שמאלנים מה אתם עוד רוצים?

r a n19

New member
שמאלנים מה אתם עוד רוצים?

הרי ניסינו והחזרנו את עזה, ויצאנו מלבנון. רק למען השלום והשקט שכל עם ישראל שואף אליו. והרי התוצאות השליליות מצד הערבים. הם תוקפים אותנו ביתר שאת. הם בפירוש מציינים שברצונם לחסלנו, ואותכם חינכו, בשגגה נוראית, שאנחנו הכובשים, ואנחנו האשמים. ויש לחסל אותנו היהודים הכופרים. תבינו הערבים לא יסתפקו רק בגבולות 67 הם רוצים פלשתין מהים עד הנהר אז מה כל-כך קשה להבין פה? כנראה שזאת הפרעה נפשית כי אחרת אי אפשר להבין את הראש של השמאל ההזוי והבוגדני הזה. מה אתם לא מבינים שהערבים פשוט לא רוצים אותנו פה? הם מצהירים בגלוי שהם רוצים להשמיד את היישות הציונית גם אש"ף שאתם חושבים שהוא מתון כביכול להזכירכם אש"ף הוקם ב1964 לפני "הכיבוש" זה מראה שאין הבדל בין חמאס -אש"ף-פת"ח-ג'יאהד איסלאמי-החזית העממית בשורה תחתונה כולם לא רוצים אותנו כאן אנחנו "סרטן בלב האומה האיסלאמית" ואותם אירגוני שמאל שמשתפים פעולה עם האויב הם יותר גרועים מהחמאס הם בגדר מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו. חברי הכנסת הערבים הבוגדים נוסעים לחזק את ידו של חסן נסראללה ואחד מהם שימש בעבר כיועץ של הצורר יאסר ערפאת הם גייס חמישי שיש למגר צריך להוקיע אותם מתוכנו וגם את תומכיהם ערביי ישראל הם פצצה מתקתקת הם רקדו על הגגות וחילקו סוכריות כאשר נהרגו יהודים מהטילים של חברם חסן נסראללה הם תומכים בפיגועי טרור ומסייעים למחבלים הם מצהירים במפורש שהם מעדיפים שישראל תחוסל הם תומכים בהשמדת מדינת-ישראל הם גייס חמישי שיש לטפל בו בחומרה. אנחנו צריכים לקיים בחירות ומהר ולבחור בחזית יהודית-לאומית ולהקים גוש ימני וגם להתחיל לרענן את מוקדי הכח שהשמאל שולט בהם. הזמן אוזל האיראנים שועטים במהירות לעבר הפצצה החמאס מתחמש ומקים מפלצת טרור איסלאמית בעזה החיזבאללה מתחמש באופן מאסיבי וממלא מלאי כדאי להתקונן לסיבוב נוסף בשומרון כמה מפלצת טרור של הג'יאהד האיסלאמי חברים הזמן אוזל לנו.

עכשיו שכנעת אותי ../images/Emo88.gif

התלבטתי.. ואני מוכן למדינת הלכה. רק חבל שלא הזכרת, במאמרך החדשני והמרענן, את הבעייה עם ה
שמשתלטים על מערכת המשפט. צריך להרום להם את המושבה של ה
שנחתו כאן במטרה לבולל את כל היהודים הטובים! ברוך מרזלללללללל "הפעעם לא מתפשרים!" ברוך מרזלללללללל שוחטים ת'ערבים! חזית יהודית - R.E.S.P.E.C.T

שיר חדש של אריאל זילבר השולתתת1111

בודיבופ בפ בפ אההאו! בידיפופובידיבהבובוווווווו בודיבופ בפ בפ אההאו! בדיבבדודיפופובידו! בידיפופובידיבהבובוווווווו בדידיפופידובידידו באפ! מדינה עם סמולנים - בודיבופ בפ בפ אההאו! ערבים הם קיפודים - בידיפופובידיבהבובוווווווו הכי חמודים הם היהודים -בדיבבדודיפופובידו! שביל קליפות התפוזים - בדידיפופידובידידו באפ! אז בואו ונשיר כולם ת'שיר של בודייייבבובידופההההההפופידובידודובופ פודביבידידיבודפיפפו! יהההההההההה או בידידיבו פאפ!

Fasz

New member
../images/Emo6.gifחבל לגרור לעניין את זילבר

שכן הוא אמן ככלות הכל (כמובן שאתה יכול לחלוק על המסרים). במקום להתעסק באריאל זילבר, בחנו את הקומונה ההזויה הבאה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=22779 במידה והאנשים בקומונה המטורפת הזאת ימשיכו לספק מלל הזוי, השרשור הבא בפורום הליכוד יהפך לנעוץ: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=87461426

מר זילבר היקר,

יבין כי מדובר בהומור :) כפי שאני רואה בהומור, תמיכה במפלגה הזוייה כחזית...

