שמבשלים עדשים אדומים הם הופכים לעיסה כזו, או נשארים בודדים? איך אצלכם?
ו ורד הגליל New member 1/9/06 #1 שמבשלים עדשים אדומים הם הופכים לעיסה כזו, או נשארים בודדים? איך אצלכם?
L lilithmm New member 1/9/06 #2 הם אמורים להתפרק בבישול מאוד מתאים להסמכת מרקים, ולתבשילים כגון מרק הודי, אני מצרפת לך קישור עם מתכונים, בין היתר מתכון למרק הזה.
הם אמורים להתפרק בבישול מאוד מתאים להסמכת מרקים, ולתבשילים כגון מרק הודי, אני מצרפת לך קישור עם מתכונים, בין היתר מתכון למרק הזה.