שמואל הנביא שלי...

קרני

New member
שמואל הנביא שלי...

הכרתי אותך בדרכים די שגרתיות… הקסמת אותי כבר במשפט הראשון. כתבת לי בפשטות… ``יש לך כתיבה בשלה`` מין קסם שסוחף בך, שאי אפשר להיות אדישים כלפיו ופתאום להיעצר... אתה גם לא ממש איפשרת לי… התקשרת אליי כל יום, כמעט כל שעה… סיפרת, דיברת, אמרת… לא השארת הרבה מקום לספק, לנשימות קצובות... סערה של ממש. עם הזמן הפכת לאוויר לנשימה. אם לא היית מתקשר אליי יום אחד, הייתי חושבת שחרב העולם כולו, שמשהו קרה, ש... במרוצת הזמן הקשר הלך והתהדק יותר והפך לקרוב יותר, ממשי יותר רגשי יותר... מתגעגעים יותר, מספרים יותר, קשורים יותר, בטוחים יותר... אני בתוכי הרגשתי וידעתי שאתה, הנביא שלי, בעל היכולות הבלתי נילאות התחלת לפחד מהקרבה הזאת שנוצרה בינינו, ויש דברים הרי שלעולם לא תודה בהם, כמובן... והפחד הזה שתפס אותך שיתק... יום אחד נעלמת ללא כל התראה מוקדמת... נראה כאילו מים רבים עברו בינינו, מי מרה שחורה, המילים שפעם עברו בינינו, נשחקו ואינם... האם הם אי פעם היו...?!!? האם גם הקסם נעלם? השארת בתוכי בקע שחור מלא בסימני שאלה,תהיות וגעגועים... אני יודעת שאתה קורא... יודעת שאתה רואה... מקווה שאתה מקשיב... אני כאן... האם יחזור הקסם, נביא שלי? הלא תדע...!?!

naknik

New member
יש חורים שחורים שבולעים חורים שחורים

אבל .. כל מקרה לגופו ... רק אושר קרנ .. :) לילה

The Lilit

New member
מקווה שלמדת ....

מקווה שלמדת להיזהר מכובשי פסגות ( למרות שהם מקסימים ושרמנטים וכו` ) , הם בד``כ לא מעונינים באובייקט הכיבוש , אלא בכיבוש עצמו .... בהצלחה להבא ... יש לך אותי , אל תשכחי ....

קרני

New member
נשמתי... :)

איך אפשר לשכוח?!?! תודה על התזכורת (לא יכלת להגיד את זה לפני זה??!!) גם כן חברה... ;-))

למעלה