Fasz

New member
חזית אינה אלא קונטרה למפלגות השמאל

הקיצוניות - כל עוד קיימות חד"ש ומרצ(בחלקה) -תתקיים גם חזית לאומית. הזויה? לעניות דעתי לאו, פשוט קונטרה טבעית, לקיצוניות אחרת.

מרזל הוא בחור די הזוי..

להריץ תוכי ברשימה.. זה לא מעשה כל כך שפוי :) למרצ יש כמה רעיונות טובים והיתה גם עשייה חיובית.. אולי לא במה שקשור לנושאים מדיניים.

מה זו הקומונה הזאת?! ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

עכשיו הם פתחו לבן פסח הזה קומונה?! התקבצו להם כל הטרולים השונים למקום אחד? מצויין! רק שיביאו לשם את הטרולים מהצד השני של המפה הפוליטית (נעמי-אוהב-ציון וחבריו) ואולי נזכה לשקט..

Fasz

New member
../images/Emo6.gif הומור צרוף

אחיזת עיניים, ותעלול כקומונה הזאת, עוד לא נראתה במחוזות תפוז. פשוט להתרווח לאחור, לקרוא, ולצחקק.

איפה "נעמי (אוהב-ציון) מפורטוגל"?

הוא עדין מציק בפורום הליכוד על הכיבוש הציוני והטרור הצה"לי? אולי כדאי לחבר אותו לחברים השנונים בקומונה החדשה..

Fasz

New member
הו, בהחלט, הרי שהם כה שנונים ../images/Emo6.gif

במיוחד הבחור שקרא לשואה חוזרת ליהדות אשכנז בפורום הליכוד ולאחר מכן פברק מסר אשר נכתב לכאורה בידי, בדרכיו הנכלוליות. נעמי? נעלם לחלוטין. במחשבה שנייה, אך לפני חודש, בימי הקיץ המשמימים, עילעלתי בתגובות בויינט לאיזו כתבה בויינט, ושם נתגלתה בפניי המציאות המחרידה - נעמי, תחת אותו הכינוי והשם, רק במיקום שונה - כעת הוא שוכן בונצואלה - נראה כי צ'אבס חובב כלבי שעשועים. מאז, אבדו עקבותיו. והעולם כולו, נושם לרווחה.

Haemek

New member
לפחות מחקת את הסיסמאות השטוטיות

בחתימה שלך, שהראו לכל העם כמה אוהב אדם אתה. אז הפנמת שאתה לא אוהב אדם באשר הוא אדם, אלא אתה סתם אחד עם רגשי נחיתות שבוז ולגלוג לאדם אחר גורם לו להרגיש טוב יותר. כל אחד והקיק שלו. תהנה. אבל אתה הרי יודע שאתה לא הולך לשום מקום. ואריאל זילבר דווקא מוכר וחי ממה שהוא טוב בו.

Fasz

New member
"אני כותב" הוא יהודי יקר

ואין כל צורך להתנגח בו. שכן אל נא שכח כי גם אנו לצים על זמרים ושאר אומנים אשר אינם מזוהים על ערכיה של תנועת הליכוד בפרט, או מחנה הימין בכלל. כמו כן, בשרשור האחרון בנושא, "אני כותב" הודה כי הוא מכיר את זילבר (תחת כיסוי של קשר כזה או אחר), והוא רואה בכך אמתלה מוצדקת, עליה הוא יוכל לבסס את לגלוגו על זילבר. כל עוד הלגלוג בא ברוח טובה, ניתן לקבל זאת בסובלנות. אינך חושב כך?

Haemek

New member
אני יכול להבין בוז לדעות של אריאל

אבל איך זה הפך במוח המעוות של ההזוי לבוז לשירתו של אריאל ולגיחוך למילים שאריאל חיבר? איך הדחיה של ההזוי מהדעות הפוליטיות של אריאל הפכה אצלו לבוז לאומנות של הזמר? כי אני בטוח שלו הזמר היה מופרע אחר שברח משירות בצבא בתואנה כי קשה לו עם הפלטינה,אבל זה לא מפריע לו לפזז ולהופיע ולעבוד קשה למען הכסף שהוא צובר? לו ההזוי אינו בז, למרות שההזוי עושה צבא ומילואים (אני מניח?) ושומר ועלול לההרג במקום הזמר שברח משירות.

Haemek

New member
אתה יודע שזה לא תלוי בך

ולי יש תכונה מוזרה, אני שם מראה לאנשים מול הפרצוף. ביחוד לאנשים לא הכי חכמים, כי התגובה שלהם היא הכי מבדחת... אתה כמובן פטור מלקרוא את שאני כותב, תתעלם. "אתה לא ראוי להגיב להן"? אתה ממש חושב טובות על עצמך, ואתה גם מאוד צנוע, נכון?

למעלה