אנסח את זה יותר מדויק- חאג'ר בערבית זה אבן; עוגה- כעכה (כמו כעך, פרצל, בייגל או איך שתקרא לזה).נכון שחאשר זה אבן בערבית. קאקי זה עוגה בערבית.
ועוגייה זה כאכי ככל שאני זוכר.אנסח את זה יותר מדויק- חאג'ר בערבית זה אבן; עוגה- כעכה (כמו כעך, פרצל, בייגל או איך שתקרא לזה).
למדתי ערבית וצר לי אבל אני צודק.עוגייה זה כאכי ככל שאני זוכר.
והסחר בקטינות, מה זה? חלק אותן עם אבא שלו כאילו זה חטיף פסק זמן. לפחות אביו חטף קורונה והתפגר.על אייל גולן שמעתי שהוא באמת ערס. אמרו לי שדיבר מכוער על גרושתו.
בנושאים כאלה, שווה לדעת כמה שפחות. יותר מעניין לדעת היסטוריה של עמים מהיסטוריה של משגלים.לא נעים לדעת. האם שכב עם הקטינות או ביצע אתן איזה מעשה ארוטי? פעם כתבו לי באינטרנט שאמר שהוא רוצה מגרושתו פרגיות במקום סטייק. מגעיל.
יש את האמרה של מרקס: "פורונוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה".נכון. מורה אחת סיפרה לנו שהילד שלה כשקיבל חינוך מיני מספר שאל אם יש ספר מעניין כזה גם על היסטוריה. בשבילו סקס והיסטוריה זה אותו דבר.
מעניין, אצטרך לבדוק את זה.החונכת שלי הסבירה לי למה קוראים לסרטים האלה כחולים: כשהחרדון מחזר, הראש שלו מכחיל.
אין לי מושג, צמחים זה לא הצד החזק שלי.אולי אתה יודע: האם אטד גדל במדבריות? לא הבנתי מהגוגל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.