"של מי הושרה הזאת" והפעם WHAT IF מה השורה האהובה עליכם? תתחילו
ב ברררר New member 15/9/05 #1 "של מי הושרה הזאת../images/Emo35.gif"../images/Emo79.gif../images/Emo98.gif והפעם WHAT IF מה השורה האהובה עליכם? תתחילו
"של מי הושרה הזאת../images/Emo35.gif"../images/Emo79.gif../images/Emo98.gif והפעם WHAT IF מה השורה האהובה עליכם? תתחילו
ב ברררר New member 15/9/05 #3 מיין! ../images/Emo11.gif What if you should decide That you don't want me there by your side That you don't want me there in you life וגם! Every step that you take Could be your biggest mistake
מיין! ../images/Emo11.gif What if you should decide That you don't want me there by your side That you don't want me there in you life וגם! Every step that you take Could be your biggest mistake
ג גליייייייייי New member 15/9/05 #4 בפעם הבאה תעשי שיבר,בבבקקקשששההה,טוב לא משנה מה שתחליטי Let's take a breath, jump over the side But that's the risk that you take
בפעם הבאה תעשי שיבר,בבבקקקשששההה,טוב לא משנה מה שתחליטי Let's take a breath, jump over the side But that's the risk that you take
0 0mroosh New member 15/9/05 #5 ../images/Emo99.gif Let's take a breath, jump over the side אני עם גלי. יום מקסים כולם!
ג גליייייייייי New member 15/9/05 #7 לא עצרת אפילו לראות כמה זה כואב לי היי (אני יודעת שזה לא היה לי,אבל אני מנומסת אומרת שלום!)
0 0mroosh New member 15/9/05 #10 כמה זה עולה לי. ../images/Emo9.gif אהובה יקרה, לא השארת אפילו זיכרון שיהיה לי, בלילה קר. הכל ידוע מראש..אבל נשכח מהלב, שלאהוב אותך, זה לשלם בכאב.
כמה זה עולה לי. ../images/Emo9.gif אהובה יקרה, לא השארת אפילו זיכרון שיהיה לי, בלילה קר. הכל ידוע מראש..אבל נשכח מהלב, שלאהוב אותך, זה לשלם בכאב.
D Drorrrrrr New member 16/9/05 #12 האמ How can you know it if you don't even try? כי זה פשוט משפט נכון.
R Roy1232 New member 16/9/05 #18 כן השתמשו בו בסאס בצורה אחרת If you never try then you'll never know - צורה פחות יפה לדעתי לאותו המשפט...
כן השתמשו בו בסאס בצורה אחרת If you never try then you'll never know - צורה פחות יפה לדעתי לאותו המשפט...
R Roy1232 New member 17/9/05 #23 נו היא אמרה זה כמו סאס... How can you know it = פיקס יו. If you never try = ספיד אוף סאונד.