שמאלן שלעבר - הימין צדק

matos

New member
שמאלן שלעבר - הימין צדק

אי אפשר לבטוח בחוליגנים האלה. נתנו להם את אבו דיס - פרצו מהומות, הסכמנו לחלוקת ירושלים הם בכלל התחילו להתפרע. הם יורים בנו עם הרובים שאנחנו נתנו להם.

א.אלו

New member
שמאלן ערבי

כשמאלן אל שמאלן אני קורא לך, למרות הכעס המובן שלך אני קורא לך לפעול לשיתוף פעולה עם יהודים וערבים למען הרגעת הרוחות ולנסות למצוא פתרונות להמשך חיים משותפים בארץ כדי שלא נגיע למלחמת אזרחים. ואל תטעה לחשוב שהליכוד כביכול יותר טוב לערבים. כי זהו חטא של כל ממשלות ישראל ושל כל החברה היהודית. אבל חשוב שגם בצד הערבי תראו שחשוב לכם המשך חיים משותפים ואל תשחקו לידי הגזענים בצד שלנו. שמאלן יהודי

ms2001

New member
שמאלן ערבי

כשמאלן ערבי אני אשתתף בבחירות בכל עת ואבחר נציגים ערביים אך שלא יחשוב אף אחד שאבחר בברק עוד פעם. ברק רצח ערבים (והפעם ערבים ישראלים גם) ואני אדאג להעניש אותו אם יתמודד לראשות הממשלה עוד פעם. מה שאני כערבי ישראלי רואה עכשיו שנתהיהו היה טוב יותר לערבים ולא ברק. מפלגת העבודה תעשה טעות חמורה אם תתן לרוצח ברק להתמודד על ראשות הממשלה בבחירות הבאות כי הערבים בישראל יענישו אותו כמו שהענישו פרס בבחירות 1996 כי רצח ילדים בקאנא שבלבנון. ולכן אם מפלגת העבודה רוצה לשמור על שלטונה במדינה היא חייבת לעבוד ולעבוד על מנת לשפר את תדמיתה בעיני הציבור הערבי בישראל וכל הערבים בישראל מבינים עכשיו כי כל טבח שהיה לערבים היה בקדנציה של מפלגת העבודה חוץ מסברא ושאתילא שהיתה בתקופת שלטון הליכוד.ואם לא תעשה כך אז אני כערבי שמאלן פעיל אדאג לעבוד על מנת להפיל את מפלגת העבודה מהשלטון בבחירות הבאות על ידי לקרוא לציבור הבוחרים הערביים להצביע פתק לבן לראשות הממשלה כי האלטרנטיבה של ברק (שרון) גרועה יותר לערבים.

אנשי הימין התחילו להתחזות לשמאלנים לשעבר

אך אף אחד כבר לא קונה את זה תמצאו משהו חדש זוהי סחורה משומשת העם לא מטומטם הוא מבין טוב מאד למה הימין לא מפיל את ברק מפני שהימין יודע שהעם לא מטומטם ורוב העם יבחר שוב בברק וברק ינצח ברוב מוחץ

א.אלו

New member
שמאלן לשעבר

מדבריך עולה שכנראה היית שמאלן מזוייף. שמאלנים אמיתיים אינם מוותרים על עקרונותיהם כאשר מתעוררים קשיים אלא מתמודדים איתם. הכי קל זה להיות ימני ולפתור כל קונפליקט בשנאה ואלימות. בברכה שמאלני אמיתי

nim

New member
התעררת??

יפה אחי, עכשיו תעיר את שאר החולמים!

למעלה