שם לילד

schlomitsmile

Member
מנהל
אז לעניות דעתי הלא קובעת אתה יכול להשתחרר, לעשות גרעפס אם בא לך, וגם כל השאר, ולחייך פה חופשי ../images/Emo13.gif

elotan

Member
היא באמת לא קובעת

ובבקשה אל תעלבי מהכותרת - חברות פורום אחרות לא מסכימות איתך. זה מופיע בדף הראשי של הפורום.

MrCheff

New member
שמע, מר בחור

ישבתי ביומיים האחרונים וקראתי את כל חילופי הדברים בינך לבין שאר החברים ואני חייב להגיד ש.... בשביל בחור חדש אתה עושה הרבה רעש
לדעתי, הכל התחיל מאי-הבנה ואיבד כיוון, אז אולי תלחצו ידיים, תפתחו דף חדש וננקה את האוירה?

schlomitsmile

Member
מנהל
בקשתך מתקבלת ../images/Emo13.gif אני לא נעלבת בכלל ../images/Emo20.gif אם אתה מכוון לדבריה של חנול- נדמה לי שהיא לא התכוונה לטעון שאתה לא שייך, ובטח לא להראות לך את היציאה, אלא להביע את התרשמותה שהכיוון של האחווה הגברית לא מתאים לרוב גברי הפורום. אז אם אתה יכול לחיות בשלום עם נוכחותן של כמה מחללות אחווה גברית, לא נראה לי שתהיה למישהו בעיה ../images/Emo140.gif

שירה שלום

צר לי לקרוא שבריאותו של מתן לא איתנה. אני לא מאמינה בנומרולוגיה, אבל את כן ואת מאמינה שהשם של בנך גורם לו לכאב ויפריע למהלך התקין של חייו ואין לי ספק שהבן שלך מרגיש את האמונה הזאת שלך ומגיב אליה. בין אם בגלל הנומרולוגיה ובין אם בגלל האמונה שלך לדעתי, למען מתן תשקלי להתיעץ עם הנומרולוג שלך ולתת לבן שלך שם חדש מאחלת לך ולמשפחתך רק טוב

מירי161

New member
לבני קוראים ירין

קיבלנו המלצה משני רבנים קבליים על השם שם מצויין!

מציע את השם של הבן שלי

רֵעַ אני מאד אוהב את השם הזה, שם עברי פשוט ויפה, עם משמעות מאד חיובית (עכשיו יש לקוות שלא ייצא מיזנתרופ
) ועוד שם שאני מאד אוהב לבנים: אביתר. אם יהיה לי עוד בן אני בונה על השם הזה.

גרי רשף

New member
גם אצלנו השם בא קודם..

לי היה חשוב שם עברי אמיתי (כלומר- לא שם לועזי שבדוחק יש לו משמעות בעברית כמו שירלי או אודליה וכו') ורצוי עם אוריינטציה תנכית, ואישתי כנראה הייתה יותר רגישה לאיך השם יתקבל ואיך הוא "נשמע". כדאי אולי לציין שאני מקפיד לפנות לביתי בשמה הרישמי ובהגיה מלרעית כפי שחוקי הלשון מחייבים, ויש גם כינוי חיבה למקרי הצורך; ואישתי ממציאה כל יום כינוי חיבה חדש ואיתו היא פונה אליה..

למעלה