שמוליק - בקשר ללימור בלוקמן

pgl2

New member
שמוליק - בקשר ללימור בלוקמן

שלום שמוליק! יוצא לי לשמוע לא מעט את תוכניתך ברדיו ובזמן האחרון גם לצפות בתוכניתך בטלוויזיה. אני רוצה לומר לך שתמיד היית מוערך בעיניי וכיבדתי אותך ואת מה שעשית. אך לאחרונה צצה מקרה חדש ושונה בשם לימור בלוקמן שמאז שהתופעה הזאת קמה אני פשוט לא שומע ולא צופה בך יותר וכמוני עוד רבים וטובים שרוצים לשמוע מינימום של רמה, כמו איך שהיה עד עכשיו. אני לא יודע כל כך מאיפה היא באה ולמה, והכי חשוב: מה זה הדבר הזה, אבל אני חייב לציין שכזאת בחורה ריקנית וסתומה בלשון המעטה, לא ראיתי בכל חיי וכל אלה שעכשיו יגידו לי אבל היא חכמה, היא חמודה, היא מצחיקה היא למדה באוניבריסטת צרפת ועשתה תואר באפגניסטן.. תעשו לי טובה... עם כל הכבוד שאני רוכש (ואני רוכש) לסקס מעולם לא התמלאתי בכל כך הרבה חלחלה על בן אדם עד שהכרתי את לימור. יצא לי להכיר אותה קצת מכל התוכניות הרבות שהיא מופיעה אצלך ואני חייב לומר לך שפשוט כנראה משהו סינוור אותך, כי פשוט אין ספק שמדובר בבחורה ריקנית ולא מאוד חכמה שחוץ מלדבר על פטיש ועל איברי מין ולצחוק כמו מטומטמת סליחה על הביטוי, לא יודעת הרבה. אני כותב את זה מכאב מאוד גדול כשאני רואה איך אתה הדרדרת ואיזה אישה חריגה אימצת אל חיקך. מספיק להעיף עלייה מבט אחד כדי להבין עם מי יש עסק במיוחד מבחינה נפשית. אני חושב שכן צריך לדבר על סקס וזה חשוב, אבל מה שאתם עושים כשאתם ביחד היה משעשע, עד שהתברר שזה רציני. זה ירוד, זה לא מצחיק וזה מאוד מאוד פוגע בשם שיצרת לך יותר מ4 שנים. זאת כנראה תופעה שלא תחלוף, כי אני די בטוח שיחסיהם כבר מזמן עברו את תחום המדיה אבל אני עדיין מקווה שזה זמני גם באופן מקצועי וגם באופן אישי. לפי איך שלי זה נראה פשוט נדלקת על זה שהיא אלק "לא שמה זין" אבל האמת היא שהיא פשוט לא מבינה כל כך על מה יש לה לשים זין ולכן זה לא כזה כבוד גדול. היא כרגע מתעלקת עלייך בכל תחום מדיה אפשרית כדי להשיג מעט יותר פרסום וזה לגיטימי לחלוטין, אבל רבאק! אין בה כלום! ואולי אני לא מכיר אותה כמוך שמוליק, אבל אני בטוח שהידע שלה לא מזהיר בכל מה שלא קשור לסקס אני לא יודע למה אני כותב את כל זה. אני יודע שכלום לא ישתנה ושמעכשיו זה לא שמוליק, אלא שמוליק ולימור אבל אולי, אולי בכל זאת תבין שלימור היא טיפוס שלא הרבה מתחברים אלייה ואולי זה מצחיק להביא אותה לתוכנית שתיים, אבל אלוהים.... איזה מסר יש לה להעביר?? אם אתה עכשיו קורא את זה ביחד איתה ושניכם צוחקים להנאתכם צדקתי בכל מילה שלי לגביה, וטעיתי כל השנים לגבייך שמוליק. 4 שנים הקשבתי לך, אף פעם לא הייתי כל כך מאוכזב ממך. דרור

קנאי..

תודה שאתה מקנא בבלוקמן בגלל שמרחק הישיבה בינה לבין שמוליק על ספת המנחה קטן יותר מהמרחק בינך לבין שמוליק !

לדרור - אתה צודק בכל מילה ולמרות

שכבר כתבתי כאן על זה אני מרגישה צורך לכתוב שוב: החזקתי משמוליק בן אדם אחר לגמרי אבל כנראה שמאז שהוא פגש את לימור בלוקמן יצא האני האמיתי שלו - הוא נגרר אחריה לכל שטות טיפשית. הצחוק האווילי שלה זה משהו נורא!!! אי אפשר לשמוע אותה. גם אני כמו דרור הפסקתי לשמוע את התכנית של שמוליק ברדיו מאותה סיבה ושמה לימור בלוקמן. חבל מאוד. הרסת לעצמך הכל שמוליק . תתעורר!!!! תחזור לרדיו לשדר כרגיל בלי לימור כי פעם אחת או פעמים להביא אותה בסדר נגיד... אבל באופן קבוע ולדבר עליה כל שתי מילים? לאן הגעת??? אין לי ספק שאם אתם קוראים את ההודעה הזו אתם צוחקים לעצמכם, כמו שאמר דרור, ומבטלים כהרף עין את ההערה הזו אבל זה יחזור אליכם. שמוליק היקר, אתה הורס לעצמך את כל המוניטין שבנית לעצמך בגלל בחורה אהבלה וריקנית. למה לכל הרוחות זה מעניין אותנו מה היא מביאה בסל שלה??????????? אם אין לה מה להגיד - עדיף שתשתוק. הצחוק שלה זה משהו נורא ואיום. היא מתנהגת כמו פרחה. ממישהי מאוכזבת.

jhon86

New member
לפי שפת הגוף ש שינהם ברור כמעט

מעל לכל ספק שיש בינהם קריבה אינטימית היא מרגישה מאוד קורבה אליו בזמן התוכנית שזה קורה בדכ לבחורה שהרגישה את חום גופו של מישהו אם אתם מבינים אם הם זוג אז נחמד אבל דווקא בטלוייזיה שה מעצבן קצת

maayan69

New member
דרור...

