכח לאכול ירקות! [על כמה אני מתערבת שכבר עשו כאן בשרשור את הבדיחה הזאת..? חעח אני כה לא מקורית
]

kittycatbone

New member
ורק כי אני מרגישה שאני משקרת

חעח. הממ **לא יצא לי אתמול להיות על האינטרנט... כאילו כי על המחשב בערך רק הייתי. בלעכס. עבודות במחשבים
וכנראה שלא השתמשו עדיין בבדיחה שלי!

vegetable man

New member
שיחקת אותה../images/Emo70.gif

תודה לכל מי שבירך אתם מדהימים ואני אוהב את כולכם! הייתי די הפוך ביומיים האחרונים מחגיגות וכאלה...אני כרגע מבואס מאוד על ההפסד, חבל שהחצי גמר נפל על היומולדת שלי בשישי ולא הגמר - אולי אז היינו מנצחים, אבל ככה זה..אני משער :/ נ.ב. פולי, גיליתי את התאריך שלך, יש לי את המקורות שלי

פוֹלי

New member
בלי איומים ../images/Emo196.gif

אבל באמת המון מזל טוב
(בטח סתם חיפשת בארכיון נכון
)

מזל טוב בנאדם:)!!!!!!

אווף באמת ביאס ההפסד הזה בעע.. וויל סולומון הזה, למרות שהו טווווב, היום היה גרווווע איזה 8923749387423 איבודי כדור... טוב ככה זה בחיים.. אבל לא נורא העיקר מזל טוב והמון הצלחה בלימודים:)!

Latisia

New member
../images/Emo65.gifהיי מזל טוב! קצת באיחור|נרות

אבל בכול זאת מזל טוב... ואם יורשה לי לשאול.. בן כמה אתה?!

scooby4

New member
מזל טוב ../images/Emo166.gif

(מקווה שלא שמעת רדיוהד ביומולדת)

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עד 120!

למעלה