שמה
ונכנסת

שמה ../images/Emo61.gif ונכנסת ../images/Emo8.gif

גברים בעידן המודרני? מבולבלים (ולא שאנחנו פחות מבולבלות ) נראה בעצם שמה שהיה משחר ההיסטוריה כבר לא תופס סדר עולמי חדש? והרי לא יתכן שיהפוך כושי עורו גבר הוא גבר (ולא רק בגלל ה
) ואישה היא אישה אני אישית שמחה על כך , לא הייתי רוצה גבר שהוא כוסית לצידי (סליחה על הבוטות אבל כינויים אלו נפוצים במחוזותנו ). ועכשיו העגבניות (רק שלא יהיו קשות מדי אני אישה
)

אלמרה

New member
שלום ניצת שושן.. ../images/Emo20.gif ברוכה הבאה

כנראה שבילבול אבל לא הבולבול - אני רק מנסה לפתוח דיון ושיח פתוח. לכל אחד יש עבר ונסיון, לי עלתה מחשבה אודות העתיד, כן מה איתו? ועל פי נסיון חיי - חשבתי שצריך לעשות מעשה ובתחילת מעשה יש להודות במציאות ובקשייה להיות מצע הולם ונכון לאישה בעידן המודרני וממנה נגזר מקומי כגבר העונה לאתגרי המאה ה-21. לא יומרה לסדר עולמי מחד אך גם לא סרוס אני מבקש (אני רוצה לראות את ה"כוסית" לצידי ולא לצידך) אלא הבנה של צרכינו השונים. שקל עבור מחשבותייך?

אלמרה

New member
הקסדה מיותרת אגב...

גם כי העגבניות בשלות... לא רכות ולא קשות... אילו רק ראית מה עוללתי היום לפסטות...

מממממממ

בשעה כזאת אלמרה? לא יפה ככה להצית את דמיוני במחשבה על פסטות (בפרט מה שגבר מעולל להן) |ניצת פורשת לשנת היופי שלה עם הפנטזיה|

קשה, קשה

בזאת נראה כי אנו מסכימים מסכימה גם כי בשיח פתוח נוכל אולי מעט להבין העתיד כפי שאני רואה אותו מכאן בהתבונני בדור הצעיר? מפחיד נראה בפרוש כי יש איזה תהליך של סרוס כבר היום (איתו איני יכולה להשלים). והשאלה הנשאלת (כמובן במחשבתי) היא איך עוצרים אותו??? אגב אלמרה הייתי מציעה לך לשקול שנית את הצעתך אחרת ה"משכורת" התפוזית לא תספיק לך

אלמרה

New member
קדימה! כמה שקלים זה מליון$?

כמו שאמר המשורר: החיוך שלך שווה מליון דולר! אני צריך כאן באותו תקציב לקבל על פי השער היציג דהיום: 4,624,700 מחשבות שלך ניצת שושן.

חחחחחחחחח

זה ממש לא איך שזה נשמע
|ניצת עדיין עומדת על כך שמספרים הם המומחיות שלה
|

XUXA141

New member
סירוס?

אם מדובר בקיצוץ האלימות נגד נשים, בחיתוך האפלייה בשכר, בניתוץ הקישור "אישה מטבח" ובפצפוץ סטיגמות ואפליות, אני בעד.. למה גבר שאינו מגרבץ נתפס כ"כוסית"? למה גבר שעושה את חלקו בעבודות הבית כי הוא יודע שזה החלק שלו ולא כי מכריחים אותו הוא "סיסי"? גבר הוא בן אדם, אישה היא בת אדם, לכל אחד יש תכונות משלו, אופי משלו וגם חסרונות משלו, אבל הם צריכים לחיות יחד על הכוכב הזה, אז צריכים להתאים אחד לשני, וכל אחד צריך לקבל את השני כשווה לו, מכאן מתחיל הכל, מהבסיס.

הרי ברור גם לך וגם לי

שלא לזאת הכוונה. אלימות ? הלואי והיתה אכן מקוצצת - נגד נשים, נגד ילדים ונגד גברים!!! אישה במטבח? כן אם היא נהנת מזה אותו הדבר לגבי גבר במטבח !!! ומי כמוני אוהבת להתענג על יצירתו של גבר במטבח (נו מה לעשות הורגלתי ע"י אבי שמה שיוצא תחת ידיו לא ישווה לאחלה מסעדה שבעולם). אבל אתה יודע מה XUXA141 ? לא הייתי רוצה לראות את הגבר שלי עם מברשת השרותים מצחצח אותם וגם מבריק חרסינות... מה לעשות ? מעדיפה שאת זה אעשה בעצמי והוא יעבוד עם המקדחה ... (מה לא שווה? שווה!) אני אישית יוצאת מתוך נקודת הנחה שאנחנו שווים אבל שונים ונותנת מקום של כבוד לשוני הזה! אבל כשגבר נמצא אצלי במיטה בפעם הראשונה(וכאן אם יורשה לי אספר מעדות שמיעה) ומתחיל פתאום להתבכיין לי שהוא לא בטוח כי הוא לא יודע מה יהיה ההמשך - זה סרוס ותקן אותי אם אני טועה... והו

אלמרה

New member
../images/Emo20.gifהי XUXA וניצת - שתיכן נשים אגב.

