של מי השורה הזאת?

Rose131

New member
של מי השורה הזאת?../images/Emo29.gif

נו, יש פה מלא אנשים, אם רק תשתפו פעולה יהיה לנו פורום פעיל. אז אני אנסה לפתוח את הפינה הזאת כל יום רביעי, אני שמה פה כל שבוע שיר אחר ואתם כותבים מתוכו שורה\שתיים\וואטאוור שאתם אוהבים\מזדהים\וואטאוור. בכל מקרה, אז השיר השבוע הוא On My Own ואמ. זהו. ותשתפו פעולה;[

כנ"ל ^^

וגם: On top of the world, I'm sitting here wishing the things I've become, that something is missing without it all, I'm choking on nothing it's clear in my head that I'm screaming for something נו מה אני ממש אוהבת את השיר הזה XD

kbncba

New member
נצלש

אם כבר מדברים על מילות שיר חחחחח זה ממש מתאים למצב בתיההההההההההההה ישששששששש קטיושותתתתתתתתת!!!!!!!!!!!11111111

Noa Tsror

New member
אממ

And now it seems that I have found Nothing at all I want to hear your voice out loud Slow it down, slow it down Without it all I'm choking on nothing It's clear in my head And I'm screaming for something Knowing nothing is better than knowing at all בעיקרון כל הבית הזה ממ אבל בעיקר Knowing nothing is better than knowing at all החתימה שלי אומרת את זה אפילו D:

zivid

New member
שיר מדהים ../images/Emo129.gif

See all those people on the ground Wasting time I try to hold it all inside But just for tonight The top of the world Sitting here wishing אני פשוט רואה את התמונה הזאת בראש שלי

NUMB2

New member
השיר האהוב עליי

אין מצב שאני אצליח לבחור רק שורה אחת.. שיר מדהייייים

איזה שיר../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

I try to hold it all inside... Without it all I'm choking on nothing It's clear in my head And I'm screaming for something Knowing nothing is better than knowing at all

../images/Emo79.gifשאלה בקשר לשיר הזה:

למישו יש הסבר/תירגום/ניתוח/משו - שלו?
תודה מראש.

יש לי איפשהו...../images/Emo223.gif

הנה: ברשות עצמי רואה את כל האנשים האלו על האדמה מבזבזים זמן ניסיתי להחזיק את הכול בפנים אבל רק בשביל הלילה פסגת העולם יושבים כאן ומייחלים הדברים שהפכתי אליהם שמשהו חסר אולי אני... אבל מה אני יודע ועכשיו נדמה שמצאתי שום דבר בכלל אני רוצה לשמוע אותך בקול חזק תאטי את זה, תאטי את זה בלי כל זה אני נחנק מכלום זה ברור בראשי ואני צורח בשביל משהו לדעת כלום עדיף מלדעת בכלל ברשות עצמי.. בלי כל זה אני נחנק מכלום זה ברור בראשי ואני צורח בשביל משהו לדעת כלום עדיף מלדעת בכלל ברשות עצמי... בקשר לניתוח היו לי ולנועה כמה תאוריות על זה פעם XD

../images/Emo79.gifתודה רבה. ../images/Emo13.gif

ואת מוזמנת לכתוב את התיאוריות. כאילו, מצד אחד אני מבינה את השיר מאוד אבל מצד שני.. לאדעת, זה מסובך לי כזה, בגלל זה אני רוצה לראות מה אנשים אחרים חושבים
[URL='http://']כחול :][/URL] *מתלהבת*

Rose131

New member
הנהג:../images/Emo29.gif

שמתי אותה למעלה. בערךXD ו.. איך עושים כחול?;[

../images/Emo79.gifחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני רואה "הנהג" ובהתחלה לא ראיתי ת'הודעה השנייה ואני כזה מסתכלת עלזה שעה, מנסה להבין מה רצית להגיד

למעלה