שמונה חודשים חלפו להם אבל.....

שמונה חודשים חלפו להם אבל.....

חלפו שמונה חודשים,שהגעת אל גופי, שמונה חודשים שבהם נאלצתי לוותר על ,,,איברי הרביה שלי על מנת להמשיך לחיות. אז נכון חיי נצלו,ואני בסדר ולא משנה, איך איכות החיים שלי בגלל הנתוח שזה גלי חום עליות וירידות במצבי הרוח אבל מה זה לעומת שאני בריאה כמעט אני חושבת אבל חוץ מזה משום מה אני מרגישה שהסרטן יותר ויותר נמצא בסביבתי ופתאם אני מגלה אותו אצל שכנתי באמצע החיים,ופתאם אני רואה אותה מתמודדת בטיפוליפ,ואחרי זה הוא הולך לבעלה של חברה טובה מעבודה ומתברר שהוא בסוף חייו,ועוד אחת שמחר נכנסת לנתוח ריאות,בגלל גידול בריאה, ולקנוח בתוך המשפחה של בעלי בסרטן ריאות אלים במיוחד אז אני חוזרת להתחלה וחושבת על עצמי, האם אני שמחה? האם אני עצובה?האם אצלי זה נגמר או שאולי זה יחזור אולי.... או שאני כבר שלמתי את המחיר,ואמא שלי שגם היא נפטרה מסרטן העצמות אלים במיוחד שומרת עלי מלמעלה ואם זה כן אני אני אומרת תודה לך אמא ,שאם את לא איתי פה בחיים האמיתים אז לפחות את דואגת לי שאהיה בחיים תודה!!!!!!!

elylan

New member
אפרסקית יקרה!!!!!

זה פשוט מפחיד איך המחלה הזאת "מצליחה" לפגוע בכל כך הרבה אנשים! והרי אנחנו חיים במאה ה21 שהרפואה והטכנולוגיה מתקדמות ביותר.איך זה שעדיין אין תרופות שמרפאות את המחלה? איך זה שעדיין לא מצאו מה גורם למחלה? החיים הם אכזריים מאוד, הם מציבים הרבה מכשולים שצריך לעבור. כל אחד חייב לאכול כמות מסויימת של בוץ. אבל בסופו של דבר יהיה גם טוב. תשמחי שאת בריאה,תחיי את הרגע....הרי אני לא יודעים מה יהיה מחר. מקווה שתדעי רק טוב

talb99

New member
אפרסקית בריאה יקרה!

כואב לקרוא את שאת כותבת אבל את יודעת, כשסיפרתי לפני שנתיים לספר שלי שחליתי בסרטן, הוא ענה לי בנון שלאנטיות: "אה, הסרטן הזה הפך להיות כמו שפעת, לכולם יש..". אני זוכרת שהייתי אז בשוק מדבריו אבל לצערי זו האמת. כל חודש משהו אחר מאובחן. מקווה שאת מרגישה באמת טוב ומאחלת לך כל טוב. מזו שביקרה אותך פעמיים.....(כי בפעם הראשונה שהגעתי לחדר במחלקה , הלכת לטייל....)

קורל ו

New member
אפרסקית יקרה,../images/Emo24.gif

כן, המחלה סובבת סביבנו. ואנו שומעים על הרבה אנשים שחולים בה מאחר ואנו יותר ערים למחלה.. לפני שנתיים וחצי גיליתי גוש בשד שהסתבר כסרטני ומאז לאחר כל מסכת היסורים שעברתי, הפכתי למחוזקת יותר גם אבי ז"ל ניפטר מסרטן הכבד והנה לאחרונה גילו שלאשתו של אחי יש סרטן בלבלב עם גרורות בכבד ועוד סיפורים שאני שומעת . החיים נימשכים, אנחנו עברנו את המחלה ולא צריכים להביט לעומק מידי, פשוט לחייך יומיום ולומר תודה שהשמש זורחת ושאנחנו זכינו וזוכים לראותה ולזכור שיש אנשים שזקוקים לנו

למעלה