שם משתמש

קסנדרה*

New member
רותי קראתי את הודעתה

היא בפרוש מבקשת במה שיקשיבו לה. ראיתי בתגובות שהפנו אותה לפורום של סה"ר ו/או לפורומי תמיכה כאן בתפוז ואני מניחה שהיא תפרוק שם את "המטען" שיש לה. אצלי יש גולשת קבועה שעברה התעללות מינית לדבריה, כל פעם שהיא נכנסה, היא כתבה על הנושא ואנחנו גילנו אמפטיה עד שהתברר מה ??? כל פעם שהיא נכנסה עם גבר למיטה היא ראתה בזה "התעללות מינית" וכותבת על הנושא. נכון להיום אני מגיבה ליצירה באופן ענייני לכתיבה, להבעה וכו'. הפסקתי/הפסקנו להגיב לרעיון. ומה את חושבת שקרה ??? * היא כבר פחות כותבת על ההתעלות המינית. * היא כבר פחות נכנסת, חיפשה קהל אחר. קסנדרה

קסנדרה*

New member
נטע אם הכוונה להודעתי ? אז....

מה שניסיתי להסביר הוא: יש מקרים מאד ברורים של "זעקה" לעזרה - "תקשיבו לי". לא שכוונתם לעשות מעשה אובדני כזה או אחר אלא מחפשים הקשבה, עצה, עוד דעות. במקרה כזה צריך להפנות לפורום המקצועי ולא להכנס למחשבה שאולי אנחנו מפספסים. כשאני חושדת, עם הכלים הבלתי מקצועיים שברשותי, אני מנסה לברר עם הגולש עד כמה הוא במצוקה. אבל כבר טענו כאן שזו דילמה מתי ואיך אפשר לדעת בדיוק. אני יכולה להעיד שבפורום שלי, היות והוא עוסק בכתיבה, אנשים כותבים יצירות דמיוניות כי מקבלים השראה מקריאה. לדוגמא: עם בוא הסתיו נכנסה המלנכוליה והקדרות למרבית שירי היוצרים - דבר שידוע מאד בקרב יוצרים. אז אני לא ראיתי בניק שהעלתה כאן רותי בעיה. קראתי את ההודעה של הבחורה ובפרוש התרשמתי שהיא מחפשת עזרה, עצה ופורום מתאים בו יקשיבו לה. קסנדרה

neta s

New member
התכוונתי לרותי

הבנתי שהיא מרגישה שיש בעיה עם התגובות שהגולשת קיבלה, לא הבנתי מה הבעיה. שם הגולשת מן הסתם עצוב ומעיד על מצוקה גדולה, אבל יש אנשים שרוצים למות. אני לא חושבת שאפשר לשפוט אותם על זה. אנחנו רוצים להתערב כשהם מחליטים לעשות משהו בנידון.

רותי ב.

New member
היא כתבה הודעה

שלא היו בה הרבה פרטים, ועדיין הרגשתי מצוקה. רציתי לשמוע מה עושים עם כזו הודעה, בסוף כתבתי לה מסר בו בין היתר נתתי לה קישור של סהר. אף אחד אגב לא שפט אותה או משהו כזה.

neta s

New member
ok

אני מסכימה איתך. ההודעה שלה עושה נורא עצוב. ביחוד בפורום הזה, שלא ממש מנוהל בזמן האחרון, וצריך בו מישהו קצת יותר דומיננטי שיעזור לקחת את המושכות.

למעלה