|שמאלמה קורה לגברים בגיל מבוגר?????

לילישלי

New member
|שמאלמה קורה לגברים בגיל מבוגר?????

אני נמאת בקשר עם גבר גרוש בן 57. אנחנו לא יוצאים עדיין ואני מרגישה שהוא מאד נמשך אלי, ומעוניינת בקשר רציני יותר. הבעיה היא שהוא מנסה "להתחיל" עם בחורה בגילאי העשרים, בניסיון פתטי מאד להוכיח שהוא "עדיין צעיר" וש"כוחו במתניו". אני מבינה שהיגיון לא עוזר כאן, כי אם היה לו קצת היגיון - הוא היה מבין בעצמו שבחורה בגילאי העשרים לא יכולה לעולם להימשך לגבר בגילו. איך מסבירים לו שאפילו אם הבחורה תיענה לו - זה יהיה רק משום שהיא "מחפשת תומך נדיב" ולעולם לא בגלל שהיא באמת נמשכת אליו. הניסיונות שלו להתחיל איתה הם ממש מעוררי רחמים, והיא מצידה נראית שתיענה לחיזוריו כיון שהוא מה שנקרא:"מסודר בחיים" ואילו היא "קשת יום" ומאד חסר לה כסף. הניסיון שלו פתטי במיוחד מכיון שהוא מעונין ב"רומן" ולא ביחסים מיניים שמבוססים על כסף. שאלתי אליכם: איך מסבירים לגבר כזה שבחורה כל כך צעירה לא באמת מעוניינת במבוגרים - בלי לפגוע בו. אני לא מצליחה להסביר את זה בלי לפגוע בו ובאגו הגברי הרופף שלו בצורה קשה. נראה לי שכל ניסיון לומר לו שהוא פתטי ואידיוט רק יתקל בהתנגדות קשה עוד יותר. נא עזרתכם.

היי לילישלי

את מדברת פה על אדם בן 57, לא נראה לך שהוא כבר בוגר מספיק להרגיש לבד מה הטעויות שלו? תראי הוא בוחר לעצמו את דרך החיים, ובדרך הזאת הוא ילמד לבד שהוא טועה. את לא יכולה לומר לאדם בגילו מה טוב ומה רע, זה לא ילד. את יכולה כמובן לייעץ, או לומר לו מה טיב היחסים ביניכם, אם הוא לא רציני לגבייך אז מה הוא עושה איתך? הוא באמת מעורר רחמים בניסיונות שלו, אבל זה נשמע כאילו הוא גם מכור לזה, וזו בעיה רצינית, ומערכת אמיתית וכנה יהיה לו מאד קשה לבנות והשאלה אם את רוצה להיות חלק מזה או לא? אם תחליטו לבנות עתיד ביחד זה מה שאת רוצה? גבר רודף שמלות? או אחד ויחידי שלך לבנות איתו המשכיות? תאמרי לו נסה לו לתת לאותה בחורה משהו חומרי(כסף) ותראה איך מיד היא בורחת ממך. חשוב מאד שבדקי לעומק מה הציפיות שלו ממך, ומה את מצפה מגבר כזה.

למעלה