שם אחכה לכם - עד שאחיה.

אלי פלס

New member
שם אחכה לכם - עד שאחיה.

יקיריי ויקירותיי, בסימן טוב ובמזל טוב, בשעטומ"צ נפתח הפורום ליוצאים בשאלה. הפורום מיועד, בראש ובראשונה לנו, היוצאים והיוצאות, כדי לדסקס את עצמנו לדעת. אנחנו מרשים גם לתומכים/ות, ידידים/ות וסתם סקרנים וסקרניות, להציץ עלינו כאן. לשאול שאלות, לענות על תשובות, וגם, מי שיחפוץ בכך, להתווכח. בנימוס כמובן. כפתיחה אני רוצה לכתוב כאן שיר שכתב יעקב סתר בחוברת שיצאה השבוע במלאות עשור לה.ל.ל. במקום ההוא / יעקב סתר במקום שבו איש אינו נרדף במצוות השם, במקום שבו אדם נולד חף ולא אשם. במקום שבו התשובה אינה דוחקת כל שאלה, במקום שבו המחשבה חופשית ודרכה לא סלולה. במקום שבו האהבה אינה יודעת גבולות, במקום שבו האמונה אמת וידיה לא כבולות. במקום שבו ילד הוא מקור לאושר ולא צינור לקיום מצוות ואמא ואבא מחבקים את ילדם ולא משליכים אותו לרחובות. במקום שבו הנפש אינה חרדה אל קנא ונוטר, במקום שבו אין משגיח כשרות ורב ופוסק-הלכות ושוטר. במקום שבו אלוהים מחייך ואינו אל מלא נקמות, במקום שבו אלוהים גדול ואינו עוסק בקטנות שם תמצאו אותי. שם אהיה. שם אחכה לכם עד שאחיה.

carolin

New member
השיר השיר!!!../images/Emo79.gif

ממש כמו נכתב עליי!נו באמת שהתרגשתי כשקראתי אותו
ברכות על פורום ,והמון הצלחה!
Carolin

אלי פלס

New member
המון תודה...

והשיר (שוב, קרדיט ליעקב סתר שכתב אותו. זה לא שלי) ממש כמו נכתב על כולנו...על בני האדם החושבים...

יוסי *

New member
דווקא כאן, אלי יקר, על הודעה

המכילה שיר שצרפת, אני מבקש לברך אותך להצלחת הפורום החדש שהושק על ידך, ואני משוכנע שתצליח לנווט אותו כראוי. "יש עליך" כמו שאומרים. יוסי מהכוכבית, חבר מעולם אחר.

אלי פלס

New member
יוסיייייייייייייייייייייייי

אואבותך!!!! מאוד!!!! ובעברית: אוהב אותך! על אמת!

אלי פלס

New member
יעקב סתר...

למען האמת, אין לי מושג מי הוא. הוא ערך את חוברת העשור של ה.ל.ל. ואני הולך לברר עליו השבוע. אני מעריך שהוא מתנדב בה.ל.ל.

אלי פלס

New member
טיינקס דרור

תודה תודה תודה!!! חחחחח מאיפה הברכה הזו? מי סיפר לך על הפורום? בדיוק חשבתי לכתוב לך על זה...

אלי פלס

New member
ואני מנסה לברר

למה ההודעה הזו לא קופצת למעלה... אולי צריך לכתוב יותר בתוכה כדי שההודעה תעלה? ואולי, כמו שאמרה לי מישהי, אחרי 72 שעות מאז שנכתבה ההודעה הראשית, האשכול לא מטפס למעלה? ואולי ואולי ואולי... אבל דרור צריך לראות את זה...טוב. אני אשלח לו מייל.

אלי, הסבר על הודעות קופצות ../images/Emo105.gif

הודעה קופצת רק שלושה ימים כדי להקפיץ הודעה צריך מספר תווים מסוים בגוף ההודעה (נדמה לי שעשר, לא בטוח) אם אתה רוצה להקפיץ נושא שוב למעלה ועבר זמנו, הפתרון הכי טוב הוא לשרשר אותו להודעה חדשה ....
זה עוקף את הבעיה... זה קצת לא המקום
פראי למעשה..... אבל שתדעו כולם

למעלה