של מי השורה הזאת

של מי השורה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

פינה ותיקה חוזרת לפורום!
הסבר אני משרשרת שיר מסוים כל פינה. כל גולש בוחר את השורה שהכי עושה לו את זה מהשיר
והשיר הפעם הוא הראשון שעף מהמשחק "החוליה החלשה". הוא שוחרר רק באנגליה בH&F, והוא: On a Day Like Today את המילים תוכלו למצוא כאן. אז מה השורה שאתם הכי אוהבים

אני ^_^

"I saw you Were sick and tired of my wrong turns" לא מהשירים שהכי התחברתי אליהם, אז היה קשה לי הפעם מהסיבות הלא נכונות
טוב נו, הוא גם בהחלט עף ראשון
ואני שואלת- למה אלוקי קין, למה את זה באלבום ולא את "יש לי זבוב"?

ד"א- הקשיבו שניה לשיר

כבר אמרתי את זה פעם, בקומונה נראה לי, אבל נכון שהבאסים בהתחלה ממש מזכירים את הסגנון של עברי לידר להבדיל אלף אלפי הבדלות?

בסטיאן

New member
אוי אני כל כך אוהב את השיר הזהההה

מהסיבה הפשוטה שאני פשוט יכול להתחבר למילים שלו כל כך טוב, כאילו שטים נכנס לראש שלי וחיטט לי במחשבות כמו בספר פתוח
והאמת שאם תשימו לב למילים טוב טוב, תבינו שזה גם שיר נורא עצוב, מספר על סיפור אהבה לא מוצלח. בנוסף למילים הוא בנוי על מומנטום- מתחיל לאט ולקראת הסוף הוא מגיע לשיא (בספרות קוראים לזה קטרזיס. אני קורא לזה אורגזמה מוזיקלית). לכן אני פשוט לא מסוגל לבחור שורה אחת. אני מעריץ את כולו, סוגד לו, אם הוא היה מוחשי הייתי מחבק ואולי אפילו אונס אותו
ומכיוון שאני יודע שגיתית לא תתן לי להתחמק מזה סתם כך, אז בחרתי את אחת השורות היותר מרגשות מהשיר: If you only knew The way I feel I'd really love to tell you But I Can never find the words to say And I don't know why

לא אחד השירים האהובים עלי ../images/Emo3.gif

אבל בכל זאת שיר טוב
האמת שכל השיר כאן הוא די שווה, אין לי ממש משפט אהוב, אבל בכל זאת- But I Could never seem to say The things I needed to On a day like today No other words would do

למעלה