זה לא רק שאתה חולה נפש אתה גם אידיוט גמור. שהוא שמאלני כמו שאתה נורמלי.שמאלני ממרכז הארץ נעצר בחשד שהצית רכבים וריגל למען איראן: "רציתי כסף"
חשוד שריגל לאיראן: "רציתי כסף, אמרתי
הוא בתמונה בדיוק נראה כמו שמאלן עם שכל קטן.זה לא רק שאתה חולה נפש אתה גם אידיוט גמור. שהוא שמאלני כמו שאתה נורמלי.
דבר אחד בטוח: ימין הוא לא. הימין אף פעם לא בוגד במדינה, גם לא בשביל כסף.זה לא רק שאתה חולה נפש אתה גם אידיוט גמור. שהוא שמאלני כמו שאתה נורמלי.
הדבר היחיד שבטוח שאתה טרול שקרן וטפשדבר אחד בטוח: ימין הוא לא. הימין אף פעם לא בוגד במדינה, גם לא בשביל כסף.
מוטי ממן לא ימני?דבר אחד בטוח: ימין הוא לא. הימין אף פעם לא בוגד במדינה, גם לא בשביל כסף.
מה זה "ילדי רוחאללה"?
רוחאללה היה שמו הפרטי של חומיני...מה זה "ילדי רוחאללה"?
היתה מישהי בקיבוץ שקראו לה רחל או בחיבה רוחל'המה זה "ילדי רוחאללה"?
עוד מעט תגיד שגם מורדכי ממן המרגל הוא שמאלני
שיעור ראשון בלוגיקה ( ושלא תתייוון לנו בטעות ):
סתם עבריין שהסכים לעלות שלב ולבגוד במדינה בשביל כסף, לא ימני ולא שמלאני.
אולי האנטי וירוס שלך לא קיבל פרוטקשן מערוץ 13, אז הוא שם אותו באתרים החסומים.אתה מפנה לאתר שחסום אצלי בטענה שהוא מפוקפק
ריגל עבור איראן: אלכסנדר גרנובסקי, תושב פתח תקווה בן 29, חשוד במגע עם סוכן זר | ישראל היום
החשוד הצית רכבים, ריסס כתובות גרפיטי, אסף כלי לחימה ועמד להעביר מידע על קציני צה"ל למפעיליו • ״מדובר באדם מסוכן, הוא היה מוכן לעשות מה שמבקשים ממנו וביקש עוד ועוד משימות״, אמרה קצינת חקירות במפלג הביטחוני ביאחב"ל • על פי החשד, האיראנים שילמו לו מאות שקלים עבור ריסוס גרפיטי וכאלף שקל עבור הצתה של...www.israelhayom.co.ilהצית רכבים: צעיר מפתח תקווה נעצר בחשד שריגל עבור איראן
אלכסנדר גרנובסקי, בן 29 מפתח תקווה, נעצר בפעילות משותפת של שב"כ והמשטרה. בין המשימות שביצע: צילום הכניסה לשכונת מגוריו של חבר הכנסת בני גנץ וצילום מתקן רגיש במרכז הארץwww.mako.co.il
אני בספק שערוץ 14 משלם פרוטקשןאולי האנטי וירוס שלך לא קיבל פרוטקשן מערוץ 13, אז הוא שם אותו באתרים החסומים.
אז אולי מי שאחראי בעבודה שלך לא אוהב את ערוץ 13 אז הוא חסם את האתר.אני בספק שערוץ 14 משלם פרוטקשן
אפילו לאיומים של עידן+ הם סרבו להכנע
זה לא האנטיווירוס שלי
אלא firewall של העבודה
אני בסטארטאפ פיצי. זה firewall הכי גנרי של הספקיתאז אולי מי שאחראי בעבודה שלך לא אוהב את ערוץ 13 אז הוא חסם את האתר.
הכי גרוע אלה התוספות האלה של הספקיות. ידוע שהם משבשות את הגלישה.אני בסטארטאפ פיצי. זה firewall הכי גנרי של הספקית
ערוץ 13 אכן אתר מפוקפקאתה מפנה לאתר שחסום אצלי בטענה שהוא מפוקפק
ריגל עבור איראן: אלכסנדר גרנובסקי, תושב פתח תקווה בן 29, חשוד במגע עם סוכן זר | ישראל היום
החשוד הצית רכבים, ריסס כתובות גרפיטי, אסף כלי לחימה ועמד להעביר מידע על קציני צה"ל למפעיליו • ״מדובר באדם מסוכן, הוא היה מוכן לעשות מה שמבקשים ממנו וביקש עוד ועוד משימות״, אמרה קצינת חקירות במפלג הביטחוני ביאחב"ל • על פי החשד, האיראנים שילמו לו מאות שקלים עבור ריסוס גרפיטי וכאלף שקל עבור הצתה של...www.israelhayom.co.ilהצית רכבים: צעיר מפתח תקווה נעצר בחשד שריגל עבור איראן
אלכסנדר גרנובסקי, בן 29 מפתח תקווה, נעצר בפעילות משותפת של שב"כ והמשטרה. בין המשימות שביצע: צילום הכניסה לשכונת מגוריו של חבר הכנסת בני גנץ וצילום מתקן רגיש במרכז הארץwww.mako.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.