"שמאל ימים שמאל, שמאל ימין..."

חופייי

New member
"שמאל ימים שמאל, שמאל ימין..."

וואי איך אני מתרגשת לכתוב לכם! אתמול סיימתי טירונות של חודש והיה מדהים!! בהתחלה היה קצת קשה, לא ממש התרגלתי לזה שאין לי את העצמאות שלי אבל ככל שהזמן עבר הלך לי ממש טוב! נתקעתי עם בנות מדהימות ויש לי חברה ממש טובה בחדר שהיא אחות של ארז ההוא שאנס את שירלי באמ"ל (יוני קיסלוב), איזה מדהימה היא (דומה לו). אם יש משהו ששנאתי בטירונות הזאת זה השמירות! קמתי בשעות לא שעות אבל בסה"כ זה חוויה! היה לנו בוחן צוות (פעילות חברתית של כל צוות-תחרות בין הצוותעים עם הכנת חולצות, מורל וכאלה) והמ"מ עשתה לנו השכמה במפתיע ב3 בבוקר עם מגפון וכולם ישנו טופלס והיא באה עם המגפון לחלון וראתה אותנו חחח פאדיחה! אתמול היה לי טקס השבעה והיה הכי מרגש בעולם! לא הפסקתי לבכות, הכי מרגש היה שהורידו לנו את התגיות של הטירוניות חחח! זאת חוויה אדירה שאני מאחלת לכולם לחוות אותה! בסוף הטקס שברנו דיסטנס עם המפקדות והיה אדיר!! יום ראשון אני מתחילה את הסדיר שלי!! כל כך התגעגעתי..... אוהבת

מותק איזה יופייי =]

"מורל וכאלה ... " חשו קייטנה =] לא נוראאאא, העיקר ניראה שאת נהנת ... אני מקווה שאת באמת נהנת .. ושימשיך לך ככה כל השירות, זה עובר מהר לבנות -תיזכרי ברגעים הקשים . (שאת צריכה לצוק "גדוד שלוש טהטה טה " ועוד דבריפ פלצניים) חחחח חולה עלייךךךךךךךךךךךךך

חופיייי../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

יאיי אני כ"כ מתרגשת בשבילך ושמחה בשבילך
שיהיה לך מלא בהצלחה:) אוהבת אותך:]]

חופייי

New member
תודה מדהימות שלייייי

מי שאתה עדי אשכנזי על הטיורנות זה בולל ככה חחח

יאאא חופפפפפווווווששש../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

איזה יופי שאת מסתכלת על זה ככה
שיהיה לך המון המון בהצלחחההה
ואי ואיזה קוול זה שהיא אחותו:O שובב המון בהצלחהה וממש התגעגעתייי

חופיתתתת :]]

שמחה שנהנת שם והכלל איזה פלוגה היית? חח מעניין :p מקווה שתהני גם בהמשך וזה... בהצלחה!!

אוף גם אני רוצה../images/Emo7.gif

חופיייייייייייייי אני חייבת להגיד לךךך.... שהרבה הרבה הרבה זמן לא התרגשתי ככה מהודעה!! אני כל כךךךךךך מאושרת בשבילך שהיה לך טוב בטירונות ונהנת שם.... גם חברים שלי עכשיו עושים טירונות... חלק כבר סיימו וגם הם אמרו שזאת חוויה... ואווווווווווווווווווווווווו אין לי איך לתאר במילים כמה ריגשת אותי עכשיו בהצלחה ב-ה-כ-ל... מה הדרך שלך מפה? לאן את הולכת? מה תעשי? אני מתגייסת רק במרץ... אבל כל כך הייתי רוצה להקדים...

למעלה