שם המשחק

david2

New member
שם המשחק

מדוע ישראל לא מבצעת פיגועים בשטחים ועזה? לערבים צריכים להחזיר באותו מטבע כדי שיבינו שנמאס מהם. כשיהיו פיגועים בתושבים אצלם הם יהיו עסוקים בשמירה על ביטחונםץ וברק תמיד יוכל להכחיש ולאמר לעולם שאלה מתנגדים לעראפתץ למוסלמים המוות קדוש(גיהד), ליהודים החיים קדושים!!!

tali_le

New member
הטמטום שולט...

לא רק שאין שום הגיון בשום דבר שאתה כותב... אתה גם סותר את עצמך... למה יובילו מעשי אלימות מצידנו כלפי הערבים? לעוד אלימות לא נדבר בכלל על חוסר ההגינות, חוסר ההומניות, וירידת רמת המוסר שכנראה שפשוט לא מפריעים לך... אלא נדבר בשפה שלך - אלימות מצידנו תוביל להחרפה במצב ולהגדלת מעגל האלימות, כלומר עוד נפגעים בשני הצדדים , אצלם ואצלנו!! בנוסף, אם אתה אומר שהחיים קדושים ליהודים, איך אתה לוקח חים של מישהו אחר?? או שחיים קדושים רק אם הם חיים של יהודי?? (כי אז זה סתם גזענות לשמה)

אלי.

New member
ההגיון שלך ברור

מאד הומני, מאד אנושי, ומאד מדבר אלינו (לחלקנו) - אבל הוא לא ישים. העקרונות שלך כבר מיושמים בשטח (הפגזת בניינים ריקים מאדם, שטחי בר, מפקדות מחבלים - הכל, רק לא בני אדם). מאד הומני, אבל ממש לא יעיל, ואולי גם מעודד את הצד שכנגד להמשיך. כמה אשראי את מוכנה להמשיך לתת לצד שכנגד, עד שתהיי מוכנה להתנהג כרומאי ?

tali_le

New member
כמה שצריך... כדי לא לעודד עוד הרג...

אם הייתי חושבת השפגזה של כמה אנשים תהיה מה שתפסיק את האלימות הייתי קוראת להפגיז אותם אבל לא זה המצב... אלא להיפך... כל פעילות אלימה מצידנו תהיה תירוץ ועילה להמשך אלימות ואף להגברתה, ותתן סיבה למחבלים לבצע פיגועים בתוך ישראל, בעידוד העם הפלשתיני ההבלגה מצידנו אמנם לא הפסיקה את המהומות אבל לפחות אל תרמנו להגברתן...

אלי.

New member
ומשהו יותר ממוקד ?

אפילו סתם הערכה - שבוע, חודש, שנתיים ... אני מבין שמבחינתך אין אלטרנטיבה אחרת, אבל איזשהו גבול יש לך (ואני לא מתכוון לזה הירוק. לא בשאלה הזו). אז מה הגבול ?

assafbr

New member
הומניות

לטלי היקרה!! הלוואי ויכולנו להתנהג בשיא ההומניות אבל לצערנו אנחנו חיים באיזור בו תושביו מבינים רק כח שכינינו מפרשים איפוק ומתינות והומניות כחולשה תראי את אירועי הימים האחרונים הרי תעוזת הפלשתינים רק הולכת וגדלה. לכן עם כל הכבוד לחיי האדם עלינו לחשוב קודם כל על חיי האזרח הישראלי כי הרי בדיוק בשביל זה קמה מדינת ישראל. ואם צריך לפגוע בהם כתגובה למעשיהם זה הכרחי כי רק ע``י כך נמנע מפגיעה באזרחים ישראלים

amor

New member
אכן טמטום . ממשלה

שאינה מסוגלת להגן על אזרחיה ומנהלת מדיניות של תבוסתנות , נוהגת בטמטום מוחלט ויש להעיף אותה כבר לכל הרוחות.

PINIZ

New member
אהלן טלי איך היתה הפגנת השלום

שכחת לעדכן אותנו איך היתה הפגנת השלום ב22.11.00 . ההיתה או לא היתה?

tali_le

New member
היתה ועוד איך היתה

היתה הפגנה נחמדה מאוד בין 150 ל- 200 אנשים היו בה נקראו קריאות להפסקת המלחמה והאלימות... תודה לכל מי שטרח והגיע למרות הקושי (המון ימנים שניסו להרוג כל שמאלני שהם ראו באזור) ונתראה בהפגנה הבאה..

toutatis

New member
אלימות גוררת אלימות...??

את מדברת כאילו אין כלל נפגעים מצידנו. את מודאגת ממה שיהודים כותבים כמה שאת דוהגת לערבים...?? אני גולש ארבה מאוד באתרים צרפתים בהם כותבים פלסטינאים יש להם טוכנית מטהר מעולה בשבילינו אולי זה מגיע לנו ....!!!

למעלה