שמוליק?רדיו חילוני הא?יותר דוסלנד..

שחר 103

New member
שמוליק?רדיו חילוני הא?יותר דוסלנד..

טוב וואלה כן נפלתי וממש לא הרגשתי טוב(מבחינה בריאותית) אבל צ'מעו, דוגרי שוקי , מה מסתתר מאחוריי מעגל הSMS שלך? בחיית אמרת לי שלא שלחת אפילו SMS 1 בשבילך, ומה בתחלס? אבל עזוב את זה עברת ולא מתלונן... אבל לגבי ההפקה ושמוליק ממש פאשלה.... שמוליק, וואלה לא ידעתי שהייתי צריך לומר אחריי כל משפט בעזרת השם ואלוהים גדול ורק השם קובע וכו' חשבתי שאני צריך לעשות קטע אישי ולא קטע שיתאים למה שהשופט היה הוא ממש לא היה אובייקטיבי אם הייתי יודע מיהו הייתי עושה קטע על חזרה בתשובה או משהו זה היה עוזר לא? , כאילו אפילו לא הגעתי לחצי של הנושא שלי כל הבשר היה בחלק ההוא ווואלה הבנאדם שלל על ההתחלה, כאילו מה הקשר הדוס הזה לSPIRIT של התוכנית? למה לא את נחשון או רבקה או כל אחד אחר, כאילו דווקא דוס?! טוב אבל בתחאלס אני לא בא לבכות או משו אבל בדוגריייייייייייייייי בחייתתתתתתתת דווקא לעתיד התוכנית אל תביא דוס שבוחן לא לפי מה שמשתמע הממועמד או מקצועיות אלא לפי הדיעה הפאנטית שלו...... "לא אוהב מה שאתה אומר, זה לא מעניין אותי" לא אמר, זה צלע, או לא זרם וכו' וכו' אשכרה לא אהב לא קנה, ממש דיעה מקצועית... קיצר לעתיד........לכו לפי הספיריט של התוכנית ! רדיו חילוני ! שלא יביאו לי סטיקרים של "ברוך השם אני נושם" ו"אלוהים גדול"... ושיתן גונג בשביל להלחיץ יותר את המתמודדים כי זה מצחיק אותו... אלא שישפטו כמו שוש עטרי והשאר... לפי התחלס. מצפה לתגובה זועמת :) שלכם או לפחות של חלקכם... :)

צודק!פינגווינים צריכים להשאר בקוטב!

הואזנה הזה הוא אידיוט אני מאזינה גם ל-99 FM ושאני עולה לו על השידור לפעמים אני ישר מעבירה, לא סובלת את הדוסיות שלו, זה מחליא אותי. אגב כרמית הייתה ממש גרועה, גמגמה, עצרה, ממש הייתה גרועה, הרבה יותר משוקי ושחר, השופט ממש לא היה מקצועי, מההתחלה אמרתי שיהיה שיפוט לא אובייקטיבי וכמו ששחר אמר שיפוט לפי העדפה אישית. כי אני זוכרת ששמוליק אמר שהוא רצה לשמוע את ההממשך אבל ואזנה אמר שזה לא מעניין אותו נקודה, זה לא אובייקיטיבי זה לפי דעתו האישית בלבד.

רועישמש

New member
לסתומה "הפרי האסור1"

טוב שמעי..את פשוט סתומה...אין מילה אחרת להגדיר את מה שאת.. כמה שטויות כתבת בכמה שורות...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר ראשון ואזנה הוא קרועעע הוא מצחיק ושנון... דבר שני, את כנראה לא שומעת טוב..כרמית הייתה גרועה?!?!? היא הייתה הכי טובה שם! אולי מדיי פעם היא אמרה "אמממ" או משהו כזה אבל בכל זאת היא שיחקה אותה...נושא מעניין, עובדה שהתקשרו להגיב הכי הרבה לנושא שלה אני רציתי לעלות לשידור לפרגן לה אבל היה "עומססס"...מבינה?!?!?! ובקשר לשיפוט..אין מה לעשות, זה מה יששש, אם תתלונני על זה, זה לא ישנה כלום אז חלאססס בקיצור כרמית את גדולה!!

