שם אריאל לבת

iiolan

New member
שם אריאל לבת

שלום! אני לקראת לידה ואחד השמות שחשבנו עליו הוא אריאל לבתנו לכשתוולד (טפו, טפו...) האם זה לא שם של בנים? האם יש לכך השלכות כלשהן על האופי? המון תודה,

ilanamysticana

New member
לכו עם ההרגשה

את השם בעצם בוחר הרך הנולד כשהוא נולד/ת. לפעמים אנו מקבלים את "הידיעה"על השם במשך ההריון ולפעמים כשנולד/ת אנו חשים שינוי ובאה לנו הארה והשם משתנה. אריאל כשם מתאים גם וגם והוא שם מדהים עם משמעות חיובית מכיל הרבה אנרגיות חיוביות. שיהיה רק טוב ובכף. .

doingood

New member
שם מדהים

עם המון אנרגיות חיוביות כמו שאמרה אילנה (מקווה שהפעם לא אתבלבל
) מזל טוב!

אריאל מעולההההה לבת../images/Emo13.gif

ראשית כל בימינו יש המון שמות שניתנים לבנים ובנות כמו אריאל,עמית,אור,סתיו,חן ועוד היד נטויה. תתפלאו לדעת שבמקורות העתיקים שבחרו לבת שם של בן זה הגביה את מזלה כך שאריאל שם מצוין מכל הבחינות. אריאל מורכב משני שמות ארי בן גזע יפת(מבני נח שם,חם,יפת.)ואל שם אלוקינו. אריאל בעצם מכיל בתוכו את החיבור של האדם עם אלוהיו חיבור חזק מאוד ומצוין. שיהיה במזל טוב

נר777

New member
אריאל הוא שם טוב לבנים ולבנות, אני ממליצה

לא לפרסם ברבים אודות השם לפני הלידה כמובן על מנת להצליח בבחירת השם הטוב ביותר עבור תינוקך. שם התינוק נשלח לאם גם בתקופת ההריון אך בעיקר סמוך ללידה וזאת משום ש 3 שותפים יש לאדם: אביו, אימו והקב"ה. השם הטוב ביותר עבור התינוק ישלח לך בע"ה ואם את מודעת יכול להיות שזה באמת השם אריאל. שתזכי בע"ה ללידה קלה ומבורכת בזמנה ובעיתה!

iiolan

New member
WOW, המון תודה על התגובות!!!!../images/Emo24.gif

אני באמת קבלתי את זה תוך כדי הארה מסוימת ברגע לא פשוט במהלך ההריון והתחברנו אליו מיידית (גם אני וגם בן זוגי). אני מחכה לראות האם התינוקת תאהב אותו גם
המון תודה על האיחולים לקראת הלידה, אני באמת צריכה אותם, סוף שבוע נפלא לכולם!!!!!!!

למעלה