-של מי השורה הזאת?!-

kombinaizer

New member
-של מי השורה הזאת?!-

קרדיט לפורום סינרגיה (שבטח גנבו את זה מפורום אחר) אממ בקיצור זה משחק פורום מגניב כזה הסבר כללי בוחרים מילה / שורה / כמה שורות / בית שאתם הכי אוהבים מתוך השיר, ולהסביר למה. השבוע נתחיל בשיר דרך המלך
זכרו, כשאתם בוחרים שורה, כמה שורות או בית, הסבירו למה בחרתם דווקא בזה. קישור למילות השיר: http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=16108&singer_id=1045&song_title=1f791a

מהבית של אמיר:

ולכן אני מניח, שכל מה שלימדו אותי חיים שום בצפר לא יצליח בגלל שזה נכון!!...אף בצפר לא ילמד אותך מה שהחיים מלמדים :]

S h A y K i

New member
../images/Emo99.gif

"הצטיידתי לדרך בעצות מאנשים יקרים חמוש בחוכמה ונסיון חיים למדתי לבדוק את השטח, לשאוף לנצח ואם אפסיד אנ'לא אפסיד את הלקח לבטח" פשוט כי זה קטע חזק ואני ממש מתחברת אליו..

kombinaizer

New member
פהפהפהה

"למדתי לבדוק את השטח לשאוף לנצח ואם אפסיד אנלא אפסיד את הלקח" משחק מילים מגניב וזה גם הבית שאני הכי מתחבר אליו בשיר

מורן 1986

New member
אני אני אני

"מביט אל העתיד עיניים על הדרך, אבחר בשביל הנכון ואהפוך למלך" שורה יפה

../images/Emo220.gifפאק אני בנאדם מסובך..

"לא רוצה לקום עם אור הבוקר באותו מקום" ניראה לי/= כאילו אני לא רוצה לקום באותו מקום כי אני שונאת ת'מקום הזה....(אע הצלחתי!) כאילו אני אוהבת..אבל שונאת..עזבו סיבוכים[= [=

../images/Emo220.gifוואוו...הדבר האחרון שאני רוצה

זה לעבור לצופים.. וגם זה לא!1 צופים זה חרא!! במיוחד ביבנה!! נוע"ל שליטע[= קן יבנה אימפריה" אבל אשמח לעבור בצפר(Tם אצליח לשפר ת'תעודה שלי...חרשנית שכמותי ממוצע 67.5 XD)

למעלה