just2click

New member
הבכיין של המדינה

בחיי, אפשר לקחת את הפוסטים של כל אלו שנפלו ולעשות לכם תחרות נפרדת - הבכיין של המדינה. מי יתבכיין ויקטול הכי חזק את שמוליק טיאר, את 103 אף אם, את המאזינים וכמובן את השופט התורן. אני לא מכיר אישית אף אחד מהצוות של 103 ואין לי קשר איתם. אני מהאו"ם. אזרח פשוט שיוצא לו לשמוע באופן די סדיר לפחות חלק מהתכניות של שמוליק טיאר. לא יכול להיות שבכל ערב השופט/ת הוא חרא, המאזינים הם נבלות סרוחות וההפקה חבורה של חובבנים עלובים. יצא לי לשמוע בשידור חי חלקים די נרחבים מהתחרות וחלקים אחרים השלמתי בבית (תודה שיש ארכיון). מה לעשות שמי שקובע (בעיקר) מי ימשיך ומי לא הם המאזינים. אני מאוד מקווה שזה לא עובד רק על ידי מעגלי הצבעה וגיוס מכשירים כמו ששמעתי שנהוג (אבל לדעתי לא מקובל) בתחרויות מעין אלו. אני אישית מצביע פעם אחת מהחמשב האישי שלי. אני מצביע כי המחשבה שאצטרך באיזשהו חלק של היום שלי באופן קבוע לסבול מנחת פיהם של מתמודדים כמו שחר או אלוהים או רמי ירושלמי עושה לי רע. ברור לי שאם אחד כמותם יזכה בתחרות ויקבל תכנית קבועה המחוג שלי ינדוד אחר כבוד למקומות פחות קיצוניים. לשמוע על הזין של שחר או לשמוע מראיין כמו אל והים מדבר עם מאזין כאילו הוא חבר לא מוצלח שלו כשכל הזמן ברקע בדיחות קרש עלובות - תודה רבה, אני מוותר. קול רדיופוני ואישיות פרובוקטיבית לא עושים בנאדם לכזה שהאוזן שלי תהיה ראויה לו, צריך גם מידה של אחריות, אינטליגינציה ורמה מינימלית של שפה והייגנה מחשבתית. בהצלחה למי שנותר בתחרות האמיתית והלוואי שבגלגלי ההצלה נפרד סופית מאלו שבאמת אל מתאימים!

עדיף שתשתוק ותשאר באו"ם

אלוהים ושחר הם היחידים שיש להם פלפל בדם שלהם ולא בנאלים ויבשים כמו רוב המתמודדים, מה רע בפרובוקטיביות? ומתיי שחר דיבר על הזין שלו? מהכ אתה אידיוט? יש לך שמיעה סלקטיבית, הוא דיבר על הזין של זה שהוא דיבר עליו, על האחמד או איך שהוא קרא לו. ולגבי רמי שי לו אחלה קול , אבל הוא קצת זקן מדיי, מתאים לו תוכנית לילה מאוחרת לגילאים מעל 30... חוץ מזה, שאר המתמודדים ממש משעממים אותי... כאילו דוגרי, אין להם את הפלפל

eniGma19

New member
אומרים דוסיטי,לא למדת?:)

בתחרות הזאת כמו במשחק שש-בש טוב,צריך מזל.נכון צריך הרבה כישרון,ואין ספק שלכל מי שהגיע ל-21 יש אותו,ובגדול(אפילו לך עדי:) ).אבל גם מזל זה דבר לא פחות חשוב.אם נגיד היית נופל על שופטת כמו שוש עטרי,כמו שציינת,סביר להניח שהיית עולה,היא היתה זורמת איתך באותו הראש ואוהבת את מה שיש לך לומר.אבל נפלת על שופט פחות ליברל,ושוב כמו בשש-בש,מישהו אכל אותך,ועכשיו אתה בחוץ.זה לא אומר לגבייך כלום,זה לא אומר שזהו,נסגרו כל הדלתות,ואין יותר פתח לאיזה דאבל שיציל הכל(נכנסתי לקטע של השש-בש חזק מדי:)..)וגם אם זה אומר שמבחינת התחרות זה לא יילך,אז זה ילך אחרת,בדמקה נגיד:)שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך:) אוהבת, אניגמה

eniGma19

New member
אני יותר:)

מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה שנפגש..:)שיהיה לך המון בהצלחה מחר,מחזיקה לך אצבעות כמו תמיד, אניגמה.

למעלה