בקשר לשמוליק לא טעית לגביו בעיניי הוא אחד האנשים הכי מקסימים שיצא לי להכיר והוא אחד האנשים שתמיד יהיה להם מקום בלב שלי ואני מתה עליו אני מתחברת אליה היא המודל שלי לחיקוי אחרי כריסטינה שהיא מספר 1 והקטע בבלוקמן הוא זה שכל החרמנים באמצע הלילה יוכלו לראות אותה וזה מוסיף רייטינג ואני חושבת שהיא בחורה מאוד חכמה ואני מציעה לך לנסות לדבר איתה לפני שאתה שולל אותה לחלוטין מעיינוש103

galitush28

New member
תפרגנו קצת ללימור

אני לא מבינה את חוסר הפירגון שהולך כאן............... בעצם אולי כן - פתאום מופיעה מישהי בתוכנית שנראית טוב- גם יפה גם חתיכה וגם עם ראש פתוח בהרבה רבדים שלא כמו אנשים רבים. במקרה של התוכנית היא באה בקטע של לדבר על סקס והיא גם עוסקת בזה בחיי היום יום היא סקסולוגית,אני מבינה שקשה להרבה גברים לקבל את לימור ואת הנושאים עליהם היא מדברת בצורה נכונה מכיוון שהם חשים מאויימים משהו. אם היית מדבר אם לימור באופן אישי היית מבין כמה היא בן אדם חכם ועמוק ולא כפי שמצטייר לך מהמדיה, אני מכירה אותה באופן אישי - היא למדה איתי בתיכון ואני רוצה לומר ללימור רק דבר אחד שיחקת אותה אחותי!!!!!!!!!חיזקי ואימצי ולרגע קט אל תתייחסי לכל השטויות שכותבים כאן מכיוון שברור שלא כולם עם ראש פתוח לראות ולקבל דברים אחרים. ולך שמוליק - אם אתה ולימור באמת זוג אז זכית!!!תשמור עליה מכל משמר ושיהיה לכם המון בהצלחה.... התוכנית שלך אחלה ותמשיך עם הפינה המדליקה של לימור. אוהבת אתכם מאוד....... ולכל מי שקשה לו לפרגן אז פשוט תמשיכו לאכול את הלב שתוכלו לראות את לימור רק דרך המרקע וזה הכי קרוב שתוכלו להגיע אליה.........

תגובה

אמנם אני לא מכירה אותה אישית ולא למדתי איתה בתיכון ואם היא אכן בן אדם חכם ועמוק כמו שאת אומרת, למה היא עושה מעצמה צחוק ומתנהגת כמו מטומטמת??? על זה את יכולה לענות לי??? אני לא טענתי שהיא לא חכמה, הנקודה שלי היא שלימור עם ההתנהגות שלה , לדעתי, מביישת את המין הנשי עם הצחוק שלה והגיחוחים כל שנייה. חלאס, את בן אדם בוגר תתנהגי בהתאם. מה הקטע? בתכניות האחרונות למשל שמוליק נותן ללימור כל מיני "משימות" - לדוגמא, ללמוד ריקודי בטן, ללמוד חשפנות וכו'. והיא, גברת בלוקמן , שהיא לפי דבריך, חכמה וגאונה, אומרת כל פעם: אני לא יודעת איך לעשות את זה, אני לא מסתדרת וכו' וכו'... שתיקח את עצמה בידיים ותתחיל להתנהג נורמלי ולבצע משימה קטנה כמו בחורה נורמלית ולא כמו איזו מטומטמת שמסתבכת כל שנייה. אתן לא יכולות להגיד לנו אם לפרגן או לא. זו דעתנו בקשר אליה ואני יודעת בוודאות שאני לא היחידה שסולדת ממנה. ובאמת שאין לי מה לקנא אז תחסכו לכם את זה בתגובות הבאות. אני רק מקווה שקובי מחט לא יתדרדר כמו שמוליק כי אחרת - הלך עלינו סופית. כיום, אני לא מאזינה לשמוליק אלא רק לקובי מחט ברדיו ביום שהוא מחליף את שמוליק.

לימור אחלה!!!../images/Emo68.gif

לימור נראית לי דווקא בחורה חביבה מאוד, טיפשה או סתומה היא בטוח שלא. החזה שלה ..הממ קצת מוגזם לטעמי, אבל זה לא ענייני..

אני ממש מבינה אותך../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

החלק של לימור בלוקמן זה באמת החלק היותר הרדוד של התוכנית, וזה למרות שיש הרבה קטעים שאני דווקא אוהבת...

שמוליק זוכה בטובות הנאה

ולכן הוא נותן לה להופיע בתוכנית ובגלל עוד כמה זקנים חרמנים שמעלים לו את הרייטינג

למעלה