שם האהבה, הושט ידך וגע בה...

guyovel

New member
שם האהבה, הושט ידך וגע בה...

שלום רב שמי גיא ואני בחור כבן 36 מאיזור חיפה והקריות. אומרים שהאהבה היא השיא של החיים ובלעדיה אפשר לומר שאין טעם לחיות. אני בחור רווק, בשנים האחרונות כל הקשרים שלי הם קצרי טווח מאד, אני לא מצליח להגיע לקשר עמוק ולא שאני לא רוצה, אני כמיה לכך מאד, כל כך כמיה שבשנה האחרונה אני כמעט ולא יוצא כי פשוט נמאס לי. אני לא יודע אם הבעייה בי או במי שאני יוצא איתן. ברוב המקרים אני נדחה אחרי פגישה ראשונה, ולא שאני נראה רע, או שיש לי בעיות באופי,סה"כ אני אדם מאד נחמד שאנשים אוהבים להמצא במחיצתו, יתכן ויש משהו שאני משדר אפילו בתת מודע, יתכן שהפסימיות שלי מחלחלת החוצה ויוצרת דחייה. אני חא יודע מה לעשות, אני מרגיש במלכוד. אני צריך לדבר עם מישהו, ואני לא מדבר על התערבות מקצועית, אני לא חושה שאני זקוק לזה, פשוט לדבר עם מישהו או מישהי, או להתכתב, לחלק רגשות ולהשתחרר. מקווה שהייתי ברור ואשמח לקבל עצות גיא [email protected]

שלום גיא

אם אתה רוצה לחלוק תחושות או חוויות - כאן יכול להיות מקום טוב לעשות את זה, וגם תוכל לקבל תגובות מכמה אנשים. אם אתה רוצה לקבל עצות - כדאי שתפרט יותר, ותיתן דוגמאות למצבים שבהם אתה נתקל. קצת קשה לתת עצות על סמך תאור כללי... אתה כותב שיש לך כמיהה חזקה למערכת יחסים ולאהבה, ושאתה נתקל בקשיים בשנים האחרונות - מסקרן אותי להבין למה אתה פוסל שיחות או אימון עם איש מקצוע?

guyovel

New member
תודה רבה על התגובה

אנני פוסל שיחות עם אנשי מקצוע, יתרה מזאת אני חושב שבסופו של דבר אשתכנע שאני צריך לעבור את זה. אני לא נעשה יותר צעיר והבדידות לא נעשית יותר קלה. אני נמצא בתבנית קבועה של הכרויות שגורמת לי רק נזק, זוהי תחושתי לפחות, אני מכיר בעיקר דרך האינטרנט, בדרך כלל לא מצליח להגיע להכרות טובה לפני פגישה כי בד"כ קיים לחץ להפגש מאד מהר, ככל הנראה אני מגיע די בלחץ לפגישה הראשונה ומשם הדרך סלולה לכשלון, ולחתימת הגולל. תשכפלו את הדפוס הזה על פני שנים ותגלו מדוע בשנה האחרונה אני נעצר כבר ברמת שיחת הטלפון ולא מעז להפגש. אם אני כבר נפגש אני מגיע ללא ציפיות, ובלחץ רב יותר תודה רבה גיא

aman2391

New member
אני לא מאמן אישי / איש מקצוע

קודם כל מה שאתה מספר, מובן. יש עליך לחץ, משא כבד על הכתפיים, הזמן עובר ואתה מרגיש שאתה כאילו במירוץ אופנועים ואתה פשוט לא יכול לרדת או לעצור, 90% זה לחץ חברתי (במודע + בתת מודע) - אני מניח שמסביבך אנשים נשואים, חלקם עם ילדים וזה לא מוסיף לך רוגע, המשפחה בטח שואלת שאלות פה ושם, בטלוויזיה גם שוטפים לנו את המוח לא מעט והכל ביחד פשוט מתפוצץ אצלך בפנים. אתה כבר לא מאמין הא? האמונה קצת נעלמה לה. עכשיו, אם אתה נפגש עם בחורה מתוך לחץ, היא תרגיש את זה, וזה לא משנה עד כמה תהיה שחקן טוב, היא תקלוט את זה, לבחורות יש אינטואיציות טובות, יש להן את החוש השישי הזה. אז לכן, אין טעם בכלל להפגש מתוך לחץ, פשוט חבל על הזמן ועל הכסף של הפגישה. קודם כל, אתה חייב להרגע, קח לך טיים אאוט של שבועיים, בשבועיים האלה תשבע לעצמך שאתה לא יוזם קשר עם אף בחורה, (לא באינטרנט ולא מחוץ) בשבועיים האלה אתה בעצם תנסה להחזיר לך את הרוגע שהיה לך כשהיית בן 30, שהיית הרבה פחות לחוץ על קשר / חתונה וכו' והשעון פחות תיקתק. כעבור שבועיים, אחרי שתיקח "קצת אוויר" תחזור ליזום דרך האינטרנט, האינטרנט זאת לדעתי דרך מצויינת להכיר, עם הדגש על המילה "להכיר" - תנצל את זה ותודה על כך, כי אם היינו עכשיו באייטיז לא הייתה לך בכלל אופציה כזאת שיכולה לפתוח כ"כ הרבה דלתות - אז כבר זה צריך להרגיע אותך. כשאתה מכיר בחורה באינטרנט, אתה חייב חייב חייב להכיר אותה לפני ובשום פנים ואופן לא למהר בקביעת הפגישה!, כי רוב הסיכויים שהיא לא תסכים (אם זאת בחורה טובה ואינטילגנטית), אתה אפילו לא חייב לדבר איתה בטלפון לפני הפגישה, תדבר איתה כל יום-יומיים בהודעות / במסנג'ר במשך שבוע-שבועיים ורק אז תקבע להפגש, ככה אתה נותן לקשר להתבשל טוב וכשתפגשו שניכם תהיו יותר רגועים. מבטיח לך. אני מאחל לך המון בהצלחה וקח הכול באיזי

למעלה