שם מותג

jandi

New member
שם מותג

שלום,
רציתי לדעת לגבי שם מותג,

ראשית, אם יש לי שם לעסק שמישהו כבר השתמש בו בחו"ל ולא מוכר כלל , עסק שמופיע אך ורק בפייסבוק. האם יהיה חוקי להשתמש בו, ואיך אוכל לברר זאת בלי העסקת עו"ד.

ובנוסף, אם אני רוצה להוריד את הS( ברבים) ולהפוך זאת למילת יחיד בלבד , האם זה כבר הופך את השם לחוקי.

תודה

שם מותג

אני דווקא אתחיל בזה שפעם מישהו כתב לי שאם אין לי סבלנות לענות לשאלות מסויימות, סימן שאני צריך לצאת לחופשה מהניהול או אולי אפילו לפרוש מהניהול של הבלוג.
אז יש לי סבלנות ואני יודע שאני לפעמים עונה להרבה מאד שאלות באותן תשובות או בתשובות מאד דומות, וזה מפני שגם השאלות חוזרות על עצמן.
למה השאלה שלך מביאה אותי למצב שהוא גובל בחוסר סבלנות? אני אענה לך בדוגמה המאד נדושה ושחוקה.
נניח שאתה רופא שיניים. ומישהו פונה אליך ואומר לך שכואבת לו השן ושואל אותך איך הוא יכול להפסיק את כאב השיניים שלו בלי ללכת לרופא שיניים?
אז נכון, אתה לא שאלת אותי באופן אישי וכל אחד יכול לבוא לפורום ולנסות לענות לך, איך אפשר לתת מענה לקושיה שלך מבלי לפנות למי שבאמת אמור לדעת את התשובה.
אז התשובה שלי היא שאם אתה רוצה תשובה לשאלה שאמורה להיות במסגרת המומחיות של עורך דין, הדרך היא שאתה בעצמך תלמד את כל מה שעורכי הדין שמתמחים בקניין רוחני למדו ושתרכוש את הניסיון שהם רכשו. זה ייקח לך כמה שנים טובות. אבל אולי אחרי שתלמד משפטים שנה שנתיים, תוכל ללכת לספריה ולהתחיל לקרוא לבד ספרי לימוד ופסיקה בתחום סימני המסחר ואולי תבין משהו אבל אני לא יכול להבטיח לך שבאמת תבין מה שאתה קורה, עד שתתחיל להתנסות בתחום בעבודה מעשית.

לשאלתך הנוספת, התשובה היא שאי אפשר לענות מבלי לדעת את העובדות המדוייקות של העניין.

jandi

New member
אוקיי תודה ו..

איפה אוכל למצוא עו"ד שמתמחה בעניינים האלו בעיקר?

למעלה