שמדברים על טנטרה..לזה בדיוק מתכוונים :)

ANAROY

New member
שמדברים על טנטרה..לזה בדיוק מתכוונים :)

חברים יקרים ואהובים , עשיה מתוך אהבה , הרמוניה , מארג , מדיטציה בשניים איך שלא תבחרו לקרוא לזה , זאת עבורי טנטרה בהתגלמותה. ועל כך אני מודה לכל אחד ואחת מאיתנו שיחד יצרו את הכנות , הפתיחות ויכולת ההכלה. ביום כיפור שערי השמיים פתוחים ואני מאחלת לכולנו שנשתמש ביכולות המופלאות שבורכנו בהם, בכל הרבדים בחיינו. אוהבת
ענת

T i g e r R o n

New member
שמדברים על פתיחות והרמוניה

אפשר גם לקרוא לזה טנטרה או פשוט יושר פנימי בהתגלמותו האלוהית (וכל אחד יכול לפרש כרצונו) אני מודה על מדיטציה בשניים והרמוניה שהתמזגה עם השמיים כנות, יושר ופתיחות אשר פתחו שערי לב הכלה של עשייה מתוך אהבה ורצון אמת סובלנות וסבלנות יחד עם רגש, הבנה ותובנה יום כיפור וסוף שבוע מיוחד ובעל משמעות אנרגטית רבת עצמה תיעול ספיראלי שמיימי המהווה בסיס ואבן פינת יסוד הבנה, קבלה, הכלה ומיקוד וכל זה בסוף שבוע אחד מקצה אל קצה תודה גדולה באהבה גדולה אף יותר רון

../images/Emo20.gifאהבה ושערי שמיים../images/Emo20.gif

כאשר ישנה אהבה בין אנשים, שערי שמיים פתוחים תמיד... ואנחנו, כל כך שמחים על האהבה שלך, על היותך אחת מהמארג המופלא הזה, של אנשים שחיים אהבה והרמוניה. מקווים להפגש השבוע בכנס, ולהתחבק על אמת...

../images/Emo99.gif את קסם אמיתי, את....

האדם הקסום שאת.
אנחנו אוהבים אותך.
המון
עושים את דרכם אלייך עכשיו.
שנינו

ע פ ר ל ה

New member
אוווווווווווווווווווווווו שלום כאן

לונג טיים נו' סי לכם כולכם
מה חדש בעולמכם אנשושים?

../images/Emo142.gif עכשיו, ממש עכשיו...

אחרי שיצאנו מטיפול של 5 וחצי שעות... (כן, יש גם דברים כאלו מידי פעם...
) רוצים לספר לך, שממש, אבל ממש, בעצם... ממש ממש ממש, התגעגענו, גם לנוכחותך בפורום, גם לחיבוקים שלך, בכלל..... חסרת לנו וטוב שבאת

למעלה