שם לאתר
ל- radiohead.

polyethylene

New member
שם לאתר ../images/Emo104.gif ל- radiohead.

אני בונה אתר לרדיוהד, אחד שיתווסף לרשימת האלפים שכבר קיימים... הוא ישלב אנגלית ועברית. אין לי רעיונות לשם. אשמח לקבל רעיונות, המטרה היא שם שלא מכיל את המילה radiohead בתוכו, אבל שיהיה מספיק מובן מבחינת הרעיון הכללי שלו. סיבכתי אתכם? משחקי מילים יתקבלו בברכה...

lazy

New member
ממממ

אין לי מושג לגבי שם. אני ממש לא טוב בדברים האלה. אבל אם את צריכה אני יכול לארח אותו בשרת שלי ללא פרסומות אם האתר לא גדול...

january18

New member
כמה שמות

כמה שמות של שירים שלדעתי יתאימו בתור שם לאתר: Permanent Daylight Follow Me Around Fitter Happier Climbing Up the Walls Lift Street Spirit Nice Dream Black Star Uptight (מתוך Subterranean Homesick Alien) אבל זה שמות דיי באנאליים כאלה שבטוח שיש אתרים עם השם שלהם... וחוץ מזה,לדעתי הכי מתאים :hunting bears אבל זה רק אני והקעקוע שלי מדברים.... בהצלחה, רעות.

polyethylene

New member
hunting bears...

נשמע כמו רעיון טוב, מה גם שבעמוד הפתיחה יש לי את הדב... follow me around - יש כבר. תודה !!!

lazy

New member
לא הרבה ../images/Emo10.gif

יש לי בערך 10 מגה פנויים. אולי טיפה יותר. אני רוצה לקנות שרת אם יותר שטח (זה לא ממש יקר היום) אבל קודם כל אני צריך לעבוד....

power play

New member
אממ

בזמנו הציעו פה לאתר של תומי-radioactive אפשר גם radiation או משהו כזה.. "im a wicked child"

אידיוטק

New member
הממממ....../images/Emo1.gif

רעיון לשם אין לי כרגע (בכל זאת...בוקר) אבל באמת בהצלחה...ואני אנסה לחשוב על משהו.

למעלה