שמא מישהו יסביר לי...

LEATHER REBEL

New member
שמא מישהו יסביר לי...

מדוע וכיצד זה השוו תושבי גוש קטיף ובכלל "גוש הימין הקיצוני" את הפינוי לזוועות השואה. שמישהו יסביר לי בבקשה?

jessie626

New member
הסבר פשוט....

כפי שהנאצים הגיעו בחזקת כלבים,כלי נשק וכו' ופינו היהודים בכוח ובאלימות,אומנם משטח הלא שייך להם, כן החיילים והמשטרה פינו יהודים משטח ,כביכול השייך להם...(הגיוני שהנאצים - הגויים יפנו היהודים,אך היכם ההיגיון כאשר מדובר ביהודי המפנה יהודי).אומנםזה כאין וכאפס לעומת השואה,אך ישנם ניואנסים אשר גם לי הזכירו בנוקשות - במעט את ההתרסה.

magy

New member
אולי ראיתי את הפינוי בטלויזיה אחרת

אבל אצלי ראו חיילים רגישים עד רגישים מאד אפילו בוכים, מלטפים ומחבקים "הקרבנות" שפכו עליהם חומרים רעילים והם לא הנידו עפעף אלא התפנו לטיפול....רפואי ראיתי חיילים כואבים ואנושיים מפנים בגלל פקודה מלמעלה... ועושים את מלאכתם על הצד הטוב ביותר... אי אפשר היה לעשות את זה טוב יותר... רעיון מעוות לקרוא לפינוי שטחים, אחרי מעל שלושה עשורים כי כבשנו פעם חלקי אדמה שאינם שלנו... רק בגלל הגנה על עצמנו בעת מלחמה...... רעיון מעוות לקרוא לזה שואה, מעוות מאד. פשוט החזרנו שטחים. זה הכל......עוד מדינות החזירו שטחי אדמה למדינות אחרות....... וזו לא היתה שואה. אסור להשתמש במילה שואה בשפת היום יום. אסור להוזיל אותה שואה היתה רק פעם אחת.......... ליהודים באירופה בשנות הארבעים.......נקודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

deebeebee

New member
שלא לדבר על זה---

שמי שמשווה את השואה לפינוי גוש קטיף הינו מכחיש שואה!!!

למעלה