אני מניח שבמילה "סרוס" כבר אין משמעות ברוטאלית כפי שהיה נהוג בעבר, ומה מאיים יותר מחיתוך כירורגי של האשכים? תודה לאל השימוש הנפוץ היום במונח הוא לכל מה שמקפיא, עוצר בעד, מונע פעולה, קיצר - כל מה שמבליט אימפוטנציה קיימת נראית לעין או סמויה. אני סבור שלא כל דבר המתגלה אצל גבר במהלך "התחברותו לצד הנשי שלו" נחשב סירוס. אני מבשל, מנקה וכמובן מוריד ת'זבל ולא תודה העדפתי עוד מקום לכלי הגשה במקום מדיח במטבח החדש שלי. מזה שנים כבר מכבס, תולה, מגהץ, מקפל ומסדר בארון. כן גם שוטף רצפות, מוריד אבק, מנקה כיורים אסלות ואמבטיה. אז מה אם אני קודח וצובע משקופים, עושה תריסים וכיו"ב? הענין הוא שאני עצמאי לחלוטין לבחור את התמונה שאתלה ואת מיקומה בקיר וכל כל הבית שלי עוצב על ידי! זה הפיצוי שלי ואעמוד על זכותי להרגיש לגמרי לא מסורס, ואם אתארח פעם במיטתה של ניצת דובדבן היא לא תשמע ממני בכי או אי בטחון בדבר ההמשך. אז אני מסורס? בקושי הצלחתי לעכל ולהפנים את ה"התחברת לצד הנשי שבי" - אנא רק לא סרוס. אני ת'ביצים שלי צריך עוד לכמה שנים טובות.

חושבת

שהיטבת להסביר למה התכוונתי באומרי סרוס "לכל מה שמקפיא, עוצר בעד, מונע פעולה, קיצר - כל מה שמבליט אימפוטנציה קיימת נראית לעין או סמויה. " תודה
וכל אותן פעולות שאתה עושה בעצמך טבעיות הן לגמרי למי שחי לבד , את הסיפוק הזה אותו אתה חש , גם אני לא מוכנה לוותר עליו (לצבוע את הבית כמו שתמיד חלמתי בכלל היתה חוויה) ובכל זאת את המקדחה הפקדתי בידיו האיתנות של בני
|ניצת אישה גאה בנשיותה |

XUXA141

New member
אני אישה..

ולעצם הענין - למה בעצם לא היית רוצה לראות את הגבר מנקה אסלות? לא נראה לי שזה יגרום לצ'ופצ'יק שלו לנשור... נכון, זה אחד על אחד - הנקיון מול המקדחה אבל למה בעצם החלוקה הזו? למה שלא יהיה גם מקדחה וגם מברשת אסלות ואנשים יבחרו מרצונם מה הם מעדיפים לעשות ולא מראש לצמצם להם את הבחירה? למה יש קשר בין מברשת אסלות לשוני בין המינים? האם מין אחד נולד אוחז במברשת כזו? האם מין אחד נולד עם ידע מיוחד בנושא אסלות? ואגב, קיצוניות לא טובה לשני הכיוונים - לא אמרתי שאם אני מתנגדת למאצ'ו, אני רוצה בכיין. בכיינות לא הולמת אף אחד, לא גבר ולא אישה.

למה?

אין לזה סיבה ברורה , פשוט כך אני אישית מרגישה... ואת יודעת מה אולי נושא האסלה לא היה דוגמא טובה בטוחה שיש דוגמאות אחרות אולי למשל עבודת מוסך ... נכון תגידי גם אישה יכולה ואת צודקת רק מה? לא חבל על הציפורניים
איני קיצונית כלל וכלל אך רואה את הבלבול והסרוס בכל פינה |ניצת שמגדלת שני גברים בבית ודי מעורה בעולמם|

XUXA141

New member
אז מה שחשוב להדגיש..

שהעדפת האסלה על המוסך וכו', זה העדפות שלך כאדם ולא העדפות שלך כאישה. ואגב, הערת סוגריים לגבי מוסך - דווקא לי מאד נוח להגיע למוסך כי ישר רצים לטפל לי באוטו, מביאים לי קפה, ולפעמים מוותרים על קצת מהמחיר...

אלמרה

New member
מה היה קורה לו זה היה ההיפך?

לו הנשים היו המוסכניקיות ו... עלם חמודות מגיע עם מכוניתו לתיקון. כל הלהקה עטה עליו... מודדות את השפיצים בשערו. בוחנות היטב את נומך מכנסיו, יש מצב? התחתונים הם חוטיני? אולי הוא צריך בכלל שלייפ-סופפים וגירוז פטמות הדיפרנציאל האחורי של הגוז'ונים החלודים? קוץ שושנה היה אומר: זה בגלל שהוא גבר! אלמרה מדבר יותר מידי שטויות - הולך לישון.

../images/Emo6.gif

הזק(כ)רת לי סיטואציה מצחיקה אמנם לא במוסך אבל במקום בו עבדו רק נשים כשגבר "שווה" נכנס היה מצחיק מאוד לעמוד מהצד ולראות איך הם מזילות ריר אחרי גבו
וכאן ההבדל הן לא היו בוטות ולא הציעו גירוז או כל דבר אחר!!! דרך אגב איך קראת לי? קוץ? הזהר בלשונך איש לא צרכה לספר לך מה קורה שמתעסקים עם קוצים

למעלה